Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 09 20, 15:27)
Na bet čia pozityvas biggrin.gif Mačiusi seniau esu, bet vis vien faina dar kartą ax.gif
Šakės, gi prieš metus laiko serialas startavo, ir še tau, senokai jau pasibaigęs.
Kaip šviesmečio greičiu tie metai pralekė unsure.gif Žiauru.

"İçerde" - Kamera Arkası

vartotojo įkelta nuotrauka

Vakarykstis siurprizas? laugh.gif
Man sis labiausiai patiko biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Beje, Aras su Riza filmuojasi naujam seriale Çukur, kiek teko skaityt irgi apie mafija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 20, 19:11)
Anoks čia siurprizas, tik apkarpė biggrin.gif
Senas jis, birželį jau mačiau nuo 12.23min

Aham, dėl tų dviejų, jo.
Atsakyti

QUOTE(Simbulis @ 2017 09 20, 19:11)
Anoks čia siurprizas, tik apkarpė biggrin.gif
Senas jis, birželį jau mačiau nuo 12.23min

Aham, dėl tų dviejų, jo.

Ay yapim serialo metiniu proga zadejo siurpriza, tai nete vyko speliones kas cia gali buti, vieni spejo kad filmas, kiti kad 40 serija, kiti kad trumpai parodys ir atsakys i neatsakytus klausimus ir pan.  :D 

Taciau Ay yapim padare "siurpriza ", isleido bloperius, kuriuos rode per Gala vakara, tik geros kokybes , tai spek kiek "patenkintu " fanu buvo  :dry2: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 20, 20:00)
[.......] tai spek kiek "patenkintu " fanu buvo dry.gif 
Tai tą patį pagalvojau, nesąmonė irnesakyk.gif Tikėjausi daugiau. Na, kas nėra matęs, tai gal ir didelė sąmonė.
Atsakyti
Oi negaliu, juokiuosi balsu si karta is Neriman (Kiralik Ask) 13 serija kai jin su podruzke atvare i firmos isvyka, su tais plaukais sušiauštais bože bože 😂😂😂😂😂 nors siaip tai ji uzknisa dazniausiai. Na cia postas tiem, kas mate seriala, kiti nieko nesupras 😊
Atsakyti
kitą pirmadienį antrasis Adini Sen Koy sezonas prasideda
181-185 serijų anonsas
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 09 21, 22:05)
kitą pirmadienį antrasis Adini Sen Koy sezonas prasideda
181-185 serijų anonsas
Kaži, žiūri kas tokias SantasBarbaras blink.gif
Atsakyti

Žiūrim, žiūrim :yahoo: 

Tik seriją prasuku per 10 min. paskutinį pusmetį...

Vakar baigiau Bir Bulut Oslam, tai nežinau kaip pavyks sugrįžt į Adini, Fazilet it kt, rudens gėrybes :)

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 21, 21:18)
Kaži, žiūri kas tokias SantasBarbaras blink.gif

gražūs aktoriai, puiki muzika, neįpareigojantis siužetas,
o kodėl ne, visi tie serialai Santa Barbaros atmainos
Atsakyti
Kiekvienam sava santa barbara ir savi gražūs aktoriai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 09 22, 21:40)
gražūs aktoriai, puiki muzika, neįpareigojantis siužetas,
o kodėl ne, visi tie serialai Santa Barbaros atmainos
Ne turinio prasme vadinu taip, o bezbožnu serijų skaičiumi, ir visus tokius taip vadinu, ir ne tik turkiškus biggrin.gif
Aš kiek pamenu, kažkas čia rašė iš anksčiau ne kartą apie jį, kad_veiksmas kažkoks pasikartojantis,
nėra santykių vystymosi tarp herojų, ištęstas labai, gumos tempimas, kad reik kantrybės šimtaserijiniams serialams.
Atsakyti
QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 20, 23:35)
Oi negaliu, juokiuosi balsu si karta is Neriman (Kiralik Ask) 13 serija kai jin su podruzke atvare i firmos isvyka, su tais plaukais sušiauštais bože bože 😂😂😂😂😂 nors siaip tai ji uzknisa dazniausiai. Na cia postas tiem, kas mate seriala, kiti nieko nesupras 😊

Aš vis dar žiūrėdama kai kurias scenas kažkelintą begalybėjį kartą juokiuosi iki ašarų. Tiotka mane juokino mažiausiai, bet ir iš jos kartais buvo galima pasijuokti smile.gif
Atsakyti