Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(daibava @ 2017 07 21, 13:38)
jo tikrai bigsmile.gif bigsmile.gif bet titruose nenurodo, kad jos daina skamba, tačiau pats filmas nesudomino
Aha, aš irgi pasebėjau, kad nėr titruose. Jo jo, pats filmas tai paaugliškas, kaip aš sakau_apie nieką.
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 07 20, 11:52)
Dolunay ar tik nebus sutarta santuoka
tarp Nazly ir Ferito, kad susigrąžintu Buluto globą

as manau,kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 20, 11:20)
O man frage paskutiniam jis wow  wub.gif
Nu ir apskritai kolkas jo vaidmuo man patinka. Tiesiai, atvirai link tikslo eina, o tuo paciu ir svelnus, rupestingas. Veza mane tokie vyrai  ax.gif  biggrin.gif

Tas tiesa, jis neslepia kaip jaučiasi ir nevaidina, sako kaip yra biggrin.gif

QUOTE(daibava @ 2017 07 20, 11:52)
Dolunay ar tik nebus sutarta santuoka
tarp Nazly ir Ferito, kad susigrąžintu Buluto globą

Aha aš irgi manau taip bus bigsmile.gif

Gal žinote kur pažiurėti būtu galima Iki Yalanci su vertimu ? Kur randu tik subtitrai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 21 liepos 2017 - 20:18
Pradejau ziureti Merhamet, buvau girdejus apie ji geru atsiliepimu, o pliusas kad jis baigtas yra, nereikia laukti po serija i savaite ax.gif ...

Ir nezinau, nelimpa... Dazniausiai jei nepatinka metu po 2-3 seriju ir toliau nebesikankinu, o su situo paziurejau 7 serijas, ir jei dar po 2 seriju nepersilausiu jauciu mesiu...

Milagra sakei jis arba patinka arba ne, o va as dar nenusprendziau, nes kol kas sioks joks jis... aktoriai nepatinka, ir pagrindine pora unsure.gif erzina , nemegstu tokiu nesamoniu kur buna serialuose "myliu, bet negaliu", "atstumsiu, kad nekenteciau" ir pan. Ir Celikolis be galo erzina, nors gal ne tiek jis, kiek tas jo Firatas doh.gif ir tas psichas, kaip suprantu jo brolis...
Atsakyti
As baigiu perziureti seriala Anne, kazkodel manau, kad ji neuzilgo turetu rodyti Lt kanalai. Nes tuos kuriuos paziuriu ir patinka, va, ir nuperka lt. Idomus. Nors kas liecia vaiku tema, nemaniau kad ten pas juos taip nusispjaut ant skriaudziamu, nepriziuretu vaiku...,
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 18, 00:11)
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ? 4u.gif

Man labai patinka Iki Yalanci nors tik pirma serija, bet užkabino, ir siužetas kažkas naujo, abu biedni biggrin.gif toks linksmas, o tie draugeliai tokie juokingi biggrin.gif
Dolunay idomu kaip toliau istorija rotuliosis. Pirma karta taip anksti seriale susigraudinau, del tevu, to mažiuko taip pagailo unsure.gif
Kalp Atisi irgi fainas, idomu žiurėti nes viskas vyksta pagrinde ligonineje, istorija nenuvalkiota ax.gif nors vaikiniai aktoriai nelabai žavi ax.gif
Žiuriu ir Ates Bocegi del pagrindinio aktoriaus, jis paskutineje vietoje iš žiurimu, istorijai daugiau kažko truksta, žiuresim kaip toliau rotuliosis smile.gif
İki Yalancı nesu žiūrėjus. Kalp Atışı visos iki galo pirmos serijos neištvėriau. Ateş böceği vos ne vos tik puse pirmos serijos ištvėriau.
Užmetu retsykiais akį į Dolunay, bet irgi nieko blatno. Pagrindis herojus kaip ledkalnis koks, jokių didelių emocijų, jokio šuolio santykiuose.
Vienu žodžiu, kol kas, nei vienas šios vasaros serialas neužkabino ir mano lūkesčių nepatenkino. Gal kada ateity per naują juos atrasiu, nebent.
Atsakyti
İki Yalancı ir Dolunay po pirmą seriją pažiūrėjusi esu turkiškai, pirmąjį serialą tai tiesiogiai žiūrėjau. Laiko tik reikia, dabar Parmparca žiūriu, gal kai jį pabaigsiu tada kitiems eilė bus, o gal nebaigus dar pradėsiu kurį nors žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 07 25, 23:28)
İki Yalancı ir Dolunay po pirmą seriją pažiūrėjusi esu turkiškai, pirmąjį serialą tai tiesiogiai žiūrėjau. Laiko tik reikia, dabar Parmparca žiūriu, gal kai jį pabaigsiu tada kitiems eilė bus, o gal nebaigus dar pradėsiu kurį nors žiūrėti smile.gif
O tas Parmparca geras, įdomus? Žiūrėtinas?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 25, 23:41)
O tas Parmparca geras, įdomus? Žiūrėtinas?

Bent jau man neblogas, žiūrėtinas. Aišku, kažkas ištempta, kažkas neišrutuliota iki galo. 97 serijos iš viso. Dabar 74 žiūriu.
Smagu pamatyti vietas kur teko lankytis ar keliaujant pro šalį pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 25, 22:12)
İki Yalancı nesu žiūrėjus. Kalp Atışı visos iki galo pirmos serijos neištvėriau. Ateş böceği vos ne vos tik puse pirmos serijos ištvėriau.
Užmetu retsykiais akį į Dolunay, bet irgi nieko blatno. Pagrindis herojus kaip ledkalnis koks, jokių didelių emocijų, jokio šuolio santykiuose.
Vienu žodžiu, kol kas, nei vienas šios vasaros serialas neužkabino ir mano lūkesčių nepatenkino. Gal kada ateity per naują juos atrasiu, nebent.

Nu va, gal veliau kai daugiau seriju bus patiks labiau mirksiukas.gif

Aš dar žiuriu Kara Para Aşk per rusus, atrodo kad Omero ir Elifos rožinis namas, priešais Kiralik Aşk Defnes žaliajį nama ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 26, 14:27)
Nu va, gal veliau kai daugiau seriju bus patiks labiau mirksiukas.gif

Aš dar žiuriu Kara Para Aşk per rusus, atrodo kad Omero ir Elifos rožinis namas, priešais Kiralik Aşk Defnes žaliajį nama? bigsmile.gif
Visko gali būti, pilnai tikiu.

Aš, pamenu, kai žiūrėjau, tai žinok lygiai tą patį pagalvojau biggrin.gif

Atsakyti
Žiūrėjau Dolunay, tai žiūriu iš İçerde nuo Sarp'o nufirino tą raudoną jo automobilį.
Negaliu suprasti_perdažė, perklijavo tas baltas juostas, pakeitė tam tikras detales ar čia rimtai kitas automobilis,
nes atrodo kaip ir kitas, bet atrodo kaip ir tas pats bigsmile.gif Galėjo visą perdažyti kita spalva arba visai kitokį paimti,
tai dabar dievaži atrodo kaip paskolintas, norom nenorom Sarp'ą primena biggrin.gif V ž logikos nulis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien kai žiūrėjau 4-tą Dolunay seriją, tai labai labai viena daina patiko ten.
Tobula, negaliu atsiklausyti jau kurį laiką. Tikrai tinkanti šiems pagr herojams.

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti