Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 08 14, 10:11)
Man tai jis toks saldainio tipo su berniuko veidu. Barzda suaugusiu atrodyti nepadeda biggrin.gif

Taip sutinku, jis jaunatviškai atrodo, bet ir yra 29 biggrin.gif man jo šypsenos ir veido išraiškos labai patinka, itikinamai vaidina wub.gif
Atsakyti
Baigiau žiūrėti Paramparça, dabar pradėjau Kiralık Aşk, visai nieko atrodo serialas, bet jau nuo pirmos serijos pradeda nervinti Ömero teta su dėde biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 15 rugpjūčio 2017 - 10:47
QUOTE(otea @ 2017 08 13, 23:25)
Visgi pažiurekite o gal patiks mirksiukas.gif Beren puikiai vaidina,istorija taipat gera ir kiti aktoriai taipat patiko. Tik va nebuvo labai gražiu vyruku mano akiai biggrin.gif

Kalbant apie vyrukus, Kiralik Ask man tope su Bariş Arduç, jau toks jis charizmatiškas, ir stilius geras ir pats gerai atrodo, o ir visos manieros  wub.gif youtube kai nueinu vis pažiureti video tai taip ir norisi vel ta seriala pažiureti biggrin.gif Kai pabaigsiu Içerde ir Cesur Ve Guzel jaučiu antra karta žiuresiu ax.gif šis video puikus! wub.gif bigsmile.gif

kiralik ask - Omer & Defne
Na va, čia tai didelis minusas jei nėr gražių, rimtai biggrin.gif

Video tas įdėtas neatsidaro... Pamenu aš tą Bariş Arduç.

Kiralık Aşk esu žiūrėjusi nuo pat pirmos serijos starto.
Pamenu, laukdavau su nekantrumu naujos serijos kas savaitę.
Taip susižavėjusi tuo serialu buvau, kad net savo video kurdavau biggrin.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 10 18, 21:54)
Labai laukiu naujų serijų šio fimo Kiralık Aşk /2015/
Gaila, kad į savaitę tik po 1 seriją įkelia, mat jie patys dar tik filmuoja toliau,
tai visa laimė, kad serijos ilgos, po 2 val.
Šiandien žiūrėjau 17-tą seriją ir kaifavau. Tiesiog pailsiu jį bežiūrėdama. Atgaiva man.
Jaunatviškas, linksmas, su humoru, jauni gražūs žmonės, graži apranga, gražus makiažas.
O peizažai, gamta, vaizdai... wub.gif O jau pagrindinės herojės grožis, aš be žodžių.

Tiesa, tik baisiai nervino ta jo tetulė, šūkalioja amžiais kur reik ir nereik. Išprotėt galima :oh

Kam tokie filmai tinka ir patinka- rekomenduoju šį.
Man patiko nuo pat pirmos serijos. O ir pati pirma serija nuotykiu prasidėjo.

Fragment-1

Man labai fainas dar jo draugas. Prie bajerio toks.
Išgirdus garso takelį, iškart supratau, kad bus fainas serialas.
Neapsirikau.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Esu mačiusi visą I-mą sezoną, II-ro tik nežiūrėjau, nes suerzino I-mo sezono į pabaigą nusivažiavimas,
pilstė į lankas jau, bet kadangi II-ro sezono ten viso labo tik 17 serijų, tai jaučiu ateis laikas kada ir jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 08 15, 16:26)

Esu mačiusi visą I-mą sezoną, II-ro tik nežiūrėjau, nes suerzino I-mo sezono į pabaigą nusivažiavimas,
pilstė į lankas jau, bet kadangi II-ro sezono ten viso labo tik 17 serijų, tai jaučiu ateis laikas kada ir jam biggrin.gif

Man antrasis sezonas tikriausiai geresnis nei pirmas. O pradžia išvis kaitinanti! Ufff, kaip man patikdavo jų pavydo scenos! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 08 15, 10:46)
Baigiau žiūrėti Paramparça, dabar pradėjau Kiralık Aşk, visai nieko atrodo serialas, bet jau nuo pirmos serijos pradeda nervinti Ömero teta su dėde biggrin.gif

Žiurekite, manau patiks ir toliau ! 4u.gif o tetule labai erzinanti, bet gerai vaidina . biggrin.gif Man dar fotografas Korajus patinka, labai primena buvusi bendradarbi iš manieru ir išvaizdos biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 08 15, 16:26)
Na va, čia tai didelis minusas jei nėr gražių, rimtai biggrin.gif
Video tas įdėtas neatsidaro... Pamenu aš tą Bariş Arduç.
Kiralık Aşk esu žiūrėjusi nuo pat pirmos serijos starto.
Pamenu, laukdavau su nekantrumu naujos serijos kas savaitę.
Taip susižavėjusi tuo serialu buvau, kad net savo video kurdavau biggrin.gif

Tas video youtube ivedus - Omer Iplici Talk Dirty to Me bet manau busite mačiusi bigsmile.gif Kas nesate mačiusios šio serialo, nežiurekite nebent norite pamatyti daug spoileriu ax.gif
2 sezonas man asmeniškai labai patiko, gal net geresnis už 1, o pabaiga tai išvis wub.gif

QUOTE(Fjella @ 2017 08 15, 20:41)
Man antrasis sezonas tikriausiai geresnis nei pirmas. O pradžia išvis kaitinanti! Ufff, kaip man patikdavo jų pavydo scenos! biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka kai jie pavyduliauja, kitaip ir negalečiau išsivaizduoti ju abieju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 08 16, 23:33)
Žiurekite, manau patiks ir toliau !  4u.gif o tetule labai erzinanti, bet gerai vaidina . biggrin.gif  Man dar fotografas Korajus patinka, labai primena buvusi bendradarbi iš manieru ir išvaizdos  biggrin.gif

Jau 9 seriją žiūriu biggrin.gif Tetulė jau taip nebeerzina, o fotografas tai prajuokina iki ašarų net kartais biggrin.gif
Dabar laukiu filmo Ayla: The Daughter of War premjeros. Treileris sudomino.
Atsakyti
Peržiūrėjau Cezur ve guzel, idomus, bet istestas, atsibodo tas pats per ta pati.....pabaiga net prasukau ax.gif Ka cia dar paziurejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 08 15, 11:46)

Paramparcos nebebaigiau. atsibodo laukti, nevertas jis to pasidare.
Kralik ask labai patiko. tik as prasukdavau teta su fotografu dazniausiai.

dabar ziuriu Guneš dukras, šianien baigsiu (tikiuosi, kad jis 39-a serija baigiasi). tai šiaip sau, prasukinėju irgi

o po jo nebežinau ką žiūrėti. gal Kara ask? kaip atsliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 07 31, 01:43)

Beje, snekant apie baudavima, idomu gal todel Kiralik Ask neparode visos meiles scenos Defne ir Omero? Nes nufilmuota gerokai daugiau, nors ir tai ten nematau uz ka bauduoti reiketu  ax.gif

na bet tam seriale tai aistros žiežirbavo gerai
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 08 25, 13:23)
na bet tam seriale tai aistros žiežirbavo gerai

Būtent, ten kiekvienas žvilgsnis žiežirbavo, nereikėjo nei tų meilės scenų ypatingų kokių tai rolleyes.gif Pvz dabar parodė per Dolunay tą bučkį, fui man, net žiūrėt nesinori, negelbsti visiškai biggrin.gif

Kaip matau, daug Kiralik Ask gerbėjų atsirado, net ir visiškai netikėtų biggrin.gif Kažkaip negalvojau, kad tau, Živilka, patiks, nes tu labiau tų rimtų verksmingųjų mylėtoja tongue.gif Na, bet bent jau man, tai pasikartosiu, tai yra pati pačiausia ir įtikinamiausia aktorių pora po Ask i memnu ax.gif Šiaip tai irgi pirma turkų komedija, kuri užkabino, ir kurią visą žiūrėjau online, nes negalėdavau iškentėti iki vertimo biggrin.gif

Dabar laukiu ElBarų filmo ir naujų projektų, o tuo tarpu žiūriu tik Kalp atisi.

Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 23, 12:03)
Pradejau ziureti Merhamet,  buvau girdejus apie ji geru atsiliepimu, o pliusas kad jis baigtas yra, nereikia laukti po serija i savaite  ax.gif ...

Ir nezinau, nelimpa... Dazniausiai jei nepatinka metu po 2-3 seriju ir toliau nebesikankinu, o su situo paziurejau 7 serijas, ir jei dar po 2 seriju nepersilausiu jauciu mesiu...

Milagra sakei jis arba patinka arba ne, o va as dar nenusprendziau, nes kol kas sioks joks jis... aktoriai nepatinka, ir pagrindine pora  unsure.gif erzina , nemegstu tokiu nesamoniu kur buna serialuose "myliu, bet negaliu", "atstumsiu, kad nekenteciau" ir pan. Ir Celikolis be galo erzina, nors gal ne tiek jis, kiek tas jo Firatas  doh.gif  ir tas psichas, kaip suprantu jo brolis...

Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas wub.gif wub.gif wub.gif Ir tas psychas superinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 08 25, 20:25)
Būtent,  ten kiekvienas žvilgsnis žiežirbavo, nereikėjo nei tų meilės scenų ypatingų kokių tai  rolleyes.gif
Kaip matau, daug Kiralik Ask gerbėjų atsirado, net ir visiškai netikėtų biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Žiauriai užkabino šis serialas, jau 23 seriją žiūriu, galvoju šeštadienį jei bus blogas oras reikės peržiūrėti daugiau nei 1-2 serijas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Kazin kur pradingo Kalp atisi 10 serija? Niekaip nesulaukiu visa savaite 😯 (ieskau turkcinema.ru). Gal kas zinot?
Atsakyti