Aciu, mergaites.
QUOTE(liepa50 @ 2016 11 11, 13:47)
Aciu, mergaites
Nėr už ką, visad prašom Gero žiūrėjimo.QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 11 08, 00:51)
Pastebejau.18 serija ziuriu jau pradeda atsibost ir man tas maivymasis
Papildyta:
As ir laukiu nesulaukiu kada ikels 62 serija
Papildyta:
As ir laukiu nesulaukiu kada ikels 62 serija
Yra jau iki 74 lyg
QUOTE(Violetisimo @ 2016 11 11, 17:39)
Yra jau iki 74 lyg
yra yra jau serijos Na tos, kurios mate tolimesnes serijas TAI MANO GYVENIMAS, atskleiskit paslapti kokia ten paslaptis tarp Iljaso ir tos naujos kaimynes? kas liecia Efsune tai prisidedu prie pagyru jai, nuostabi aktore, toj serijoj kai kalejime ja muse ir sparde OMG kaip gaila jos buvo vos neverkiau
Oho, kaip greitai igarsinimas Kitu siaip dazniausiai reikia bent pora dienu palaukti, kita diena buna tik subtiktrai.
Jei gerai atsimenu, tai apie tai, kad Zeynep yra ne jos dukra. Paskui paaiskes, kad ji yra Efsunes tetos dukra
Kiek is tikro daug nematet jus dar As jau 107 paziurejau. Sios savaites naujos dar tik nemaciau
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 11, 16:43)
yra yra jau serijos Na tos, kurios mate tolimesnes serijas TAI MANO GYVENIMAS, atskleiskit paslapti kokia ten paslaptis tarp Iljaso ir tos naujos kaimynes? kas liecia Efsune tai prisidedu prie pagyru jai, nuostabi aktore, toj serijoj kai kalejime ja muse ir sparde OMG kaip gaila jos buvo vos neverkiau
Jei gerai atsimenu, tai apie tai, kad Zeynep yra ne jos dukra. Paskui paaiskes, kad ji yra Efsunes tetos dukra
Kiek is tikro daug nematet jus dar As jau 107 paziurejau. Sios savaites naujos dar tik nemaciau
QUOTE(mazuliux @ 2016 11 11, 18:07)
Oho, kaip greitai igarsinimas Kitu siaip dazniausiai reikia bent pora dienu palaukti, kita diena buna tik subtiktrai.
Aciu labai o kurios tetos? Sultanos? ar dar kokia nauja atsiras?
Jau mastau pradet ziuret O hayat benim.. kas ziurit, sakykit, prasau, ar nelabai istemptas? Veiksmo yra ten??
Panasu, kad mesiu Kara sevda. Primityvus iki skausmo, aktores veidas kaip vaskinis, patines..paakiai baisus ir dar vaidina nekaip.. visai nesiziuri. reikia kazko naujo, kad uzkabintu.
Panasu, kad mesiu Kara sevda. Primityvus iki skausmo, aktores veidas kaip vaskinis, patines..paakiai baisus ir dar vaidina nekaip.. visai nesiziuri. reikia kazko naujo, kad uzkabintu.
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 11, 17:21)
Aha, Sultanos
Beje, pasirodo Cezur ve Guzel vakar nemaciau viso pusvalandzio, o ne kelias minutes kaip galvojau Dabar paaiskejo atsakymai i mano vakarykscius klausimus
QUOTE(mazuliux @ 2016 11 11, 18:45)
Aha, Sultanos
Beje, pasirodo Cezur ve Guzel vakar nemaciau viso pusvalandzio, o ne kelias minutes kaip galvojau Dabar paaiskejo atsakymai i mano vakarykscius klausimus
geras, tikrai netiketa, nemaniau kad tokia bus ta paslaptis
Vabaliuke nuostabus filmas, aktoriai grazus, istemptas ir vietomis pagalvoju kad vaiku filma as cia ziuriu, bet kad idomu nors tu ka
QUOTE(VABALIUKE @ 2016 11 11, 17:44)
Jau mastau pradet ziuret O hayat benim.. kas ziurit, sakykit, prasau, ar nelabai istemptas? Veiksmo yra ten??
Istemptas galima sakyti, visgi 4 sezonas jau Bet tikrai labai idomu, kad ir panasu i vaiku darzeli kartais, kaip ritinelis sako. Ivykiu labai daug, kartais net galvoju, nu kiek tie scenaristai begali prigalvoti vienam zmogui
O trecio sezono pabaiga isvis kokia, ogogo. Jau galvojau viskas, nu ka dar galima, bet pasirodo galima Netiketai vel naujam sezone pasisuko ivykiai, ir manau jau paskutinis cia bus sezonas.
ritinelis1, netiketumu bus dar labai labai daug ir ivairiu
QUOTE(VABALIUKE @ 2016 11 11, 20:44)
Nezianu kelinta serija ziurit,as ir buvau metus,nes mane buvo uzknises superKemalis,bet antro sezono atsiprasiau ir ziuriu toliau (nors pirmo sezino nemaciau kokiu 10 seriju) man dabar labai patinka kuo toliau vis idomiau
QUOTE(VABALIUKE @ 2016 11 11, 18:44)
as ir buvau galvojusi mesti, bet kadangi dabar i savaite po serija ziuriu, tai patinka, va ir dabar vaikai filmuka ziuri, o as maciau nauja serija jau ikelta Siaip jei reiktu kasdien ziureti po serija, per sunku butu...man kazkaip dusiai per sunku darosi, nekalbu jei dar tankiau ziureciau...o va i savaite po serija man pats tas