Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2017 07 17, 23:11)
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ?  4u.gif

Man labai patinka Iki Yalanci nors tik pirma serija, bet užkabino, ir siužetas kažkas naujo, abu biedni  biggrin.gif toks linksmas, o tie draugeliai tokie juokingi biggrin.gif
Dolunay idomu kaip toliau istorija rotuliosis. Pirma karta taip anksti seriale susigraudinau, del tevu, to mažiuko taip pagailo unsure.gif
Kalp Atisi irgi fainas, idomu žiurėti nes viskas vyksta pagrinde ligonineje, istorija nenuvalkiota ax.gif nors vaikiniai aktoriai nelabai žavi ax.gif
Žiuriu ir Ates Bocegi del pagrindinio aktoriaus, jis paskutineje vietoje iš žiurimu, istorijai daugiau kažko truksta, žiuresim kaip toliau rotuliosis  smile.gif
Papildyta:
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ?  4u.gif

Ziuriu Kalp atisi bigsmile.gif man patinka bigsmile.gif

QUOTE(Whagati @ 2017 07 18, 09:43)
Startuosiu su 7 serija Cesur ve Guzel, kazin cia visa seriala duosis su tuo nestumu? jau sunku ziureti  ax.gif  siaip idomus  smile.gif , net plaukus nusireziau panasiai kaip pagrindine aktore  blink.gif  biggrin.gif

uch man po cezur ve guzel kiti kazkaip nesiziuri biggrin.gif aha su tuo nestumu visa seriala bus doh.gif
O pagrindine aktore man aplamai pati graziausia,kiek esu macius wub.gif ziauriai patinka ir ji pati ir jos vaidyba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 liepos 2017 - 21:09

As isimylejau cesur ve guzel seriala , :wub:  Tuba begalo grazi moteris! Laukiu nesulaukiu nauju isverstu seriju, truputi net erzina, kad dar nera isverte niekas i lietuviu kalba, nauju seriju.  :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martaop: 18 liepos 2017 - 22:46
QUOTE(martaop @ 2017 07 18, 22:44)
<p>As isimylejau cesur ve guzel seriala , wub.gif  Tuba begalo grazi moteris! Laukiu nesulaukiu nauju isverstu seriju, truputi net erzina, kad dar nera isverte niekas i lietuviu kalba, nauju seriju.  verysad.gif</p>

kaip as jums pritariu wub.gif Negaliu atsiziureti i Tuba, as baigiau jau visa ziureti rusu kalba wub.gif
Atsakyti
Kada iseina nauja Kalp Altisi serija? Ir kiek seriju suplanuota, cia kaip suprantu vasaros serialas, tai nebus ilgas ...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 19, 10:03)
Kada iseina nauja Kalp Altisi serija? Ir kiek seriju suplanuota, cia kaip suprantu vasaros serialas, tai nebus ilgas ...

kaip supratau kiekviena penktadieni po nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 19, 11:03)

Na jeigu pasiteisina serialas. Ta prasme reitingai buna geri. Kai kuriuos pratesia ir kelis sezonus padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 19, 10:03)

Penktadieniais rodo. Nebuvo paskelbtas seriju skaicius. Cia yra korejieciu "remake", tai reiktu ziuret kaip ten yra, bet turkai daznai nutolsta nuo originalo, tik pacia ideja paima. Kiralik ask irgi buvo vasaros serialas, bet gavosi 2 pilni sezonai.
O Kalp atisi savaitiniam reitinge pirmi kolkas, soc tinkluose isvis be konkurencijos, taip kad itariu gali ir ji ilgiau rodyti. Jei tik scenaristams su fantazija viskas gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 19, 15:58)
Penktadieniais rodo. Nebuvo paskelbtas seriju skaicius. Cia yra korejieciu "remake", tai reiktu ziuret kaip ten yra, bet turkai daznai nutolsta nuo originalo, tik pacia ideja paima. Kiralik ask irgi buvo vasaros serialas, bet gavosi 2 pilni sezonai.
O Kalp atisi savaitiniam reitinge pirmi kolkas, soc tinkluose isvis be konkurencijos, taip kad itariu gali ir ji ilgiau rodyti. Jei tik scenaristams su fantazija viskas gerai bus biggrin.gif

Nu aisku biggrin.gif
Patinka man Oyku, o del pagrindinio dar neapsisprendziau biggrin.gif

Bet toks jausmas lyg kokia Grey anatomija žiūrėčiau ir pan. Bet užkabino, kol kas žiūrimas...
Atsakyti
Gal zinot Dolunay kokiom dienom rodo Turkijoje ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 19, 17:15)
Gal zinot Dolunay kokiom dienom rodo Turkijoje ? 4u.gif

Antradieniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 19, 15:27)
Nu aisku  biggrin.gif
Patinka man Oyku, o del pagrindinio dar neapsisprendziau  biggrin.gif

Bet toks jausmas lyg kokia Grey anatomija žiūrėčiau ir pan. Bet užkabino, kol kas žiūrimas...

As irgi nesakau, kad cia pats geriausias serialas, koki esu macius biggrin.gif Bet is siuo metu rodomu tikrai einamiausias.
Tos ligonines man is tikro per daug. Toks jausmas, kad jie isvis is jos neiseina visi. Tik i ta kabakeli uzbega retsykiais kavos pagert ir atgal. Galetu daugiau veiksmo po darbo parodyti. Ir tikiuosi, kad tie du rezidentai ir mafijozo apsauginiai bus labiausiai atsilike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 liepos 2017 - 19:00

Kivancas labai panasus i Joseph Morgan!

Atsakyti