Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

O kaip faina pamatyti kokie aktoriai vaidins serijaluose ! ploja.gif bet kaip Engin su Hazal vos atpažinau bigsmile.gif juokingai tie usiukai, bet jam tinka biggrin.gif o Hazal išgražejus! bigsmile.gif

QUOTE(gėlužė @ 2017 09 10, 16:44)
Kas ziurite cezur ve guzel? Nemaciau keleta savaiciu, ar Siuhana aborta pasidare??smile.gif Ar neteko vaikelio?

Nepasidarė, bet Cesuras to nežino, ji pamelavo jam kad pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 11, 10:05)
O kaip faina pamatyti kokie aktoriai vaidins serijaluose! ploja.gif
bet kaip Engin su Hazal vos atpažinau bigsmile.gif
juokingai tie usiukai, bet jam tinka biggrin.gif o Hazal išgražejus! bigsmile.gif
Aha, Hazal man irgi čia labai simpatiška. Aš taip pat ją vos atpažinau.
Vakar kaip tik jos interviu skaičiau, tai galiu pasakyti, kad man labai patiko.

Įdomu, kaip/ar pavyks šitai porelei susistyguoti, kad pagauti cinkelį.
Reik manyt, kad viskas bus gerai, jei tik neužtemps ir neišsisems.
Na ir aišku, jei scenaristai nesikeis, bo paskui prasideda biliberda...

"Bizim Hikaye" 1. Bölüm (09.14 FOX) 1. Tanıtımı

vartotojo įkelta nuotrauka

Engin man keistai įdomiai atrodo su tai ūsais. Kažką man primena. Kaži kodėl pas juos tie
ūsai amžiais paturbinti, galėtų būti šiek tiek mažesni, strainesni rolleyes.gif

Įdomu kokia partnerė bus pasirinkta vaidinti filme su Kıvanç. Tikiuosi, kad tik ne Meryem Uzerli.
Aišku, viskas dar šimtas kartų keisis, bet... Mačiau dabar vaiką/sūnų jam 'ieško' į filmą vaidmeniui biggrin.gif

Ir apskritai, įdomu kas 2017 - 2018 m. sužybės naujai ar ryškiau, o kieno žvaigždė priges,
kokie serialai prasimuš į aukštumas ir ilgai išsilaikys išlaikydami aukštą reitingų kertelę.
Vienu žodžiu laukia aktorių juodas darbas, įnoringi žiūrovai ir nemaža konkurencija.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 12, 15:05)
Aha, Hazal man irgi čia labai simpatiška. Aš taip pat ją vos atpažinau.
Vakar kaip tik jos interviu skaičiau, tai galiu pasakyti, kad man labai patiko.

Bet video tai nepasikeitus - tokia pat mažutė patinusiais paakiais.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 12, 16:28)
Bet video tai nepasikeitus - tokia pat mažutė patinusiais paakiais.
Ir ne tik, plaukuosena, šukuosena, sklastymas_veik taip pat.
Na, o ūgio jau čia nepridėsi 😉
Atsakyti
Idomus serialas nusimato su Hazal, visi ten tokie garbaniai pas ja šeimoje biggrin.gif man tai ji patinka, nors nėra super gražuole, bet kažka turi tokio, istrigo gerai kai Feriha vaidino, ja ir Cagatay tada labai pamėgau, ka čia pamegau...Cagatay meilė vis dar biggrin.gif wub.gif

Tikrai kažin kas su Kivanc vaidins, nu man Cezur ve Guzel jis su Tuba nelabai į poras....trūksta ugnies. Preituose jo vaidmenyse viskas geriau su chemija buvo, mano nuomone ax.gif

Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 12, 22:24)
Tikrai kažin kas su Kivanc vaidins, nu man Cezur ve Guzel jis su Tuba nelabai į poras....trūksta ugnies. Preituose jo vaidmenyse viskas geriau su chemija buvo, mano nuomone  ax.gif

Manau viskas ten būtų gerai su ta chemija jei ne Başak akylas stebėjimas filmavimo aištelėje. Reik tik palinkėti, kad daugiau ji ten nebus įleidžiama ir Kivanč galės vaidinti taip, kaip jis moka tą daryti.
Atsakyti
Na negi rimtai ten ta žmona taip įtakoja... Man kažkaip nesinori visai tuo tikėti, nes čia jau būtų viršūnė.
Kad nebūtų įleidžiama, uždraustų, tai manau, čia apskritai iš fantastinės operos.
Galvoju kas geriau, ar kai pačiam leidžiama pasirinkti scenos partnerę, ar kai vis tik parenkama kitų yra mastau.gif

Vakar, visai atsitiktinai, užmačiau per TV1 kanalą 22:55 - 01:10 laiku rodomą 2-ą serija Iffet. Ir sutapk taip, tik pakalbėjot apie jį ir pradėjo transliuoti biggrin.gif
Na ir kaip visada_tokiu lietuvišku pavadinimu, kad niekad nesuprasi jog čia vienas ir tas pats serialas, nebent tik aktorius pamačius, vienu žodžiu_Meilės randai doh.gif
Pamenu, po Sadece Sen ieškojau ką dar su tuo aktoriumi pažiūrėti, ir radus intuityviai pažiūrėjau paskutinę seriją Iffet.
Tai ką galiu pasakyti_ir gerai padariau, ir blogai padariau, žiūrint kokiu kampu pažiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 13, 12:26)
Na negi rimtai ten ta žmona taip įtakoja... Man kažkaip nesinori visai tuo tikėti, nes čia jau būtų viršūnė.
Kad nebūtų įleidžiama, uždraustų, tai manau, čia apskritai iš fantastinės operos.
Galvoju kas geriau, ar kai pačiam leidžiama pasirinkti scenos partnerę, ar kai vis tik parenkama kitų yra mastau.gif

Žiūrėjot Aşk-ı Memnu? Matėt meilės scenas, bučinius mouth-to-mouth? Su Tuba jis bučiavosi kaip su savo seserim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 13, 17:12)
Žiūrėjot Aşk-ı Memnu? Matėt meilės scenas, bučinius mouth-to-mouth? Su Tuba jis bučiavosi kaip su savo seserim ax.gif
Žiūrėjau. Sakot dėl to? Na nežinau, nežinau.
Už Aşk-ı Memnu esu ir stipresnių scenų mačiusi iš tų panašių metų, t.y. iš senesnių serialų ax.gif
Aš galvoju, kad gal vis tik dėl to, kad dabar ten mažiau laisvės leidžiama ekrane.
Tą pati ir Hazal pasakė savo interviu. Bet kaip tada Fi-Çi-Pi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 13, 17:39)
Žiūrėjau. Sakot dėl to? Na nežinau, nežinau.
Už Aşk-ı Memnu esu ir stipresnių scenų mačiusi iš tų panašių metų, t.y. iš senesnių serialų ax.gif
Aš galvoju, kad gal vis tik dėl to, kad dabar ten mažiau laisvės leidžiama ekrane.
Tą pati ir Hazal pasakė savo interviu. Bet kaip tada Fi-Çi-Pi mastau.gif

Manot Erdoğan varžo? Aš tai norėjau pasakyti, kad meilę Kivanč suvaidinti moka, net nereikia meilės scenų, akimis ją rodo, blakstienomis, o su Tuba toks broliškas draugiškumas jautėsi, bet tikrai ne meilė. Jis savo meilę jai rodydavo kvailai primerkdamas akį kaip jaunesniajai sesei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 13, 18:18)
Manot Erdoğan varžo? Aš tai norėjau pasakyti, kad meilę Kivanč suvaidinti moka, net nereikia meilės scenų, akimis ją rodo, blakstienomis, o su Tuba toks broliškas draugiškumas jautėsi, bet tikrai ne meilė. Jis savo meilę jai rodydavo kvailai primerkdamas akį kaip jaunesniajai sesei biggrin.gif
Ai, jus dar vis apie judviejų porą, supratau. Tai Tuba jau praeity irnesakyk.gif Dabar jau kitos lips ant pjedestalo į porą.
Na, jei moka akim, blakstienom, t.y. veido mimika ir kūno kalba, tada vadinas tuo labiau madam ne prie ko.
Scenaristas, scenarijus, tai viena, bet ką tada veikia režisierius, man labai įdomu, ko verta jo tokia svarbi paskirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 13, 18:43)
Ai, jus dar vis apie judviejų porą, supratau. Tai Tuba jau praeity irnesakyk.gif Dabar jau kitos lips ant pjedestalo į porą.

Skaičiaus pletkus, kad vaidins policininką biggrin.gif Ir gali būti, kad jį suporuos su Neslihan Atagul.
Atsakyti