Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2017 09 05, 15:57)
Man tai jis nuo pirmos serijos neatrodė nuobodus, tik iš pradžių tetulė nervino, paskui taip įsivažiavau, kad dabar jau 40 seriją žiūriu biggrin.gif Savaitgalį per bulvių kasimo pertraukėles per telefoną jį žiūrėjau doh.gif biggrin.gif

Tetule norejosi isdauzti nuo ekrano ne viena karta ir ne du, bet mane labiausiai vis tiktai erzino Defne brolis su savo zmona.
Labai dziaugiuosi youtube kanalu nicego lisnego, kur tikrai nieko nereikalingo nera, tik DefOm wub.gif Ziureciau ir ziureciau ir ziureciau biggrin.gif unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 15:45)
as turbut busiu vienintele, kuriai nuobodus tas Kitalik Ask ...netraukia visiskai unsure.gif
Viskas čia gerai su jumis. Mane į pabaigą pirmas sezonos pradėjo erzinti. Antro dar lyg šiol nesu žiūrėjusi.
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 17:48)
aciu dievui, galvojau gal kokia nenormali biggrin.gif nes man ji net negrazi biggrin.gif
Man ji visai nieko, graži buvo, bet man jis nepatiko, asiliukas toks.
P.s. užgeltoninau, bet kiek žinau naujoje versijoje to nesimato, tad pardon, aš iš senos rašau.

Galiu nuraminti_aš irgi nenormali, nes man pvz Behliulis nepatiko iš Aşk-ı Memnu, nors dauguma lyg šiol čia leipsta ir dėl jo, ir tų keletas bučinių biggrin.gif
O ir liguistai vien tik prie herojų epizodų neprisirišu, kad vien tik juos ir į juos ištisai žiūrėčiau biggrin.gif Nesąmonė kažkokia.

Va, kas primena man, gerai pataiko į dešimtuką, tai išgirsti garso takeliai. Va, tą, žiūrėtą, išgyventą su herojais nuotaiką staigiai primena.
Nereik ir epizodų, užtenka tik netikėtai išgirsti ax.gif
Atsakyti
Na, žmonės, kaip žinia, skirtingi. Ir požiūriai, ir pomėgiai skirtingi. Ir liguisti mes visi savaip biggrin.gif Vieniems liguista yra žiūrėti tą patį ir mėgti konkrečius aktorius, kitiems atrodo liguista žiūrėti viską iš eilės, patinka - nepatinka, paskui pats žmogus susimaišai ar patinka, ar jau nebe, vieną dieną aktorius nieko vertas, kitą, žiūrėk, jau trydalioji, kad genijus. Na, kam ko nepasitaiko ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 05, 19:04)
Na, žmonės, kaip žinia, skirtingi. Ir požiūriai, ir pomėgiai skirtingi. Ir liguisti mes visi savaip biggrin.gif Vieniems liguista yra žiūrėti tą patį ir mėgti konkrečius aktorius, kitiems atrodo liguista žiūrėti viską iš eilės, patinka - nepatinka, paskui pats žmogus susimaišai ar patinka, ar jau nebe, vieną dieną aktorius nieko vertas, kitą, žiūrėk, jau trydalioji, kad genijus. Na, kam ko nepasitaiko  ax.gif  biggrin.gif

Pritariu.
Po Paramparcos, bandžiau Ponia Dila žiūrėti, bet jau toks nuobodus serialas pasirodė doh.gif (negelbėjo, net Erkan Petekkaya) mečiau po pirmos serijos ir pradėjau Kiralik Ask žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 09 05, 19:09)
Po Paramparcos, bandžiau Ponia Dila žiūrėti, bet jau toks nuobodus serialas pasirodė doh.gif (negelbėjo, net Erkan Petekkaya) mečiau po pirmos serijos ir pradėjau Kiralik Ask žiūrėti.
Na va, teisingai rašyta, savikritiškai, kad ko tik nepasitaiko, visaip gi būna.
Pabandžiau prisiminti ar man taip buvo su mano favoritais, ir niekaip negaliu prisiminti.
Ko gero taip dar nebuvo, kad iki plintuso sugadintų reikalą ir mesčiau lauk. Pasisekė man.
Atsakyti
Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi
Senin Starın Eylül'de Star'da!
Atv yeni sezon tanıtımı

Faina naujame sezone vėl matyti pažįstamus veidus, gaila, kad tik ne visi ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Papildyta:
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifO man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas wub.gifwub.gifwub.gifIr tas psychas superinis biggrin.gif

Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau :D

Zinok damusiau as ta Merhamet :rolleyes: , prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam :D , nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas :D ), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...

Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu :blink: ...

o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste :hmm: , bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 06 rugsėjo 2017 - 12:46
QUOTE(Simbulis @ 2017 09 06, 12:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71771649" data-time="1503681929">
<div>
<p>Papildyta:

Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaO man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaIr tas psychas superinis vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau biggrin.gif</p>
<p>Zinok damusiau as ta Merhamet rolleyes.gif , prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam biggrin.gif , nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas biggrin.gif ), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...</p>
<p>Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu blink.gif ...</p>
<p> o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste hmm.gif , bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...</p>

Ojetus, nu tu ir kantri motera biggrin.gif Taigi iš karto aišku buvo, kad nelimpa. O tu besijaukindama visą peržiūrėjai lotuliukas.gif Man Kuzia nelipo, nes negalėjau nuo Behliulio atsiplėšt ir nervino, kad kiekvienoj serijoj verkt reikia biggrin.gif Bet aktorių komanda, o ypač Kivo vaidyba neleido mest biggrin.gif O paskui ir siužetas taip įtraukė, kad naktys nemiegotos ir šeima nevalgius buvo. O prie Merhamet man pratintis nereikėjo, iš karto prarijau nekramčius, nuo pat pirmos serijos užkabino. O ir Ibrahim Celikkol buvo pirmas, į akį kritęs aktorius po Kivanc Tatlitug. Nes su anuo nebeliko ką žiūrėti, o niekas daugiau nelipo. Jis superinis, išskirtinis, vaidmenys visi skirtingi. Niekur nevaidina gero balto ir pūkuoto ar supermeno visus nugalinčio vienu pirštu. Renkasi projektus gal nepopuliarius, bet kokybiškus. Žodžiu, man jis super. Deja, bet su Beren jis nevaidins. Vaidins su Birce Akalay seriale, kuris buvo parašytas Kivo ir Tubai, bet anie atsisakė, nes per sunkus siužetas buvo. Tirli pirli Cesur ve Guzel pasirodė geriau biggrin.gif Tai va, laukiu ax.gif
Atsakyti
Kokie man gražūs patys pirmi akordai melodijos to būsimo serialo Siyah Beyaz Aşk.
Juos išgirdus apie blogą pabaigą net nenorėčiau galvoti, bet kažkodėl persmelkė keistas jausmas.
Šokis tarytum atskleidžia būsimo herojaus karštą temperamentą, judviejų dramą.
Labai tikiuosi, kad bus įdomus, nes norisi kažko tokio stipraus, nerti stačia galva, kad būtų uch!
Sutikčiau net, kad mano naktys verktų be miego rolleyes.gif Vienu žodžiu pagyvensim pamatysim kaip čia bus.

Siyah Beyaz Aşk 1. Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

İbrahim Çelikkol man labai patiko filme "Sadece Sen". Labai gerai jį iki šiol prisimenu iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 07, 10:59)

Kaip turkams tango patinka biggrin.gif Jau trečiam seriale, o kiek dar mano turbūt nematytų...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 16:55)
Kaip turkams tango patinka biggrin.gif Jau trečiam seriale, o kiek dar mano turbūt nematytų...
Aha, tip top tą patį pagalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Užkrėtėm su Milagra kitą temą turkais. Bet ne apie filmus, o šopingą biggrin.gif
Atsakyti