Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(martaop @ 2017 07 19, 21:29)
Kivancas labai panasus i Joseph Morgan!
Na bet tikrai momentais užneša!
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 07 19, 16:32)
Antradieniais smile.gif

aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 18, 22:09)
O pagrindine aktore man aplamai pati graziausia,kiek esu macius  wub.gif
QUOTE(martaop @ 2017 07 18, 23:44)
Tuba begalo grazi moteris!
Ir man ji ten labai graži; ta šukuosena, tie jos juodi plaukai. Jai visa tai labai dera, labai.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 19, 20:54)
As irgi nesakau, kad cia pats geriausias serialas, koki esu macius biggrin.gif Bet is siuo metu rodomu tikrai einamiausias.
Tos ligonines man is tikro per daug. Toks jausmas, kad jie isvis is jos neiseina visi. Tik i ta kabakeli uzbega retsykiais kavos pagert ir atgal. Galetu daugiau veiksmo po darbo parodyti. Ir tikiuosi, kad tie du rezidentai ir mafijozo apsauginiai bus labiausiai atsilike biggrin.gif

Po trecios serijos visgi Oguzas man labiau patinka negu Ali, nesuprantu dar kas, bet Ali kazkuo mane erzina...
O kad ligoninej veiksmas vyksta tai i nauda biudzetui biggrin.gif
Kazin padarys is Esmos ir Mechmeto pora? Butu visai smagu i juos pažiūrėt, tokia ciauskute ir chuliganas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 20, 07:15)
Po trecios serijos visgi Oguzas man labiau patinka negu Ali, nesuprantu dar kas, bet Ali kazkuo mane erzina...
O kad ligoninej veiksmas vyksta tai i nauda biudzetui biggrin.gif
Kazin padarys is Esmos ir Mechmeto pora? Butu visai smagu i juos pažiūrėt, tokia ciauskute ir chuliganas  rolleyes.gif

Oguzas man irgi patinka. Bet, jauciu, kad cia buvo tik prasviesejimo momentas biggrin.gif Itariu, kad jam vis tiek teks blogiecio vaidmuo, kartu su Bahar.

Nu taip, and biudzeto tai sutaupo biggrin.gif Irenge 3 patalpas ir visas veiksmas ten vyksta. Ir vis galvas zmonem pjausto ant saligatvio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man idomu kaip patiems medikams tie bajeriai atrodo biggrin.gif

Va, ir Mehmetas man fainas. Manau juos su Esma suporuot turetu, kas jiems daugiau belieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 20, 10:28)
Oguzas man irgi patinka. Bet, jauciu, kad cia buvo tik prasviesejimo momentas biggrin.gif Itariu, kad jam vis tiek teks blogiecio vaidmuo, kartu su Bahar.

Nu taip, and biudzeto tai sutaupo biggrin.gif Irenge 3 patalpas ir visas veiksmas ten vyksta. Ir vis galvas zmonem pjausto ant saligatvio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man idomu kaip patiems medikams tie bajeriai atrodo biggrin.gif

Va, ir Mehmetas man fainas. Manau juos su Esma suporuot turetu, kas jiems daugiau belieka biggrin.gif

Pritariu biggrin.gif idomu kaip viskas toliau rutuliosis. O Ali ir mane pradeda tarpais nervuoti, jis labiau patiko pačioje purmoje serijoje. Dabar toks suskystejes ax.gif o Mahmetas kolkas pasirode gražiausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 20, 10:46)
Pritariu  biggrin.gif  idomu kaip viskas toliau rutuliosis. O Ali ir mane pradeda tarpais nervuoti, jis labiau patiko pačioje purmoje serijoje. Dabar toks suskystejes  ax.gif o Mahmetas  kolkas pasirode gražiausias  bigsmile.gif

O man frage paskutiniam jis wow wub.gif
Nu ir apskritai kolkas jo vaidmuo man patinka. Tiesiai, atvirai link tikslo eina, o tuo paciu ir svelnus, rupestingas. Veza mane tokie vyrai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 20 liepos 2017 - 11:27
Dolunay ar tik nebus sutarta santuoka
tarp Nazly ir Ferito, kad susigrąžintu Buluto globą
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 07 20, 12:52)
Dolunay ar tik nebus sutarta santuoka tarp Nazly ir Ferito, kad susigrąžintu Buluto globą
Nežinau, nežiūrėju, tiksliau_buvau išvykus, tai apskritai nieko nežiūrėjau,
bet kiek teko matyt prabėgom forumuose, tai labai panašu į tai.
Einu skaityt ką prirašėt, gal kokių naujų naujienų yra čia.
Atsakyti
Jei kalbant apie gydytojus, tai galima vos ne pamanyt, kad turkai pasinešė ant jų. V ž geras sutapimas.
Kaip supratau niekas dar nežiūrėjot šio filmo (ne serialo) Sonsuz Aşk? Mačiau jau su subtitrais yra.
Einu žiūrėt kol kas.

Sonsuz Aşk - Fragman

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Na taip netikėtai nustebinta buvau bigsmile.gif Šiame filme Kötü Çocuk - Fragman
kelis kartus skamba Erica Jennings - Its a Lovely Day daina
(1h 18 min - 1h 20 min ir filmo pabaigoje nuo 1h 50 min)

Tam tikri filmo epizodai rimtai į Twilight užneša.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 20, 21:25)
Na taip netikėtai nustebinta buvau bigsmile.gif Šiame filme Kötü Çocuk - Fragman
kelis kartus skamba Erica Jennings - Its a Lovely Day daina
(1h 18 min - 1h 20 min ir filmo pabaigoje nuo 1h 50 min)

jo tikrai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
bet titruose nenurodo, kad jos daina skamba,
tačiau pats filmas nesudomino
Atsakyti