Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2017 07 26, 14:27)
Nu va, gal veliau kai daugiau seriju bus patiks labiau  mirksiukas.gif

Aš dar žiuriu Kara Para Aşk per rusus, atrodo kad Omero ir Elifos rožinis namas, priešais Kiralik Aşk Defnes žaliajį nama ?  bigsmile.gif

Taip Elif ir Omero namukas pries Defne nama.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2017 07 26, 18:50)
Žiūrėjau Dolunay, tai žiūriu iš İçerde nuo Sarp'o nufirino tą raudoną jo automobilį.
Negaliu suprasti_perdažė, perklijavo tas baltas juostas, pakeitė tam tikras detales ar čia rimtai kitas automobilis,
nes atrodo kaip ir kitas, bet atrodo kaip ir tas pats bigsmile.gif Galėjo visą perdažyti kita spalva arba visai kitokį paimti,
tai dabar dievaži atrodo kaip paskolintas, norom nenorom Sarp'ą primena biggrin.gif V ž logikos nulis.

vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandien kai žiūrėjau 4-tą Dolunay seriją, tai labai labai viena daina patiko ten.
Tobula, negaliu atsiklausyti jau kurį laiką. Tikrai tinkanti šiems pagr herojams.

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Tai nieko keista. Tos pacios masinos ir rubai daznai per kelis serikus eina. Jau nekalbu apie namus, baldus, ofisus ir padvalus.
Atsakyti

Ar yra serialu kara para ask, cesur ve guzel, medcerzir, video su nepavykusiais kadrais (bloopers)?

Atsakyti
QUOTE(martaop @ 2017 07 26, 19:51)
<p>Ar yra serialu kara para ask, cesur ve guzel, medcerzir, video su nepavykusiais kadrais (bloopers)?</p>

Kara para ask gal tik 1 video yra. Reiks pasiknist. Gal atrasiu
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 07 24, 22:27)
As baigiu perziureti seriala Anne, kazkodel manau, kad ji neuzilgo turetu rodyti Lt kanalai.  Nes tuos kuriuos paziuriu ir patinka, va, ir nuperka lt. Idomus. Nors kas liecia vaiku tema, nemaniau kad ten pas juos taip nusispjaut ant skriaudziamu, nepriziuretu vaiku...,

as vakar baigiau Anne, visai butu neblogas,bet ziauriai istemptas filmas, viskas tas pats per tapati. Pasiema vel atiduoda ir pasaka be galo.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 07 26, 19:41)
Tai nieko keista. Tos pacios masinos ir rubai daznai per kelis serikus eina. Jau nekalbu apie namus, baldus, ofisus ir padvalus.
Tai šitą aš suprantu, savaime aišku, čia visur taip yra, ne tik pas turkus.
Na bet, kad taip akivaizdžiai tokį išskirtinį ir ryškų automobilį nepaslėpt, tai vaje vaje hihihi.gif
Atsakyti
Visgi sakau kad durys ir namas matytas o dar tie laiptai...kiek prisiminu sukilo bežiurint wub.gif gera būtu gyventi tokioje kaiminysteje bigsmile.gif

Mašina irgi atrodo labai jau panaši, tik numeriai jeigu gerai imatau skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 26 liepos 2017 - 23:07
O man ar tik atrodo, ar kaip cia yra, kad turkai labiau isdrasejo? mastau.gif

Nes anksciau serialuose tai per visa sezona ar net per pati visa seriala bucinius budavo galima suskaiciuoti ant vienos rankos pirstu, o dabar pvz. kuri ziuriu per pora seriju tiek atsibuciuoja, kiek kituose serialuose kartu sudejus, o kas stebina rodo netgi lovoj esancius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 27, 08:38)
Nes anksciau serialuose tai per visa sezona ar net per pati visa seriala bucinius budavo galima suskaiciuoti ant vienos rankos pirstu, o dabar pvz. kuri ziuriu per pora seriju tiek atsibuciuoja, kiek kituose serialuose kartu sudejus, o kas stebina rodo netgi lovoj esancius  laugh.gif

va va, cezur ve guzel, galvojau lauzysis iki paskutines serijos.... nustebino irgi biggrin.gif
Atsakyti
Aš po Fi Çi Pi jau niekuo nesistebiu. Apturėjau lengvą šoką, tiek man buvo neįprasta ir neįtikėtina,
kad vos galėjau patikėti tai ką mačiau, dar ilgai iš galvos neišėjo. Laukiu šios trilogijos II sezono.
Rašė, kad nustebins_mat bus dar drąsiau, atviriau ir pan. Toks jausmas, kad tai ne turkų serialas.
I sezono 12-tos serijos pati pabaiga apskritai labai galingai padaryta t.y. profesionaliai nufilmuota.

Pakvaišęs serialas biggrin.gif Fi✶Can & Duru✶Crazy İn Love

QUOTE(otea @ 2017 07 27, 00:06)
Visgi sakau kad durys ir namas matytas o dar tie laiptai...kiek prisiminu sukilo bežiurint wub.gif gera būtu gyventi tokioje kaiminysteje bigsmile.gif
otea, na ir sutapimas ant tų žodžių su tais namais. Aš vakar seriale, kurį žiūriu,
mačiau, t.y. rodė epizodą tame name; tą namą, tą vietą prie jūros iš Aşk-I Memnu bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 27, 14:44)
Aš po Fi Çi Pi jau niekuo nesistebiu. Apturėjau lengvą šoką, tiek man buvo neįprasta ir neįtikėtina,
kad vos galėjau patikėti tai ką mačiau, dar ilgai iš galvos neišėjo. Laukiu šios trilogijos II sezono.
Rašė, kad nustebins_mat bus dar drąsiau, atviriau ir pan. Toks jausmas, kad tai ne turkų serialas.

As visada galvojau, kad pas juos ten cenzura yra kazkokia, bet sakau, kazkaip ar isdraseje jie yra, ar kas, nes tikrai stebina paskutiniu metu biggrin.gif
Apie ka cia tas serialas? Rimtesnis ar toks tralialiuska?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 27, 15:15)
As visada galvojau, kad pas juos ten cenzura yra kazkokia, bet sakau, kazkaip ar isdraseje jie yra, ar kas, nes tikrai stebina paskutiniu metu  biggrin.gif 
Apie ka cia tas serialas? Rimtesnis ar toks tralialiuska?
Jis labai nestandartinis, kitoniškas, specifinis, apskritai į nieką nepanašus.
Reiktų pačiai žvilgtelėti, nes jis arba patinka arba ne, viens iš dviejų.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 26, 23:06)
Visgi sakau kad durys ir namas matytas o dar tie laiptai...kiek prisiminu sukilo bežiurint  wub.gif gera būtu gyventi tokioje kaiminysteje bigsmile.gif
Mašina irgi atrodo labai jau panaši, tik numeriai jeigu gerai imatau skiriasi  biggrin.gif

jie šitiek kuria tų serialų, kad tokios smulkmenos,
kaip naujos aplinkos ieškojimas jiems nelabai aktualu.
kai kuriuos elementus pakeičia ir pirmyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 27 liepos 2017 - 16:41