turkiškas žvilgsnis į 50 atspalvių
50 atspalvių Adini sen koy
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 17:48)
man cezur ve guzel turbut vienintelis filmas,kuris atrode labai tikras toks nesuvaidintas..zodziais sunku nupasakoti..
bet šitas serialas nėra dar baigtas?
QUOTE(kami_ @ 2017 09 05, 19:09)
Pritariu.
Po Paramparcos, bandžiau Ponia Dila žiūrėti, bet jau toks nuobodus serialas pasirodė (negelbėjo, net Erkan Petekkaya) mečiau po pirmos serijos ir pradėjau Kiralik Ask žiūrėti.
Po Paramparcos, bandžiau Ponia Dila žiūrėti, bet jau toks nuobodus serialas pasirodė (negelbėjo, net Erkan Petekkaya) mečiau po pirmos serijos ir pradėjau Kiralik Ask žiūrėti.
man Dila susižiūrėjo neblogai, bet praėjus kiek laiko, įspūdžio nėra, buvo ir buvo. ne iš tų, kur ilgai atsimeni. dar labainuo nuotaikos priklauso. kartais man norisi tokio apie kaimą , papročius, kartais super miestietiško, modernaus. jei serialas užtaiko ant nuotaikso tai ir limpa
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 06, 13:44)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71771649" data-time="1503681929">
<div>
<p>Papildyta:
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka O man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas Ir tas psychas superinis </p>
</div>
</blockquote>
<p>Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau </p>
<p>Zinok damusiau as ta Merhamet , prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam , nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas ), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...</p>
<p>Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu ...</p>
<p> o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste , bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...</p>
<div>
<p>Papildyta:
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka O man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas Ir tas psychas superinis </p>
</div>
</blockquote>
<p>Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau </p>
<p>Zinok damusiau as ta Merhamet , prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam , nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas ), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...</p>
<p>Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu ...</p>
<p> o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste , bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...</p>
na pas musulmonus juk didesnė blogybė netekėjusiai gimdyti ir šeimai gėdą užtrakt, nei abortą pasidaryti, tai tame kontekste ir daro juos kaip danties plombavimą.
o Celikolis man absoliuciai nepatinka. as su juo Iffet irgi esu žiūrėjusi, tai ten žiauriai nepraėjo jis man su tais ūsais ir tokiu vaidmeniu, tai ir dabar negalėjau aš į jį žiūrėti. be to nederėjo man jie su ta pagrindine heroje, Narin berods.
QUOTE(Zivilka @ 2017 09 08, 10:03)
bet šitas serialas nėra dar baigtas?
man Dila susižiūrėjo neblogai, bet praėjus kiek laiko, įspūdžio nėra, buvo ir buvo. ne iš tų, kur ilgai atsimeni. dar labainuo nuotaikos priklauso. kartais man norisi tokio apie kaimą , papročius, kartais super miestietiško, modernaus. jei serialas užtaiko ant nuotaikso tai ir limpa
na pas musulmonus juk didesnė blogybė netekėjusiai gimdyti ir šeimai gėdą užtrakt, nei abortą pasidaryti, tai tame kontekste ir daro juos kaip danties plombavimą.
o Celikolis man absoliuciai nepatinka. as su juo Iffet irgi esu žiūrėjusi, tai ten žiauriai nepraėjo jis man su tais ūsais ir tokiu vaidmeniu, tai ir dabar negalėjau aš į jį žiūrėti. be to nederėjo man jie su ta pagrindine heroje, Narin berods.
Kad jau senokai baigtas Pas mus tik TV8dar rodo ji
Merginos, gal galit pasakyti, kur pažiūrėti Čiauškutėe antrą sezoną. Geriau būtų lietuvių kalba. Jei nėra, tuomet rusų, bet ne su subtitrais. Ir, apskritai, per kur jūs žiūrite tuos serialus rusų ar lietuvių kalba? Jaučiu, kad darausi priklausoma
QUOTE(Spinduliux @ 2017 09 08, 19:07)
Merginos, gal galit pasakyti, kur pažiūrėti Čiauškutėe antrą sezoną. Geriau būtų lietuvių kalba. Jei nėra, tuomet rusų, bet ne su subtitrais. Ir, apskritai, per kur jūs žiūrite tuos serialus rusų ar lietuvių kalba? Jaučiu, kad darausi priklausoma
O ten antras sezonas buvo? Kad lyg uždarė jį ir taip nepabaigę. Bet galiu klysti, kadangi su tuo aktorium net ir mušama nieko nežiūrėčiau Gerbėjos gal pasisakys.
Nai nai nai, bus smagu ekranuose vėl matyti matytus veidus, o ypač sugrįžtančius seniai matytus veidus
FOX Yeni Sezon Tanıtım 2017
QUOTE(Visgi @ 2017 09 09, 12:43)
Nai nai nai, bus smagu ekranuose vėl matyti matytus veidus, o ypač sugrįžtančius seniai matytus veidus
Vos pažinau Hazal Kaya.
QUOTE(Lux @ 2017 09 09, 12:05)
Vos pažinau Hazal Kaya.
Man Adnanas labiausiai patiko
o Celikolis man absoliuciai nepatinka. as su juo Iffet irgi esu žiūrėjusi, tai ten žiauriai nepraėjo jis man su tais ūsais ir tokiu vaidmeniu, tai ir dabar negalėjau aš į jį žiūrėti. be to nederėjo man jie su ta pagrindine heroje, Narin berods.Man ten ne tik Celikolio personazas su Narin aktore netiko, mano akimis ten jokia pora netiko , visiskai nepagavau plz. kampo kaip atsirado to brolio ir Deniz pora, jau tokia is oro buvo kad zodziu net neturiu is vis
Vos pažinau Hazal Kaya.Man ji cia visai graziai
Nai nai nai, bus smagu ekranuose vėl matyti matytus veidus, o ypač sugrįžtančius seniai matytus veidus [url="http://www.youtube.com/watch?v=7R65UMgbL7k&t=12s"][b]FOX – Yeni Sezon Tanıtım 2017[/b][/url]Cia kiekvienas kanalas prisistato?
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 09, 23:16)
Man ji cia visai graziai
Cia kiekvienas kanalas prisistato?
Man taip pat.Cia kiekvienas kanalas prisistato?
Taip, kaip ir kasmet.
QUOTE(Zivilka @ 2017 09 08, 10:03)
O man jo Cemilis fantastiškas vaidmuo nuostabiai išpildytas. Pats siužetas nekoks serialo, bet Cemilis nerealus. Net su savo ūsais Tuom ir patinka man jis, kad nevaidina lėkštų geriečių, visi vaidmenys su razinka, su savais pliusais ir minusais.
Ir gerai, kad jis niekam nepatinka, mažiau man konkurencijos O tai alpsta čia paskui visos
Dabar naujame projekte irgi nebus gerietis ir tas mane džiugina. Ir apskritai pora ufffff Vien iš frago tokia energetika sklinda. Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi, kad bent sezoną ištemps
Oi smagu matyti kanalu pristatymus. Ypac kai jau tikrai neamzai aktoriu matytu/zinomu
Bet kol nauji dar neprasidejo, pasiulykit ka nors gero. Visai nebera ka ziureti. Turiu pora kurie dar rodomi, bet po viena serija per savaite per mazai. Dar keli yra pradeti, bet kazkaip nekabina, vis stumiu i sona