Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Vitalicka1 @ 2017 09 03, 20:55)
Sveikos! Kazin kur pradingo Kalp atisi 10 serija? Niekaip nesulaukiu visa savaite 😯 (ieskau turkcinema.ru). Gal kas zinot?

Sventes buvo pas musulmonus ir nerode sia savaite.
Atsakyti
Instagrame Baris Arduc pasidalino foto su Elcin Sangun, jie filmuosis naujame seriale ! ploja.gif Yanimda Kal kaip laukiu !!!! yahoo.gif Tokia nereali pora buvo Kitalik Ask wub.gif tikiuosi ir šiame nenuvils biggrin.gif
Atsakyti
Aciu! 😉 reiskia dar palauksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalicka1: 03 rugsėjo 2017 - 21:54
QUOTE(otea @ 2017 09 03, 22:49)
Instagrame Baris Arduc pasidalino foto su Elcin Sangun, jie filmuosis naujame seriale ! ploja.gif Yanimda Kal kaip laukiu !!!! yahoo.gif Tokia nereali pora buvo Kitalik Ask wub.gif tikiuosi ir šiame nenuvils  biggrin.gif

Maciau, lauksiu ir as sio serialo smile.gif Patinka ir man si pora wub.gif , as jau 37 serija Kiralik Ask ziuriu biggrin.gif Kaip tik laisva minute taip si seriala isijungiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 09 03, 21:49)
Instagrame Baris Arduc pasidalino foto su Elcin Sangun, jie filmuosis naujame seriale ! ploja.gif Yanimda Kal kaip laukiu !!!! yahoo.gif Tokia nereali pora buvo Kitalik Ask wub.gif tikiuosi ir šiame nenuvils  biggrin.gif

Ne seriale, o filme. Seniai jau si informacija buvo, siandien tik oficialiai patvirtino. 5 savaites filmuos, lapkricio 10 d. premjera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 09 03, 21:58)
Maciau, lauksiu ir as sio serialo smile.gif Patinka ir man si pora wub.gif , as jau 37 serija Kiralik Ask ziuriu biggrin.gif Kaip tik laisva minute taip si seriala isijungiu biggrin.gif

Aš jau irgi pradejau vėl ji žiureti neiškentusi biggrin.gif klipu youtube prisižiurejau ir užsikabinau wub.gif

QUOTE(Milagra @ 2017 09 03, 22:02)
Ne seriale, o filme. Seniai jau si informacija buvo, siandien tik oficialiai patvirtino. 5 savaites filmuos, lapkricio 10 d. premjera  ax.gif

Nu va kaip gaila kad tik filmas unsure.gif bet geriau nei nieko, galesiu daug kartu peržiureti nes max kelios val tebus !!! bigsmile.gif mmmm ta ir reiškia ta data poste, aišku 4u.gif
Galetu ir kitam naujam seriale suvaidinti.....taip tinka jie vienas kitam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 03 rugsėjo 2017 - 22:33
as turbut busiu vienintele , kuriai nuobodus tas Kitalik Ask ...netraukia visiskai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 15:45)
as turbut busiu vienintele , kuriai nuobodus tas Kitalik Ask ...netraukia visiskai  unsure.gif

Man tai jis nuo pirmos serijos neatrodė nuobodus, tik iš pradžių tetulė nervino, paskui taip įsivažiavau, kad dabar jau 40 seriją žiūriu biggrin.gif Savaitgalį per bulvių kasimo pertraukėles per telefoną jį žiūrėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 rugsėjo 2017 - 15:57
QUOTE(kami_ @ 2017 09 05, 15:57)
Man tai jis nuo pirmos serijos neatrodė nuobodus, tik iš pradžių tetulė nervino, paskui taip įsivažiavau, kad dabar jau 40 seriją žiūriu biggrin.gif Savaitgalį per bulvių kasimo pertraukėles per telefoną jį žiūrėjau doh.gif biggrin.gif

geras, man taip buvo su Cezur ve Guzel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 14:45)
as turbut busiu vienintele , kuriai nuobodus tas Kitalik Ask ...netraukia visiskai  unsure.gif

Nieko tokio, jus turbut taip pat vienintele, kuriai Cesur ve Guzel neatrode nuobodus lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 09 05, 15:45)

Chi chi, ne vienintelė. Man tas maivymasis nepraėjo, mečiau pirmos serijos nepabaigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 05, 16:39)
Nieko tokio, jus turbut taip pat vienintele, kuriai Cesur ve Guzel neatrode nuobodus lotuliukas.gif lotuliukas.gif  4u.gif

man cezur ve guzel turbut vienintelis filmas,kuris atrode labai tikras toks nesuvaidintas..zodziais sunku nupasakoti..

QUOTE(Lux @ 2017 09 05, 16:46)
Chi chi, ne vienintelė. Man tas maivymasis nepraėjo, mečiau pirmos serijos nepabaigus ax.gif

aciu dievui, galvojau gal kokia nenormali biggrin.gif nes man ji net negrazi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 rugsėjo 2017 - 16:48