Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 25, 10:49)
Sveikos,

nu ka, grizau ir TR, o Kivanco nesutikau. Suuudas, nu biggrin.gif Mavi teko tenkintis biggrin.gif

Pradejau ziureti Kalp Atisi, jau taaaaip patiko pirma serija, vos ne Kuzey Guney tas episkumas man rodesi, o po to - nieko blatno. Ech.
Ziurite kazkas? Jau toks banalus Eylül begimas nuo Ali. Ne gi negalejo idomesne priezasti rast, o ne 'nebusiu kaip mama'  doh.gif

Grynai ir man taip ! Pirma serija wow kaip faina, nauja ir idomu...o poto meh unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot, ar bus toliau Kalp Atisi? Nes dabar 12 seriju.. Kokia jo ateitis.
Ziuriu del Ali wub.gif Kaip ir ne mano tipo vyras, tamsus, rudom akim, bet tas gerietiskas veidas, sypsena labai zavi. Ir sudejimas labai jau tobulas. Mehmedo aktorius irgi labai labai rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi ziuriu Kalp atisi, bet dar ir del Aylul 😄 patinka man ta aktore Oyku smile.gif Bet man irgi lygiai taip pat-pirma serija- kaip saldainis, o kitos visai kitokios net. Bet vistiek idomu ( nu aisku smegenis ant saligatvio su drele pragrezt gal buvo daugoka[COLOR=yellow] is scenaristu puses smile.gif))

Kiralik ask ziuriu 23 serija - Omeras po tam tikru ivykiu buto siena dazo juodai. Man jau baisu ir pagalvot, kas bus, kai jis suzinos VISKA!!! blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalicka1: 29 rugsėjo 2017 - 22:05
QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 30, 00:01)
Kiralik ask ziuriu 23 serija - Omeras po tam tikru ivykiu buto siena dazo juodai. Man jau baisu ir pagalvot, kas bus, kai jis suzinos VISKA!!!  blink.gif  verysad.gif

Kaip tik einu ziet pirma serija bigsmile.gif
Nors tiek esu nepabaigus serialu sezono (USA - anatomija grey, suits, defenderiai, sostu karai.. puses nezinau, kur pabaigiau ziet biggrin.gif ), bet kazkaip norisi apie meile dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 29, 20:09)
Gal zinot, ar bus toliau Kalp Atisi? Nes dabar 12 seriju.. Kokia jo ateitis.
Ziuriu del Ali wub.gif Kaip ir ne mano tipo vyras, tamsus, rudom akim, bet tas gerietiskas veidas, sypsena labai zavi. Ir sudejimas labai jau tobulas. Mehmedo aktorius irgi labai labai rolleyes.gif

Lyg ir negirdėjau, kad uždaryt ketintų, bet paskutinės serijos reitingai labai nukrito. Meilė baiges, galabint visus pradėjo, tai aš mečiau žiūrėt ax.gif

QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 29, 22:01)
As irgi ziuriu Kalp atisi, bet dar ir del Aylul 😄 patinka man ta aktore Oyku smile.gif Bet man irgi lygiai taip pat-pirma serija- kaip saldainis, o kitos visai kitokios net. Bet vistiek idomu ( nu aisku smegenis ant saligatvio su drele pragrezt  gal buvo daugoka[COLOR=yellow] is scenaristu puses smile.gif))

Kiralik ask ziuriu 23 serija - Omeras po tam tikru ivykiu buto siena dazo juodai. Man jau baisu ir pagalvot, kas bus, kai jis suzinos VISKA!!!  blink.gif  verysad.gif

biggrin.gif

Nieko, išgyvens tongue.gif
Atsakyti

O Sinan meile irgi kazkaip keistai greit baigesi, idomu jis taip ir neprisipazins niekada? Nekenciu tos Sude 😠😠😠 (cia apie kiralik jeigu ka 😉)

Atsakyti
Labai senai norėjau pasidalinti savo žiūrimais serialais su jumis. Tai va:
Tiek visi rašė gerų žodžių apie "Kiralik Ask", vis niekaip laiko neatrasdavau arba turbūt tingėjau klimpti į ilgą serialą unsure.gif . Bet kai Lietuvos televizijos suvėlė tokį šūdą kai serialus nutraukia nebaigus rodyti. Supykau ir mečiau visus lietuviškus ir vėl grįžtu prie rusiškų vertimų. Dabar žiūrių 11 seriją ir nebegaliu sustoti. Omero ir Defnės meilė nereali, man pradeda net drugeliai lakstyti kai jie žiūri vienas į kitą. O bučinio kaip jų laukiu, jūs turbūt neįsivaizduojate wub.gif O tetulytė tai nepatinka visai, jos tie juokeliai lėvi, tai aš ją vis prasuku.
Pas rusus labai daug gerų atsiliepimų paskaičiau apie "Fazilet hanim ve kizlari", pradėjau vasarą žiūrėti. Nu taip patiko taip įsijaučiau, o reikėjo dabar laukti sezono ir taip ilgai. Dabar 1 kartą į savaitę rodo, kaip man tokiai nekantriai tai yra košmaras. Bet tikiu jei serialas įtrauks tai ir lauksiu. Nu bet taip sergu už Hazan ir Yagiz wub.gif wub.gif wub.gif , nuo apykantos iki meilės tik vienas žingsnis. Kažkaip tikiu, kad jie bus pora. 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu antra serija ir kol kas fek Kiralik Ask, bet gal duot sansa, isivaziuos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2017 09 30, 16:08)
Dabar žiūrių 11 seriją ir nebegaliu sustoti. Omero ir Defnės meilė nereali, man pradeda net drugeliai lakstyti kai jie žiūri vienas į kitą. O bučinio kaip jų laukiu, jūs turbūt neįsivaizduojate wub.gif
Greit jau sulauksit jų bučinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Net pavydu žiurinčioms Kiralik Ask pirma karta biggrin.gif tokia graži Defnes ir Omero meilė, taip itikinamai vaidina ir tinka man jie kartu wub.gif tikrai viena labiausiai mėgstamu poru kokias mačiau per Turkus biggrin.gif

Kita mano favorite Yaman su Mira iš Medcezir wub.gif Tai buvo antras mano matytas turku serialas po Adini Feriha Koydum kuris taipat labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 30, 22:53)
Kita mano favorite Yaman su Mira iš Medcezir wub.gif
wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kažin, verta žiūrėt "Rožių karus"? rodys kitą savaitę.

Baigiau Džesurą žiūrėt, tai dabar nėr ką žiūrėt. Neblogas serialas, į pabaigą tik nusivažiavo, taip ir nesupratau, ar gerai baigės, ar tik sapnavo :)

Atsakyti