QUOTE(Milagra @ 2017 09 14, 13:05)
Aš užmečiau akį kažkada, nes jį vertė ir peržiūras organizavo mano mylima grupė, bet nepasirodė man jis vertas dėmesio, tai mečiau net nepradėjus
QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 13:11)
Aš tik pirmas porą serijų, o toliau
nepatiko.
Tai va mane irgi nelabai kabina, kažin ar žiuresiu...
QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 17:10)
Tipo rugsėjo 15d turi prasidėti filmavimas II sezono. Man patiko, taip pat laukiu.
Labai laukiu, labai patiko pagrindiniu aktoriu vaidyba ir muzika gera buvo, siužetas taipat nenusibodes, kažkas naujo
QUOTE(kami_ @ 2017 09 14, 20:07)
Jauciu po Kiralik Ask imsiu ziureti pirma sezon Ficipi, nes noresis kazko kito jau paziureti
Nebedaug liko, 65 serija ziuriu jau
Bet ir gaila jau, kad pabaiga jau, pripratau prie heroju, kiekviena serija su sypsena
Bariş Arduç ve Elçin Sangu isirasau i patinkanciu aktoriu sarasa.
Siaip grynas atsitiktinumas, kad as ji ziurejau, nes planavau ziureti Kiraz mevsimi, bet paieskoje netycia suvedziau Kiralik Aşk
ir tik pradejus ziuret pirma serija suvokiau, kad ne tas serialas, bet galvoju paziuresiu, gal uzkabins, ba ir uzkabino
Man
Kiralik Ask geresnis už
Kiraz Mevsimi pirmasis pilnas aistros ir meilės, labai chemija jaućiasi tarp Bariso ir Elcin, tai taip tikroviškai atrodo kad realiame gyvenime jie kartu bent jau man
o va antrasis serialas net sakyčiau truputi vaikiškas ( 2 sezonas žymiai labiau patiko) bet vasara labai fainai susižiurejo taipat
Ar matete rodys
O Hayat Benim -
Tai mano gyvenimas 4 sezona per LT TV8 nuo Spalio 2d 18 val pasibaigus
Cezur ve Guzel labai laukiu nes taip ir nebaigiau žiureti per rusus tik su subs radau. Tikiuosi čia rodys nuo tos vietos kuria baige rodyti, kai sudege namas ir mašina nuo skardžio nusirito