QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 16:51)
Tai ko gero dabar jau taip
nebauduoja. Man labiausiai iš visų įstrigo
nubauduotas Bir Bulut Olsam 2009.
Dabar kai pažiūriu, pagalvoju, na rimtai buvo drasu iš jų pusės tai rodyt prieš beveik 10 metų (grubiai tariant).
Aš iki dabar nesu nei vienam seriale taip nemačiusi, tai peršasi išvada, kad vis tik tada buvo drasesni
Mustafa Bulut - Bahar (Bir Bulut Olsam)
Na jo, ten buvo labai drasu. Ir siaip tas serialas toks kitoks mano akimis buvo. Netradicinis toks
Beje, snekant apie baudavima, idomu gal todel Kiralik Ask neparode visos meiles scenos Defne ir Omero? Nes nufilmuota gerokai daugiau, nors ir tai ten nematau uz ka bauduoti reiketu
QUOTE(otea @ 2017 07 27, 19:52)
Norėčiau Stambula aplankyti ir tas vietas jeigu imanoma rasti, jau tokia fane pasidariau turku
vyrui pasakiau, tai pasiūle dar gal į duris norėčiau pasibelsti ir į vidu iejus pasižvalgyti
tai sakiau drasiai !
As irgi labai noreciau. Siaip is vis dar nesu buvusi Turkijoje, o labai labai noriu. Tik kad niekas nenori su manimi vaziuoti, bijo
O as sakiau vistiek nuvaziuosiu kazkada tikrai. Gal dar siais, gal kitais metais
QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 20:04)
Kaip mano vyras sako:
- Vėl savo abra kadabra žiūri?! (bo jam turkų kalba labai keistai skambanti)
Maniskis irgi taip pat sako. Nors jis negirdi, nes su ausinemis ziuriu, bet vistiek juokiasi jis is manes. Ir nervuojasi. nes jau pusantru metu kaip sergu sita liga, ir kazi ar isgysiu
Nors vis sunkiau atrasti is nauju toki, kuris tikrai nerealiai kabintu, bet tuomet perziurineju senus mylimiausius
QUOTE(Lux @ 2017 07 28, 04:54)
Matyt nematėt kitų serialų su Kivanč, nes absoliučiai jokios ugnelės nebuvo ir bučinių mouth to mouth nebuvo, tik kaip sesers ir brolio bučiniai.
Pritariu, as irgi ugneles nejauciau praktiskai jokios. O yra tokiu serialu, nebutinai su Kivanc, kur atrodo net karstis musa kokia ugnis, aistra
O kartais tai tebuna tik susilietimas ranku arba zvilgsnis ir pan., bet muzika, kadru sumontavimas toks, kad ojojoj