Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Skaičiaus pletkus, kad vaidins policininką biggrin.gifIr gali būti, kad jį suporuos su Neslihan Atagul.

Tai kad as kaip tik esu skicius kad Neslihan Atagul su Cagatay turi projekta  :hm: 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 13, 19:40)
Skaičiaus pletkus, kad vaidins policininką biggrin.gif Ir gali būti, kad jį suporuos su Neslihan Atagul.
Skaičiau ir aš biggrin.gif Nemenki užmojai_ir filmas, ir serialas.
Norėčiau pamatyti poroje ir su Serenay Sarıkaya.
Vienu žodžiu įdomu kaip čia iš tikrųjų bus ir su kuo bus.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 13, 19:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="71797181" data-time="1505320806"><div><p>Skaičiaus pletkus, kad vaidins policininką vartotojo įkelta nuotraukaIr gali būti, kad jį suporuos su Neslihan Atagul.</p></div></blockquote><p>Tai kad as kaip tik esu skicius kad Neslihan Atagul su Cagatay turi projekta  g.gif </p>

Viskas tik pletkai ir fanų svajonės ax.gif Kaip bus laikas parodys. Bus įdomu laukti ir skaityti, kas ką prigalvoja biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Lux @ 2017 09 13, 16:12)
Žiūrėjot Aşk-ı Memnu? Matėt meilės scenas, bučinius mouth-to-mouth? Su Tuba jis bučiavosi kaip su savo seserim ax.gif

QUOTE(Lux @ 2017 09 13, 17:18)
Manot Erdoğan varžo? Aš tai norėjau pasakyti, kad meilę Kivanč suvaidinti moka, net nereikia meilės scenų, akimis ją rodo, blakstienomis, o su Tuba toks broliškas draugiškumas jautėsi, bet tikrai ne meilė. Jis savo meilę jai rodydavo kvailai primerkdamas akį kaip jaunesniajai sesei biggrin.gif

Va tikrai kaip brolis su sese ! drinks_cheers.gif nu jokios ugnies aš ten nematau.... ax.gif

Beklaidžiodama internete užmačiau seriala Yeni Gelin pagrindinė aktorė Jessica May Drociunas, su lietuviška pavarde, pašniukštinejau jos instagrame, nu tetis 100% lietuvis !!! bigsmile.gif ir kokia graži ji man wub.gif Pats serialas idomus, vyras turi net 3 žmonas, ko anksčiau nesu mačiusi taipat tai irgi nauja. Ir viskas vyksta ale kaime su savais papročiais, su juokingomis situacijomis. Kaikurie aktoriai irgi matyti smile.gif pirmas sezonas yra, gritai išleis ir antras. Pažiurejau tik pirmas serijas. Ar yra ji mačiusiu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 14, 11:59)
Va tikrai kaip brolis su sese ! drinks_cheers.gif nu jokios ugnies aš ten nematau.... ax.gif

Beklaidžiodama internete užmačiau seriala Yeni Gelin pagrindinė aktorė Jessica May Drociunas, su lietuviška pavarde, pašniukštinejau jos instagrame, nu tetis 100% lietuvis !!!  bigsmile.gif ir kokia graži ji man  wub.gif Pats serialas  idomus, vyras turi net 3 žmonas, ko anksčiau nesu mačiusi taipat tai irgi nauja. Ir viskas vyksta ale kaime su savais papročiais, su juokingomis situacijomis. Kaikurie aktoriai irgi matyti  smile.gif pirmas sezonas yra, gritai išleis ir antras. Pažiurejau tik pirmas serijas. Ar yra ji mačiusiu ?  4u.gif

Aš užmečiau akį kažkada, nes jį vertė ir peržiūras organizavo mano mylima grupė, bet nepasirodė man jis vertas dėmesio, tai mečiau net nepradėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 14, 12:59)
Pažiurejau tik pirmas serijas. Ar yra ji mačiusiu? 4u.gif
Aš tik pirmas porą serijų, o toliau schmoll.gif nepatiko.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri zinot kaip su Fi Ci Pi antru sezonu? Visai gerai pirmas susiziurejo. Toks psichodelinis truputi, su gera muzika smile.gif norisi tesinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Softe24: 14 rugsėjo 2017 - 16:47
QUOTE(Softe24 @ 2017 09 14, 17:47)
Gal kuri zinot kaip su Fi Ci Pi antru sezonu? Visai gerai pirmas susiziurejo. Toks psichodelinis truputi, su gera muzika smile.gif norisi tesinio smile.gif
Tipo rugsėjo 15d turi prasidėti filmavimas II sezono. Man patiko, taip pat laukiu.
Atsakyti
Gal žinote, ar įmanoma kurnors rasti Kuzey Guney 2 sezono serijas su lietuvišku vertimu? Pati žiūrėjau 3 kartus, įkalbėjau kolegę įsitraukti į turkų pasaulį, peržiūrėjo pirmą sezoną, o dabar kamuoja "lomkės", nes lietuviškai neranda kito sezono, o kitom kalbom nesupranta. Nejaugi teks sėsti šalia vertėjauti ir 4 kartą žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 09 14, 19:52)
Gal žinote, ar įmanoma kurnors rasti Kuzey Guney 2 sezono serijas su lietuvišku vertimu? Pati žiūrėjau 3 kartus, įkalbėjau kolegę įsitraukti į turkų pasaulį, peržiūrėjo pirmą sezoną, o dabar kamuoja "lomkės", nes lietuviškai neranda kito sezono, o kitom kalbom nesupranta. Nejaugi teks sėsti šalia vertėjauti ir 4 kartą žiūrėti biggrin.gif

Vajetus - nei anglų, nei rusų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 14, 19:10)
Tipo rugsėjo 15d turi prasidėti filmavimas II sezono. Man patiko, taip pat laukiu.

Super. Reiks ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2017 09 14, 20:40)
Super. Reiks ziuret smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti