Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 21:04)
friends.gif

Įsivaizduoju biggrin.gif

Kaip mano vyras sako:
- Vėl savo abra kadabra žiūri?! (bo jam turkų kalba labai keistai skambanti) biggrin.gif

Geriausias bajeris buvo, kai prieš porą metų per Naujųjų išvakares pasakojo svečiams:
- Grįžtu namo po darbo, tai vieną vakarą mano žmona verkia tai kitą vakarą kvatoja biggrin.gif

O aš kartais tikrai labai emocianali, jei man juokinga, tai tikrai nuo dūšios juokiuosi ir dar taip, kad kaimynai gal net gali girdėti.

drinks_cheers.gif

Ka be turku serialu daryčiau nebežinau, tikra liga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 27, 21:52)
Norėčiau Stambula aplankyti ir tas vietas jeigu imanoma rasti, jau tokia fane pasidariau turku  lotuliukas.gif vyrui pasakiau, tai pasiūle dar gal į duris norėčiau pasibelsti ir į vidu iejus pasižvalgyti  biggrin.gif  tai sakiau drasiai ! lotuliukas.gif

Tada tik pirmyn smile.gif Smagus jausmas smile.gif As kol kas tik viena kavine aplankiau, pakrantemis vaiksciojau, maciau nama, kuriame filmuotas dabar ziurimas serialas, gal dar kokiose vietose buvau kur filmuotas buvo koks serialas ar filmas smile.gif
Draugai ir artimieji klausia na kada vel pas savo turkus arba gal jau turku kalba moki? biggrin.gif
Visgi, Mano tevai panasiai turku kalba vadina biggrin.gif As ir emocianaliai filmus ziuriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 28 liepos 2017 - 15:58
QUOTE(Lux @ 2017 07 28, 05:54)
Matyt nematėt kitų serialų su Kivanč, nes absoliučiai jokios ugnelės nebuvo ir bučinių mouth to mouth nebuvo, tik kaip sesers ir brolio bučiniai.

Geras bigsmile.gif nu jie taip tiko vienas kitam eina peklon biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turkiškų serialų gerbėjos, jungiuosi į jūsų gretas su klausimu ir prašymu. Ar yra išverstas į lietuvių kalbą Cezur ve güzel (Kerštas ir meilė) 2 sezonas. Baigiau žiūrėti pirmąjį, norėtųsi tęsinio ax.gif Jei ne, tuomet tiktų rusų arba anglų kalba. Gal turite nuoroda per kur geriau žiūrėti...Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 28, 00:34)
kad cezur ve guzel man lb truko buciniu  ax.gif bet tarp ju ta ugnele umm kaip jautesi visa seriala  wub.gif

as turiu mintyje, kad i lova greitai sukrito palyginus ax.gif tongue.gif
Atsakyti

Deja nera antro sezono, serialas pasibaige ties pirmu.

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 07 28, 15:56)
Tada tik pirmyn smile.gif Smagus jausmas smile.gif As kol kas tik viena kavine aplankiau, pakrantemis vaiksciojau, maciau nama, kuriame filmuotas dabar ziurimas serialas, gal dar kokiose vietose buvau kur filmuotas buvo koks serialas ar filmas smile.gif
Draugai ir artimieji klausia na kada vel pas savo turkus arba gal jau turku kalba moki? biggrin.gif
Visgi, Mano tevai panasiai turku kalba vadina biggrin.gif As ir emocianaliai filmus ziuriu smile.gif

Reikės planuoti butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2017 07 29, 07:56)
as turiu mintyje, kad i lova greitai sukrito palyginus  ax.gif  tongue.gif

aaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 16:51)
Tai ko gero dabar jau taip nebauduoja. Man labiausiai iš visų įstrigo nubauduotas Bir Bulut Olsam 2009.
Dabar kai pažiūriu, pagalvoju, na rimtai buvo drasu iš jų pusės tai rodyt prieš beveik 10 metų (grubiai tariant).
Aš iki dabar nesu nei vienam seriale taip nemačiusi, tai peršasi išvada, kad vis tik tada buvo drasesni biggrin.gif

Mustafa Bulut - Bahar (Bir Bulut Olsam)
vartotojo įkelta nuotrauka

Na jo, ten buvo labai drasu. Ir siaip tas serialas toks kitoks mano akimis buvo. Netradicinis toks blink.gif

Beje, snekant apie baudavima, idomu gal todel Kiralik Ask neparode visos meiles scenos Defne ir Omero? Nes nufilmuota gerokai daugiau, nors ir tai ten nematau uz ka bauduoti reiketu ax.gif

QUOTE(otea @ 2017 07 27, 19:52)
Norėčiau Stambula aplankyti ir tas vietas jeigu imanoma rasti, jau tokia fane pasidariau turku  lotuliukas.gif vyrui pasakiau, tai pasiūle dar gal į duris norėčiau pasibelsti ir į vidu iejus pasižvalgyti  biggrin.gif  tai sakiau drasiai ! lotuliukas.gif

As irgi labai noreciau. Siaip is vis dar nesu buvusi Turkijoje, o labai labai noriu. Tik kad niekas nenori su manimi vaziuoti, bijo blink.gif O as sakiau vistiek nuvaziuosiu kazkada tikrai. Gal dar siais, gal kitais metais ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 20:04)
friends.gif

Kaip mano vyras sako:
- Vėl savo abra kadabra žiūri?! (bo jam turkų kalba labai keistai skambanti) biggrin.gif

Maniskis irgi taip pat sako. Nors jis negirdi, nes su ausinemis ziuriu, bet vistiek juokiasi jis is manes. Ir nervuojasi. nes jau pusantru metu kaip sergu sita liga, ir kazi ar isgysiu biggrin.gif Nors vis sunkiau atrasti is nauju toki, kuris tikrai nerealiai kabintu, bet tuomet perziurineju senus mylimiausius bigsmile.gif

QUOTE(Lux @ 2017 07 28, 04:54)
Matyt nematėt kitų serialų su Kivanč, nes absoliučiai jokios ugnelės nebuvo ir bučinių mouth to mouth nebuvo, tik kaip sesers ir brolio bučiniai.

Pritariu, as irgi ugneles nejauciau praktiskai jokios. O yra tokiu serialu, nebutinai su Kivanc, kur atrodo net karstis musa kokia ugnis, aistra wub.gif O kartais tai tebuna tik susilietimas ranku arba zvilgsnis ir pan., bet muzika, kadru sumontavimas toks, kad ojojoj wub.gif
Atsakyti
Mazuliuzx, oi su ta baime ir as susiduriau. Kam pasiuliydavau keliautu kartu i Stambula visi del baimes ten keliauti atsisakydavo. Teko vienai keliauti, buvo labai gerai. Kam pasakau, kad keliavau viena pradeda stebetis kokia bebaime esu, o as lavai sava tam mieste jauciausi rolleyes.gif
Jei i tema tai mastau gal dar koki seriala pradeti ziureti ax.gif
Atsakyti
Pasidlainkite kokius serialus dabar žiurite ? smile.gif
Pabaigiau KPA galcoju ka dar užbaigto galėčiau pažiurėti ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Nuo 08.11 LNK vel pradeda rodyti PARAMPARCA. Kazin nuo pradziu ar pagaliau toliau parodys ? 

Atsakyti