Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2017 09 10, 00:39)
Oi smagu matyti kanalu pristatymus. Ypac kai jau tikrai neamzai aktoriu matytu/zinomu wub.gif 
Bet kol nauji dar neprasidejo, pasiulykit ka nors gero. Visai nebera ka ziureti. Turiu pora kurie dar rodomi, bet po viena serija per savaite per mazai. Dar keli yra pradeti, bet kazkaip nekabina, vis stumiu i sona unsure.gif​ 
mazuliux, aš taip pat mielu noru ką nors pažiūrėčiau.
Prasidės nauji, ir vėl, kaip tai pelei, grūdas į savaitę doh.gif
Atsakyti

Dabar naujame projekte irgi nebus gerietis ir tas mane džiugina. Ir apskritai pora ufffff biggrin.gifVien iš frago tokia energetika sklinda. Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi, kad bent sezoną ištemps tongue.gif

Maciau kanalD prisistatyma, maciau Engina dainuojanti ir su usais   :D , ir Celikoli... apie ka serialas bus? Gal uzmesciau aki i ji  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 10, 08:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71792375" data-time="1504992092"><div><p>
Dabar naujame projekte irgi nebus gerietis ir tas mane džiugina. Ir apskritai pora ufffff vartotojo įkelta nuotraukaVien iš frago tokia energetika sklinda. Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi, kad bent sezoną ištemps vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Maciau kanalD prisistatyma, maciau Engina dainuojanti ir su usais   biggrin.gif , ir Celikoli... apie ka serialas bus? Gal uzmesciau aki i ji  rolleyes.gif </p>

Bus daug aşk biggrin.gif Engin man labai baisus, bet su ūsais pagražėjo.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 10, 07:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71792375" data-time="1504992092"><div><p>
Dabar naujame projekte irgi nebus gerietis ir tas mane džiugina. Ir apskritai pora ufffff vartotojo įkelta nuotraukaVien iš frago tokia energetika sklinda. Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi, kad bent sezoną ištemps vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Maciau kanalD prisistatyma, maciau Engina dainuojanti ir su usais   biggrin.gif , ir Celikoli... apie ka serialas bus? Gal uzmesciau aki i ji  rolleyes.gif </p>

Tai tau dar Merhamet neužteko? biggrin.gif Dar bandysi save prievartaut? lotuliukas.gif

Ферхат – тот, кто забыл о том, как нужно любить, тот кто может убивать не моргнув глазом, когда это необходимо; а Аслы девушка сердобольная, она врач, посвятившийся себя спасению людей…
В почерневшее сердце мужчины попадает женщина, поклявшаяся распустить в нем цветы. Отбирающая жизнь рука встречается с рукой, которая дает жизнь. Любовь делает невозможное возможным. Потому любовь все зло притягивает на сторону добра, меняет, излечивает!
Ферхату необходим врач, чтобы вылечить одного человека. Именно поэтому его пути пересекаются с доктором Аслы, которая посвятила себя лечению людей. Они молодые люди, которые никогда в жизни не смогут быть вместе, абсолютно разные, как черное и белое. Аслы похищают и насильно привозят в одно поместье, где она должна лечить раненого мужчину. Пытаясь спасти ему жизнь, Аслы видит то, что не должна была видеть. Она становится свидетелем того, как дядя Ферхата Намык совершает убийство, а ведь она считала его добрым ангелом. Отныне Аслы не должна жить. Намык приказывает убить ее. Ферхат уже собирался убить ее, но решает дать ей один шанс. Но с одним условием… Жизнь Аслы изменится из-за этого условия. Это «условие» в корне изменит жизни и Аслы, и Ферхата.

Šiaip pradžiai siūlau pažiūrėti su juo filmą "Sadece sen". Tiek daug nereiks kankintis biggrin.gif
Man tai pats geriausias turkų filmas vienareikšmiškai. Net ir ne dėl to, kad ten jis vaidina, o apskritai.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 09 10, 09:12)
Bus daug aşk biggrin.gif Engin man labai baisus, bet su ūsais pagražėjo.

drinks_cheers.gif Man jis toks prikolnas su tais ūsais biggrin.gif Juokingas toks, bet su razinka ax.gif
Atsakyti

Tai tau dar Merhamet neužteko? biggrin.gifDar bandysi save

Šiaip pradžiai siūlau pažiūrėti su juo filmą "Sadece sen". Tiek daug nereiks kankintis biggrin.gif
Man tai pats geriausias turkų filmas vienareikšmiškai. Net ir ne dėl to, kad ten jis vaidina, o apskritai.
Papildyta:
drinks_cheers.gifMan jis toks prikolnas su tais ūsais biggrin.gifJuokingas toks, bet su razinka ax.gif

Atsakyti

Tai tau dar Merhamet neužteko? biggrin.gifDar bandysi save prievartaut? 

Papildyta:
drinks_cheers.gifMan jis toks prikolnas su tais ūsais biggrin.gifJuokingas toks, bet su razinka ax.gif

Kodel prievartaut? :D  Na gal Firatas ne jo vaidmuo buvo, o po sio vaidmens  ir patiks  :B  

Kivanco pvz ir nemegstu, bet Kuzeju ziurejau, netgi Kurto kelias serijas, tik sita Cezur serijos vienos uzteko, kad atsoktu noras ji ziuret, o va sesei Cezur patinka, ziuri per tv8...

Dabar Enginas man savo Mustafa uznesa  :B 

Atsakyti
Man tai mano turkelis ar su usais ar be - pats fainiausias. Tikiuosi sugrazins mane normaliai pas turkus ax.gif bet jei ir si "sedevra" uzdaryt teks, reikes "risti" visai su turkais, kaip ir su krepsiniu unsure.gif Beliks Sostu karus nuo pradziu ziuret.
O siaip man labai patinka turku kanalu pristatymai. Siemet kazkaip Fox labiausiai patiko.
Atsakyti
Kas ziurite cezur ve guzel? Nemaciau keleta savaiciu, ar Siuhana aborta pasidare??smile.gif Ar neteko vaikelio?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 10, 15:29)
Kodel prievartaut? biggrin.gif  Na gal Firatas ne jo vaidmuo buvo, o po sio vaidmens  ir patiks  cool.gif  
</p><p>Kivanco pvz ir nemegstu, bet Kuzeju ziurejau, netgi Kurto kelias serijas, tik sita Cezur serijos vienos uzteko, kad atsoktu noras ji ziuret, o va sesei Cezur patinka, ziuri per tv8...</p><p>Dabar Enginas man savo Mustafa uznesa  cool.gif </p>

Jo, jooo Firatas wub.gif biggrin.gif

Aš tai nesikankinčiau. Man dabar galėtų kas nori ką nori sakyt, kad Burak Ozcivit kažkur kažką suvaidino nerealiai, aš net nebandyčiau, nes negaliu aš į jį žiūrėt.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 09 10, 16:40)
Man tai mano turkelis ar su usais ar be - pats fainiausias. Tikiuosi sugrazins mane normaliai pas turkus ax.gif bet jei ir si "sedevra" uzdaryt teks, reikes "risti" visai su turkais, kaip ir su krepsiniu unsure.gif Beliks Sostu karus nuo pradziu ziuret.
O siaip man labai patinka turku kanalu pristatymai. Siemet kazkaip Fox labiausiai patiko.

Tai nepergyvenk, jei kaimą vaidins, tai varys 3 sezonus biggrin.gif Turėsi grįžt, kur tu dingsi biggrin.gif

Man irgi Fox filmukas fainiausias, bet va žiūrėt tai nėra ką biggrin.gif Nebet tą Moterį su Caner Cindoruk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 rugsėjo 2017 - 18:38
O kaip faina pamatyti kokie aktoriai vaidins serijaluose ! ploja.gif bet kaip Engin su Hazal vos atpažinau bigsmile.gif juokingai tie usiukai, bet jam tinka biggrin.gif o Hazal išgražejus! bigsmile.gif

QUOTE(gėlužė @ 2017 09 10, 16:44)
Kas ziurite cezur ve guzel? Nemaciau keleta savaiciu, ar Siuhana aborta pasidare??smile.gif Ar neteko vaikelio?

Nepasidarė, bet Cesuras to nežino, ji pamelavo jam kad pasidarė ax.gif
Atsakyti

Man Cesur ve Guzel superinis serialas! Labai stipri chemija tarp Tubos ir Kivanco. Tik gaila, kad tiek mazai seriju ir visas serialas pradejos suktis aplink Riza. Pats serialas turejo labai daug potencialo, ir scenarijaus autoriai galejo labiau pasistengti kurdami seriala, nes nuo 18 serijos siek tiek nusivaziavo. Jei butu labiau pasistenge, manau sulauktu dar didesnio pasisiekimo ir gal butu sukure antra sezona, taciau Cesuro ir Suhanos meile man begalo grazi, tik truko judvieju graziu epizodu. Bet nepaisant visko,vistiek tai vienas is mylimiausiu man serialu, o Suhan ir Cesuras viena graziausiu poru. :wub: 

Atsakyti

na pas musulmonus juk didesnė blogybė netekėjusiai gimdyti ir šeimai gėdą užtrakt, nei abortą pasidaryti, tai tame kontekste ir daro juos kaip danties plombavimą.

O tai pvz. kaip jie ziuri i gyvenima nesusituokus?  :hm: ar jiems irgi kartu gyventi nuodeme, todel griesija kitaip?  :D 

Atsakyti