QUOTE(otea @ 2017 08 11, 21:02)
Aha ir man patiko, visa labai greitai sužiurėjau
patiko abu pagrindiniai aktoriai
blakstienos pas ji tai tikrai
Man taip pat labai greitai, net norėjosi dar kokių porą serijų papildomų.
QUOTE(Fjella @ 2017 08 11, 21:34)
Žiūrėjau ir aš šį serialą. Deja, bet į mėgstamiausiųjų sąrašą jis man nė pro kur neįsipaišo. Labai patiko pagrindinė pora - abu per tobulai gražūs
Burak blakstienos kažkas wow! Bet mano smegenys nesugebėjo suvokti to žeminimosi prieš vyrą momento, leidimosi taip elgtis su savim, tas telemundo presenta naivumas . O dar antraeilių aktorių "juokeliai" tokie meh ir vaidyba meh. Visumoje lengvas, gražus seriialas su prasukimais, kai smegenys nori atostogų.
Ech, Hazal... Tikriausiai po Ask i Memnu taip ir nebežiūrėsiu su ja serialų
Aš mėgstamiausiųjų sąrašo nebeturiu net, tik patikusių, kaip ir rašiau, nes nei vieno serialo nesu žiūrėjusi antrą kartą.
Nieko nuostabaus, beveik visuose tas leidimasis elgtis su savimi taip kaip nori ir tas žeminimasis daugiau ar mažiau dominuoja.
Ir tas telemundo presento naivumas irgi beveik visuose yra, ir dar kokio baisesnio yra, kad oho ho,
o ir man nėr baisiau jei kokiam tipo rimtam seriale labai rimtu veidu tas telemundo presenta naivumas rodomas, pateikiamas.
Rimtai? Geras
Man nėr taip skausminga, nedėkingas personažas ir tiek, na bet neneigsiu, kad
priplot momentais tai tikrai norėjosi
Tai tikriausiai todėl taip yra (dėl Hazal... kad neutrali aš jai), kad nekelia man labai didelių sentimentų tas
Aşk-ı Memnu QUOTE(otea @ 2017 08 12, 13:42)
Radau su Hazal Kaya, Hakan Kurtas ir Kaan Urgancioglu 2013 seriala
A.Ş.K tik 13 seriju tai greičiausia buvo nutrauktas. Pradejau žiureti, nieko toks
Nieko? Sakau gal reiks žvilgtelt kai grįšiu į LT.
Kai buvo badas, žiūrėjau
Aşka Sürgün. Norėjau pažiūrėti į jaunutės Beren Saat vaidybą.
Tai va šį žiūrėjau paskui jau su prasukimas, va čia tai total telemundo presento.
Neįsivaizduoju, kaip galėjo Beren Saat tookį baisų senį duot į partnerius, košmaras.
Vėl gi, rezidenciją mačiau matytą_šeimyninės dinastijos namą iš
Gümüş Paskui žiūrėjau
Güneşin Kızları.
Pagrindinių aktorių pora apskritai nesižiūrėjo, netiko viens kitam.
O ir tas neadekvatumas jau kai kur net užknisdavo. V ž abu serialai nepatiko.
Bet nėr to blogo kas neišeitų į gerą, nes visai atsitiktinai užsiroviau ant to Aşk Laftan Anlamaz.
Oi, man čia buvo gėris ir atgaiva po visų tų prieš tai žiūrėtų nesąmonių. Patiko viskas, viskas.
Dabar galvoju, gal tai vienas vienintelis kuris man ir yra patikęs labiausiai iš tų lengvųjų.
Norėčiau dar ko nors panašaus_lengvo ir paprasto, ir kad nedaug serijų būtų.