Šiandien mamai parodžiau (nemačiusi nei vieno turkiško serialo) serijų ištraukas jai taip patiko, juokėsi iš juokingų kadrų, gal kada irgi pažiūrės serialą O aš jokio dar negaliu žiūrėti serialo, nes šio serialo serijas dar prabėgom pažiūriu Pirmas turkų serialas, kuris taaaip patiko
Vėl noriu į Stambulą
Vėl noriu į Stambulą
Man kažkada užstrigo šis komentaras. Tikrių tikriausia tiesa.
Сериал в котором никто не попадал в тюрьму, в больницу, сериал в котором никто не терял память, где нет измен, убийств, воровства , драк, насилия. Сериал в котором Он любя одну не встречается с другими, а она безумно любя его не выходит за другого. Сериал, в котором нет)) в паре третьего лишнего. Этот сериал в котором ЕСТЬ только любовь и дружба. В этом сериале напоминают нам о том, что мы не должны забывать о больных и брошенных детках, сериал, который призывает помогать животным. Сериал в котором есть безгранично любящий и верный Омер и сериал в котором есть также безгранично любящая и верная Дефне. Сериал в котором есть смех и сериал в котором есть СЛЕЗЫ ОТ УМИЛЕНИЯ!
В этом сериале нет интриг, сериал который сломал всю систему и при этом продержался почти два года на экранах и продержался бы ещё, однако , кто то решил, что уже хватит. Лёгкий, непринуждённый и расслабляющий. Сериал , который я впервые смотрела онлайн и ждала каждую пятницу, чтоб НА ТУРЕЦКОМ посмотреть серию)) потому что мне было невтерпёж ждать перевод. Сериал , который я полюбила всей душой. Сериал, который подарил мне самого лучшего из всех персонажа - Омера, в котором сценаристка собрала все самые лучшие качества, которыми увы не обладают в реальности мужчины.
Gal todėl jis ir pavergė milijonus širdžių, kurios niekaip nerimsta praėjus jau metams nuo serialo pabaigos. Ir nerimsta tiek, kad sugebėjo išsireikalauti filmą Ir dar nebaigus jo filmuoti, jau prašo antros ir trečios dalies Fenomenas, ne kitaip
Elbarų selfis Instagram per 3 dienas sulaukė daugiau nei milijono "like", o pirmoji DefOm naktis youtube jau peržiūrėta beveik 31 mln (!!!) kartų. Nu nėra daugiau tokių skaičių, paprasčiausiai nėra Palyginimui, Behlul ir Bihter įžymioji scena, sukėlusi visą turkiją ant blakstienų, peržiūrėta 22 mln kartų. Per 10 metų Tai tiek, ką čia daugiau ir bepasakysi Na, gal tik tiek, kad visi šiemetiniai vasaros serialai yra pigios KA kopijos
Ach, o aš niekaip neįveikiu šio serialo. Jau iš trečio karto bandau, ir įstringu ties kokia 13 serija...Nepavyksta man Dafne ir Omeru patiket Nors labai bandau.
Kaip kažkada nepavyko patikėt ir Bichter ir Behlul tikra meile. Man bandymas būti kartu jiems abiems atrodė tik kaip savo ambicijų patenkinimas, žaidimas, geriausiu atveju - aistra...Tik ne meilė. Nors labai myliu ir Beren Saat (Merhamete ji tikrai mylėjo mano akim), ir Kivanca kaip Kuzey
Stambulas mane laukia spalio pradžioje!!!!!!!!!!!!!
</p><p>Kaip kažkada nepavyko patikėt ir Bichter ir Behlul tikra meile. Man bandymas būti kartu jiems abiems atrodė tik kaip savo ambicijų patenkinimas, žaidimas, geriausiu atveju - aistra...Tik ne meilė. Nors labai myliu ir Beren Saat (Merhamete ji tikrai mylėjo mano akim), ir Kivanca kaip Kuzey </p><p>Stambulas mane laukia spalio pradžioje!!!!!!!!!!!!!</p>
Kad nebuvo Beren Saat Merhamet
O kodel nutrauke d.d. 18.30 per BTV Icerde? kad butu perkeltas i kita kanala irgi nemaciau, zodziu LNK vel savam stiliuj Nes dabar pats idomumas prasideda. Nors as ji macius, bet zinau kad buvo kas ji ziurejo lietuviskai, zodziu pikta del tokiu dalyku, nebedaug gi ir telike seriju...
gal sezoną parodė ir viskas