QUOTE(Zivilka @ 2017 08 25, 13:23)
na bet tam seriale tai aistros žiežirbavo gerai
Būtent, ten kiekvienas žvilgsnis žiežirbavo, nereikėjo nei tų meilės scenų ypatingų kokių tai
Pvz dabar parodė per Dolunay tą bučkį, fui man, net žiūrėt nesinori, negelbsti visiškai
Kaip matau, daug Kiralik Ask gerbėjų atsirado, net ir visiškai netikėtų
Kažkaip negalvojau, kad tau, Živilka, patiks, nes tu labiau tų rimtų verksmingųjų mylėtoja
Na, bet bent jau man, tai pasikartosiu, tai yra pati pačiausia ir įtikinamiausia aktorių pora po Ask i memnu
Šiaip tai irgi pirma turkų komedija, kuri užkabino, ir kurią visą žiūrėjau online, nes negalėdavau iškentėti iki vertimo
Dabar laukiu ElBarų filmo ir naujų projektų, o tuo tarpu žiūriu tik Kalp atisi.
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 23, 12:03)
Pradejau ziureti
Merhamet, buvau girdejus apie ji geru atsiliepimu, o pliusas kad jis baigtas yra, nereikia laukti po serija i savaite
...
Ir nezinau, nelimpa... Dazniausiai jei nepatinka metu po 2-3 seriju ir toliau nebesikankinu, o su situo paziurejau 7 serijas, ir jei dar po 2 seriju nepersilausiu jauciu mesiu...
Milagra sakei jis arba patinka arba ne, o va as dar nenusprendziau, nes kol kas sioks joks jis... aktoriai nepatinka, ir pagrindine pora
erzina , nemegstu tokiu nesamoniu kur buna serialuose "myliu, bet negaliu", "atstumsiu, kad nekenteciau" ir pan. Ir Celikolis be galo erzina, nors gal ne tiek jis, kiek tas jo Firatas
ir tas psichas, kaip suprantu jo brolis...
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka
O man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas
Ir tas psychas superinis