Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Narlipe @ 2017 09 23, 09:34)
<p>Ach, o aš niekaip neįveikiu šio serialo. Jau iš trečio karto bandau, ir įstringu ties kokia 13 serija...Nepavyksta man Dafne ir Omeru patiket verysad.gif Nors labai bandau.
</p><p>Kaip kažkada nepavyko patikėt ir Bichter ir Behlul tikra meile. Man bandymas būti kartu jiems abiems atrodė tik kaip savo ambicijų patenkinimas, žaidimas, geriausiu atveju - aistra...Tik ne meilė. Nors labai myliu ir Beren Saat (Merhamete ji tikrai mylėjo mano akim), ir Kivanca kaip Kuzey smile.gif</p><p>Stambulas mane laukia spalio pradžioje!!!!!!!!!!!!!</p>

Na kaip sakoma trečias kartas nemeluoja, o ketvirtas garantuoja biggrin.gif tad gal iš ketvirto karto ir pavyks biggrin.gif Būna ir man tokių serialų kaip Jums smile.gif O dėl Stambulo smagu, gerų įspūdžių smile.gif Aš irgi vėl norėčiau keliauti į jį wub.gif Šiandien lygiai trys mėnesiai praėjo nuo išskridmo į Stambulą kelioms dienoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 09 23, 13:50)
gal sezoną parodė ir viskas
Tai, kad jis be sezonų buvo. Nebent savaip LNK sudelegavo.
Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2017 09 23, 09:34)
Ach, o aš niekaip neįveikiu šio serialo. Jau iš trečio karto bandau, ir įstringu ties kokia 13 serija...Nepavyksta man Dafne ir Omeru patiket verysad.gif Nors labai bandau. [......]
Pažįstamas jausmas. Būna, kad vienam tobula iki begalybės n+k kartų, o kitam nieko ten super duper, neveža nors tu ką ir viskas.
Geriau jau tuomet palikti, nevargti, jei ne su visam, tai bent kuriam laikui. Mat pasitaiko ir taip, kad po kiek laiko žiūrėk ir užveža,
taip sakant atrandi per naują jį, ir jo tą žavesį ir cinkelį, ir kablys kai pagauna, tai maža nepasirodo biggrin.gif Bent jau man taip yra buvę.
Savaime suprantama, kitam gali ir nepasiteisnti. Žinoma, yra ir pas mane tokių išimčių_palikau pusiaukėlėje ir nygdy negrįžau smile.gif
Atsakyti

Ačiū :) bus ketvirtas pamažu, matyt ir man pačiai turi tinkama nuotaika "užaugt", jeigu netraukia ant turkiškų linksmybių kol kas, tai reikia nerti į "skausmo ir liūdesio" istorijas :rolleyes: 

O ką Stambule pavyko atrasti ir kurio serialo keliu praeti? Gal kokį patarimą menkutį turėtumėt?>>>

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 22, 21:37)
Aš vis dar žiūrėdama kai kurias scenas kažkelintą begalybėjį kartą juokiuosi iki ašarų. Tiotka mane juokino mažiausiai, bet ir iš jos kartais buvo galima pasijuokti smile.gif

Nu ta tetute tai nervina ziuret, prasuku dazniausiai as ja 😉 ir dar broli su drauge😊 o pasijuokti tai tikrai yra is ko cia.
Ai dar rase kazkas, kad Omer ir Defne meile neitikinama, na kiekvienam kitaip atrodo, bet reik DOLUNAI paziuret, va ten tai tikrai viskas dirbtina ir ryskiai nukopijuota daug kas is Kiralik Ask ☺
Atsakyti
QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 23, 18:59)
Nu ta tetute tai nervina ziuret, prasuku dazniausiai as ja 😉 ir dar broli su drauge😊 o pasijuokti tai tikrai yra is ko cia.
Ai dar rase kazkas, kad Omer ir Defne meile neitikinama, na kiekvienam kitaip atrodo, bet reik DOLUNAI paziuret, va ten tai tikrai viskas dirbtina ir ryskiai nukopijuota daug kas is Kiralik Ask ☺

Žiauriai, iki koktumo net. Buvo filmukas mačiau instagrame su visom identiškom scenom. Plius aktoriai baisūs ir tas laižiakas jų šlykštus. Atsiprašau labai biggrin.gif O reitingai vis tiek lievi biggrin.gif Tuoj uždarys ir niekas net neatsimins, kad toks buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2017 09 23, 18:54)
Stambule pavyko atrasti ir kurio serialo keliu praeti? Gal kokį patarimą menkutį turėtumėt?>>></p>

Aplankiau Topkapi rūmus, Sofijos soborą, Architektūros muziejų, Gulhane parką, vieną prekybos centrą, Baziliką cisterną 4u.gif Gyvenau Sultanahmet rajone. Buvau kavinėje, kurioje filmavo serialo O Hayat benim vieną sceną.O patarimai gal būtų aplankyti bent vieną iš išvardintų objektų, nebijoti ir pasitikėti savimi smile.gif Keliavau viena, tačiau Stambulas man toks savas apsirodė, kad jokios bamės neturėjau smile.gif
Pradėjau Fi Ci Pi žiūrėti, pradeda užkabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 23, 19:18)
Žiauriai, iki koktumo net. Buvo filmukas mačiau instagrame su visom identiškom scenom. Plius aktoriai baisūs ir tas laižiakas jų šlykštus. Atsiprašau labai  biggrin.gif O reitingai vis tiek lievi biggrin.gif Tuoj uždarys ir niekas net neatsimins, kad toks buvo  ax.gif

As irgi kazkaip nebegaliu jau to Dolunai ziureti, nors pirmiau ji pradejau. Tik paziurejus Kiralik pagaliau supratau ,kas ten (dolunai)mane taip erzino. Defne naivumas linksmas, nuosirdus, charizmatiskas net, o Nazli gerumas ir naivumas nuobodus kazkoks uzknisa net 😊😊😊 ir visi kiti ne kazka, gal tik deniz 😉
Atsakyti

Oi, planai labai panašūs. Irgi ketinam aplankyt šias įžymybes...ačiū, visus bandysim pamatyt.

Ir paskui dar kur kojos nuneš, gal net jos geriau žino, kur širdis šaukia :)

Labiausiais mėgstu keliaut ir klaidžiot viena, bet būsim jauki kompanija. Drąsos užteks :angel_not: 

Fi Ci Pi labai aukštai mano laukiančių eilėje. Kartais kiek atgraso perdaug išgirti ir išaukštinti atsiliepimai. Kažkaip tada atsitrauki, bet noras nedingsta :rolleyes: 

Aš labai smagiai sužiūrėjau antrojo sezono pirmąsias serijas Fazilet su dukterimis  (įspūdį daro motinos intrigos ir meilės trikampis) bei Istanbullu Gelin (net du pagrindiniai aktoriai - iš Suskunlar, gera sugrįžti, ir nors jie kitokiuose amplua - įdomu; ir meilė seilė veža :B 

Bet kažko labai trūksta... 

Atsakyti
QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 24, 13:44)
As irgi kazkaip nebegaliu jau to Dolunai ziureti, nors pirmiau ji pradejau. Tik paziurejus Kiralik pagaliau supratau ,kas ten (dolunai)mane taip erzino. Defne naivumas linksmas, nuosirdus, charizmatiskas net, o Nazli gerumas ir naivumas nuobodus kazkoks uzknisa net 😊😊😊 ir visi kiti ne kazka, gal tik deniz 😉

Nu čia skonio reikalas, aišku, bet man ta aktorė taip tragiškai vaidina, kad net kritikuot ją sunku unsure.gif O aktorius tiesiog labai nesimpatiškas man. Aš mačiau tik vieną seriją ir vis pažiūriu ištraukas fanų, kur nuo KA nukopijuotus momentus sudeda. Kažkada bandžiau vyšnias žiūrėt, mečiau net nepradėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 24, 20:58)
Nu čia skonio reikalas, aišku, bet man ta aktorė taip tragiškai vaidina, kad net kritikuot ją sunku  unsure.gif  O aktorius tiesiog labai nesimpatiškas man. Aš mačiau tik vieną seriją ir vis pažiūriu ištraukas fanų, kur nuo KA nukopijuotus momentus sudeda. Kažkada bandžiau vyšnias žiūrėt, mečiau net nepradėjus biggrin.gif

Aš prabėgom dvi serijas Dolunay pažiūrėjau, bet nekabino manęs rolleyes.gif O apie Kiraz mevisimi jau rašiau, kad planavau jį žiūrėti, bet man nežinomu būdu paieškos laukelyje įvedžiau Kiralik Ask, bet nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu ka, grizau ir TR, o Kivanco nesutikau. Suuudas, nu biggrin.gif Mavi teko tenkintis biggrin.gif

Pradejau ziureti Kalp Atisi, jau taaaaip patiko pirma serija, vos ne Kuzey Guney tas episkumas man rodesi, o po to - nieko blatno. Ech.
Ziurite kazkas? Jau toks banalus Eylül begimas nuo Ali. Ne gi negalejo idomesne priezasti rast, o ne 'nebusiu kaip mama' doh.gif

Atsakyti