QUOTE(Simbulis @ 2017 09 06, 12:44)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71771649" data-time="1503681929">
<div>
<p>
Papildyta:
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka
O man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas
Ir tas psychas superinis
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau
</p>
<p>Zinok damusiau as ta Merhamet
, prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam
, nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas
), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...</p>
<p>Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu
...</p>
<p> o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste
, bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...</p>
Ojetus, nu tu ir kantri motera
Taigi iš karto aišku buvo, kad nelimpa. O tu besijaukindama visą peržiūrėjai
Man Kuzia nelipo, nes negalėjau nuo Behliulio atsiplėšt ir nervino, kad kiekvienoj serijoj verkt reikia
Bet aktorių komanda, o ypač Kivo vaidyba neleido mest
O paskui ir siužetas taip įtraukė, kad naktys nemiegotos ir šeima nevalgius buvo. O prie Merhamet man pratintis nereikėjo, iš karto prarijau nekramčius, nuo pat pirmos serijos užkabino. O ir Ibrahim Celikkol buvo pirmas, į akį kritęs aktorius po Kivanc Tatlitug. Nes su anuo nebeliko ką žiūrėti, o niekas daugiau nelipo. Jis superinis, išskirtinis, vaidmenys visi skirtingi. Niekur nevaidina gero balto ir pūkuoto ar supermeno visus nugalinčio vienu pirštu. Renkasi projektus gal nepopuliarius, bet kokybiškus. Žodžiu, man jis super. Deja, bet su Beren jis nevaidins. Vaidins su Birce Akalay seriale, kuris buvo parašytas Kivo ir Tubai, bet anie atsisakė, nes per sunkus siužetas buvo. Tirli pirli Cesur ve Guzel pasirodė geriau
Tai va, laukiu