Man tai gėrio mažai, kai 2,5 val prie teliko reikia sėdėt
Na tai galima ir nesedėt, tada gėrio bus daugiau
QUOTE(mazuliux @ 2016 11 10, 23:50)
Kelias minutes pavelavau pradziai Bet negaliu patiketi kad turkiskai ziuriu ir netgi kazka suprantu
Bet tai kiek laiko rodys, reklamos kokio ilgumo, kaip Lietuviskos Nes jei serija 2 valandu, tai ..
Bet tai kiek laiko rodys, reklamos kokio ilgumo, kaip Lietuviskos Nes jei serija 2 valandu, tai ..
Reklamos tai ilgokos būna, lietuviško ilgumo. Tik turkų Man smagesnes ir šiaip kartais jos praverčia ( wc reikaliukams, vynelio taurės ar alucio bokaliuko papildymui ). Šiaip jei ruosiates online žiūrėti. Pasiruoskit 4 valandom būti uzimta nes " ozetas" , reklamos, plius nesvietisko ilgumo serija, tiek laiko uzima
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 11 10, 23:24)
Reklamos tai ilgokos būna, lietuviško ilgumo. Tik turkų Man smagesnes
Šiaip jei rysites online žiūrėti. Pasiruoskit 4 valandom būti uzimta nes " ozetas" , reklamos, plius nesvietisko ilgumo serija, tiek laiko uzima
Dėl šito tai pritariu.Šiaip jei rysites online žiūrėti. Pasiruoskit 4 valandom būti uzimta nes " ozetas" , reklamos, plius nesvietisko ilgumo serija, tiek laiko uzima
Na jau ne, 4 val net ir man jau nesvietiškai daug.
Puse mano darbo laiko Darbe tai bent jau man algą moka
Na ka paziurejau. Patiko, tikrai Ir juokeliu buvo, ir nuo pirmos serijos jau zvilgsniai kokie Siaip noretusi daugiau suprasti, nes esme, zinoma, supratau, bet kai ilgesni pokalbiai, tai jau ne kas. Kai bus su titrais reikes paziurineti epizodais, nes visos serijos jau tikrai nebeziuresiu.
Ir ne 4 val, 2.5 uztruko. Pirma reklama koks 15 min buvo, paskui pora akrtu, bet tikrai zymiai trumpiau, gal kokias 5-7 min. Ir tikrai dauguma smagios.
Beje, nesupratau kodel ta brolio zmona? apsimete kad laukiasi? Ir ko jie ten pykosi del to namo Cezuro, kad ji net uzanstapudavo. Ten lyg kazka apie skolas ar ka ten snekejo?
Ai, dar patiko kai pirstis uzsimane, Suhan ne tai kad apsidziaugtu ar ka, bet aciu sako Primine kai per Medcezir Mira prisipazino Yamanui kad myli, o tas sako aciu
Ir ne 4 val, 2.5 uztruko. Pirma reklama koks 15 min buvo, paskui pora akrtu, bet tikrai zymiai trumpiau, gal kokias 5-7 min. Ir tikrai dauguma smagios.
Beje, nesupratau kodel ta brolio zmona? apsimete kad laukiasi? Ir ko jie ten pykosi del to namo Cezuro, kad ji net uzanstapudavo. Ten lyg kazka apie skolas ar ka ten snekejo?
Ai, dar patiko kai pirstis uzsimane, Suhan ne tai kad apsidziaugtu ar ka, bet aciu sako Primine kai per Medcezir Mira prisipazino Yamanui kad myli, o tas sako aciu
QUOTE(mazuliux @ 2016 11 11, 01:44)
Na ka paziurejau. Patiko, tikrai Ir juokeliu buvo, ir nuo pirmos serijos jau zvilgsniai kokie Siaip noretusi daugiau suprasti, nes esme, zinoma, supratau, bet kai ilgesni pokalbiai, tai jau ne kas. Kai bus su titrais reikes paziurineti epizodais, nes visos serijos jau tikrai nebeziuresiu.
Tai čia premjera buvo. Per ją seniau isvis nelabai rodydavo reklamų o vėlesnėse serijose pusė valandos rodo serijos pakartojima ir reklamos ilgos buna. Kuo labiau norisi uzdirbt iš projekto tuo daugiau reklamos. Bet gal pasikeite viskas, nes jau pusantrų metų praktiškai online nieko neziurejau
QUOTE(mazuliux @ 2016 11 10, 23:44)
Na ka paziurejau. Patiko, tikrai Ir juokeliu buvo, ir nuo pirmos serijos jau zvilgsniai kokie Siaip noretusi daugiau suprasti, nes esme, zinoma, supratau, bet kai ilgesni pokalbiai, tai jau ne kas. Kai bus su titrais reikes paziurineti epizodais, nes visos serijos jau tikrai nebeziuresiu
Jau galit žiūrėt su titrais
O tuoj ir įgarsinimas bus.
PS. Reitingai tai šiaip sau
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 11 11, 09:30)
Tai čia premjera buvo. Per ją seniau isvis nelabai rodydavo reklamų o vėlesnėse serijose pusė valandos rodo serijos pakartojima ir reklamos ilgos buna. Kuo labiau norisi uzdirbt iš projekto tuo daugiau reklamos. Bet gal pasikeite viskas, nes jau pusantrų metų praktiškai online nieko neziurejau
Icerde, man rodos, buvo dvi serijos be reklamu.
Na va, ir įgarsinimas yra
QUOTE(Milagra @ 2016 11 11, 12:27)
Na va, ir įgarsinimas yra
O kur yra igarsinimas?
QUOTE(liepa50 @ 2016 11 11, 10:50)
O kur yra igarsinimas?
Kad ir ČIA
Man žiūrėti online, kai kitą dieną yra įgarsinimas, yra visiška nesamonė ir laiko gaišimas
O gal tiesiog jau išaugau iš to amžiaus Dabar va ramiai galima fone pažiūrėti, įdomesniais momentais prieinant prie teliko. Nes siužetas tikrai ne iš tų, kai negali atsitraukti nuo ekrano Banalybių banalybė 1000 kartų matyta. Tikiuosi, kad skambūs vardai išveš visa tai