Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 20:47)

Jauciu po Kiralik Ask imsiu ziureti pirma sezon Ficipi, nes noresis kazko kito jau paziureti ax.gif Nebedaug liko, 65 serija ziuriu jau doh.gif biggrin.gif Bet ir gaila jau, kad pabaiga jau, pripratau prie heroju, kiekviena serija su sypsena smile.gif Bariş Arduç ve Elçin Sangu isirasau i patinkanciu aktoriu sarasa.
Siaip grynas atsitiktinumas, kad as ji ziurejau, nes planavau ziureti Kiraz mevsimi, bet paieskoje netycia suvedziau Kiralik Aşk biggrin.gif ir tik pradejus ziuret pirma serija suvokiau, kad ne tas serialas, bet galvoju paziuresiu, gal uzkabins, ba ir uzkabino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 14, 13:05)
Aš užmečiau akį kažkada, nes jį vertė ir peržiūras organizavo mano mylima grupė, bet nepasirodė man jis vertas dėmesio, tai mečiau net nepradėjus biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 13:11)
Aš tik pirmas porą serijų, o toliau schmoll.gif nepatiko.

Tai va mane irgi nelabai kabina, kažin ar žiuresiu... ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 17:10)
Tipo rugsėjo 15d turi prasidėti filmavimas II sezono. Man patiko, taip pat laukiu.

Labai laukiu, labai patiko pagrindiniu aktoriu vaidyba ir muzika gera buvo, siužetas taipat nenusibodes, kažkas naujo smile.gif

QUOTE(kami_ @ 2017 09 14, 20:07)
Jauciu po Kiralik Ask imsiu ziureti pirma sezon Ficipi, nes noresis kazko kito jau paziureti ax.gif Nebedaug liko, 65 serija ziuriu jau doh.gif biggrin.gif Bet ir gaila jau, kad pabaiga jau, pripratau prie heroju, kiekviena serija su sypsena smile.gif Bariş Arduç ve Elçin Sangu isirasau i patinkanciu aktoriu sarasa.
Siaip grynas atsitiktinumas, kad as ji ziurejau, nes planavau ziureti Kiraz mevsimi, bet paieskoje netycia suvedziau Kiralik Aşk biggrin.gif ir tik pradejus ziuret pirma serija suvokiau, kad ne tas serialas, bet galvoju paziuresiu, gal uzkabins, ba ir uzkabino biggrin.gif

Man Kiralik Ask geresnis už Kiraz Mevsimi pirmasis pilnas aistros ir meilės, labai chemija jaućiasi tarp Bariso ir Elcin, tai taip tikroviškai atrodo kad realiame gyvenime jie kartu bent jau man biggrin.gif o va antrasis serialas net sakyčiau truputi vaikiškas ( 2 sezonas žymiai labiau patiko) bet vasara labai fainai susižiurejo taipat mirksiukas.gif

Ar matete rodys O Hayat Benim - Tai mano gyvenimas 4 sezona per LT TV8 nuo Spalio 2d 18 val pasibaigus Cezur ve Guzel labai laukiu nes taip ir nebaigiau žiureti per rusus tik su subs radau. Tikiuosi čia rodys nuo tos vietos kuria baige rodyti, kai sudege namas ir mašina nuo skardžio nusirito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 09 14, 21:07)
Jauciu po Kiralik Ask imsiu ziureti pirma sezon Ficipi, nes noresis kazko kito jau paziureti ax.gif Nebedaug liko, 65 serija ziuriu jau doh.gif biggrin.gif
QUOTE(otea @ 2017 09 14, 23:58)
Labai laukiu, labai patiko pagrindiniu aktoriu vaidyba ir muzika gera buvo, siužetas taipat nenusibodes, kažkas naujo smile.gif
kami_, manau tau patiks. Jis toks įtraukiantis, labai neįprastas, savotiškas, v ž naujas dvelksmas.
Man, kaip ir otea_patiko. I-mo sezono tik 12 serijų, ir po 1h lyg serijos, tai sakyčiau labai jau žmoniškai biggrin.gif

Vakare žiūrėjau Bizim Hikaye. Patiko man pirma startinė serija. Ir nei prailgo, nei nusibodo, nes tik 1h tęsėsi.
Tinkanti pora Hazal Kaya ir Burak Deniz, net labai simpatiškas duetas. Hazal čia malačius, jokios depresuchos.
Yra smagių vietų kur užtenka tam vien mimikos, bet tai nenuostabu, Burak Deniz moka tą padaryti, jau žinau.
Aišku, apie jo blakstienas aš jau buvau pamiršusi biggrin.gif bet kur tau_čiupt už vadžių ir vėl iš pradžių, nemirtingos biggrin.gif

Patiko viena daina iš serialo Çağatay Akman - Bizim Hikaye

Vienu žodžiu įdomu kaip bus toliau, kaip rutuliosis. Svarbu, kad tik neužsiciklintų ties vienu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vai, kaip gražiai jau padarė premjerą dainos ir jos video klipą prie serialo premjeros ax.gif

Çağatay Akman - Bizim Hikaye (Official Video)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 15, 01:31)
kami_, manau tau patiks. Jis toks įtraukiantis, labai neįprastas,  savotiškas, v ž naujas dvelksmas.
Man, kaip ir otea_patiko. I-mo sezono tik 12 serijų, ir po 1h lyg serijos, tai sakyčiau labai jau žmoniškai biggrin.gif

Vakare žiūrėjau Bizim Hikaye. Patiko man pirma startinė serija. Ir nei prailgo, nei nusibodo, nes tik 1h tęsėsi.
Tinkanti pora Hazal Kaya ir Burak Deniz, net labai simpatiškas duetas. Hazal čia malačius, jokios depresuchos.
Yra smagių vietų kur užtenka tam vien mimikos, bet tai nenuostabu, Burak Deniz moka tą padaryti, jau žinau.
Aišku, apie jo blakstienas aš jau buvau pamiršusi biggrin.gif bet kur tau_čiupt už vadžių ir vėl iš pradžių,  nemirtingos biggrin.gif

Patiko viena daina iš serialo Çağatay Akman - Bizim Hikaye

Vienu žodžiu įdomu kaip bus toliau, kaip rutuliosis. Svarbu, kad tik neužsiciklintų ties vienu.

QUOTE(Visgi @ 2017 09 15, 09:56)
Vai, kaip gražiai jau padarė premjerą dainos ir jos video klipą prie serialo premjeros ax.gif

Çağatay Akman - Bizim Hikaye (Official Video)

Pažiurejau anonsus ir ta klipa, atrodo idomus thumbup.gif Hazal čia irgi nevaidins auka, su charakteriu bus, o Burakui nieko nereikia tik pasišypsot ir blakstienomis pamirkseti ir man užtenka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(martaop @ 2017 09 10, 21:52)
<p>Man Cesur ve Guzel superinis serialas! Labai stipri chemija tarp Tubos ir Kivanco. Tik gaila, kad tiek mazai seriju ir visas serialas pradejos suktis aplink Riza. Pats serialas turejo labai daug potencialo, ir scenarijaus autoriai galejo labiau pasistengti kurdami seriala, nes nuo 18 serijos siek tiek nusivaziavo. Jei butu labiau pasistenge, manau sulauktu dar didesnio pasisiekimo ir gal butu sukure antra sezona, taciau Cesuro ir Suhanos meile man begalo grazi, tik truko judvieju graziu epizodu. Bet nepaisant visko,vistiek tai vienas is mylimiausiu man serialu, o Suhan ir Cesuras viena graziausiu poru. wub.gif </p>

man irgi jie tobuliausia pora wub.gif wub.gif wub.gif ir geriausias serialas, koki teko matyti wub.gif
Atsakyti
Viskas, Kiralik Aşk baigtas ziureti unsure.gif Gaila, bivau pripratusi prie serialo, aktoriu. Kiekviena serija daug juoko buvo, daznai net iki asaru biggrin.gif Beja, i pabaiga jau taip nebeerzino Neriman kaip pradzioje.
Dabar ziuresiu Ficipi ir lauksiu filmo premjeros su Elçin Sangu ir Bariş Arduç.
Otea, man irgi patiko si aktoriu pora, didelis isijautimas i vaidmenis buvo, tikrai suabejoti galima tikra visa tai ar ne smile.gif O dar tos Bariş'o blakstienos wub.gif Bey bey Defo ve Ömüş smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 15 rugsėjo 2017 - 17:45
QUOTE(kami_ @ 2017 09 15, 17:34)
Viskas, Kiralik Aşk baigtas ziureti unsure.gif Gaila, bivau pripratusi prie serialo, aktoriu. Kiekviena serija daug juoko buvo, daznai net iki asaru biggrin.gif Beja, i pabaiga jau taip nebeerzino Neriman kaip pradzioje.
Dabar ziuresiu Ficipi ir lauksiu filmo premjeros su Elçin Sangu ir Bariş Arduç.
Otea, man irgi patiko si aktoriu pora, didelis isijautimas i vaidmenis buvo, tikrai suabejoti galima tikra visa tai ar ne smile.gif O dar tos Bariş'o blakstienos wub.gif Bey bey Defo ve Ömüş smile.gif.

Aš taipat pasijaučiau, tokia tuštuma buvo nes priptarau prie ju labai biggrin.gif Neriman ir man pabaigoje nebeerzino, ypač kai ji stengesi nesikišti ir jau buvo už kad Defne su Omeru būtu kartu smile.gif Dar ir dabar sugryžtu ir pažiuriu serialo klipus ju abieju per youtube. Man labai patinkantis su Omeru yra Omer Iplikci - Talk Dirty to Me wub.gif ten pilna fanu sukurtu ju valandu valandas gali žiureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 15, 19:42)
Dar ir dabar sugryžtu ir pažiuriu serialo klipus ju abieju per youtube. Man labai patinkantis su Omeru yra Omer Iplikci - Talk Dirty to Me  wub.gif ten pilna fanu sukurtu ju valandu valandas gali žiureti  bigsmile.gif

Oi kiek klipu perziureta jau, tai net nesuskaiciuociau biggrin.gif Sitas jau matytas, tikrai geras smile.gif Man pavyzdziui netrukde jei klipe ka nors i prieki pamatydavau, nes as megstu greitai prabegti per serijas (turku kalba) iki pabaigos, taip didesni azartas ziureti pajauciu biggrin.gif
Ai ir tiesa, labai patiko Bariş balsas, malonus ausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 15 rugsėjo 2017 - 20:47
QUOTE(otea @ 2017 09 15, 19:42)
Aš taipat pasijaučiau, tokia tuštuma buvo nes priptarau prie ju labai  biggrin.gif
O Defne ir II-me sezone taip gestikuliavo ir su savimi garsiai balsu susirūpinusi kalbėjosi?
Nes man tas tai taikrai labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 09 15, 20:43)
Oi kiek klipu perziureta jau, tai net nesuskaiciuociau biggrin.gif Sitas jau matytas, tikrai geras smile.gif Man pavyzdziui netrukde jei klipe ka nors i prieki pamatydavau, nes as megstu greitai prabegti per serijas (turku kalba) iki pabaigos, taip didesni azartas ziureti pajauciu biggrin.gif
Ai ir tiesa, labai patiko Bariş balsas, malonus ausiai.

Aš klipus žiureti pradejau tik pabaigus seriala žiureti, nenorejau nieko pamatyti i prieki esu kantri iš kur net pati stebiuosi biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 09 15, 21:00)
O Defne ir II-me sezone taip gestikuliavo ir su savimi garsiai balsu susirūpinusi kalbėjosi?
Nes man tas tai taikrai labai patiko rolleyes.gif

Antrame sezone man ji brandesne truputi atrode, kaip ir pats Omeras smile.gif bet ir ten visko buvo biggrin.gif

Va dar šis labai fainas, visa ju meiles istorija taip gražiai sudeliota, ta muzika man labai patinka wub.gif wub.gif wub.gif Bir Kiralik Aşk Hikayesi - A Tribute
Atsakyti
Dželalisİçerde naujam apmplua filme. Jautri tema, drama.
Taip ir norisi pažiūrėti, manau jam gerai pavyks, nes İçerde tai gerai vaidino.
Jei pas turkus kino teatruose 10mėn rodys, tai viliuosi ilgai gumos netemps.
Pastebėjau, kad filmai dabar pas juos ant bangos. Nemažai pastaruoju metu.

"Babam" - Fragman

Na bet čia pozityvas biggrin.gif Mačiusi seniau esu, bet vis vien faina dar kartą ax.gif
Šakės, gi prieš metus laiko serialas startavo, ir še tau, senokai jau pasibaigęs.
Kaip šviesmečio greičiu tie metai pralekė unsure.gif Žiauru.

"İçerde" - Kamera Arkası

Atsakyti