Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Gerai, kad vis tik zmones skirtingi... As sita muilą Cezur'ą meciau po pirmos serijos :D

Savaitgali paliksiu vaika pas senelius, tai sėsiu ir as to naujo su Oyku ziurėt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 14 liepos 2017 - 08:03
QUOTE(Visgi @ 2017 07 10, 20:51)
Tai turkai visus tik taip ir rodo, ir ne kitaip.
O jei dar kokios šventės ar ten koks futbolas, tai ir dvi savaites tenka serijos laukti.

kadangi jie man nebuvo iš vau serijos
tai po kelias galima bus žiūrėti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 13, 22:36)
O visas drauges itraukiau i Cezur ve guzel , dabar jos naktim nemiega

o aš savo sergančią draugę užkrėčiau Adini sen koy
vyras pagrasino internetą atjungi
jei dar vieną naktį pabus nuo kukčiojimo ;)
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 07 14, 10:47)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
kadangi jie man nebuvo iš vau serijos
tai po kelias galima bus žiūrėti

o aš savo sergančią draugę užkrėčiau Adini sen koy

bet jis 180seriju blink.gif as kai pamatau tiek serijus iskart noras dingsta ziureti. Ydomus rimtai ? Gaila debiliskas rusu vertimas siam serialui unsure.gif
Atsakyti

Kaip prajuokinot lotuliukas.gif mano vyras su manimi Içerde žiuri, pirmas serialas per 12 gyvevimo metu kurį žiuri ir neburba kad kokia čia nesamonė... biggrin.gif
Atsakyti
kokia serija kara sevda parode lnk dbr?
Atsakyti

https://piratusala.l...01-42-t556.htmlask yeniden isverstos serijos kuriu dar nerode per tv

Atsakyti

kokia serija kara sevda parode lnk dbr?

92 

Atsakyti
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ? 4u.gif

Man labai patinka Iki Yalanci nors tik pirma serija, bet užkabino, ir siužetas kažkas naujo, abu biedni biggrin.gif toks linksmas, o tie draugeliai tokie juokingi biggrin.gif
Dolunay idomu kaip toliau istorija rotuliosis. Pirma karta taip anksti seriale susigraudinau, del tevu, to mažiuko taip pagailo unsure.gif
Kalp Atisi irgi fainas, idomu žiurėti nes viskas vyksta pagrinde ligonineje, istorija nenuvalkiota ax.gif nors vaikiniai aktoriai nelabai žavi ax.gif
Žiuriu ir Ates Bocegi del pagrindinio aktoriaus, jis paskutineje vietoje iš žiurimu, istorijai daugiau kažko truksta, žiuresim kaip toliau rotuliosis smile.gif
Papildyta:
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ? 4u.gif

Man labai patinka Iki Yalanci nors tik pirma serija, bet užkabino, ir siužetas kažkas naujo, abu biedni biggrin.gif toks linksmas, o tie draugeliai tokie juokingi biggrin.gif
Dolunay idomu kaip toliau istorija rotuliosis. Pirma karta taip anksti seriale susigraudinau, del tevu, to mažiuko taip pagailo unsure.gif
Kalp Atisi irgi fainas, idomu žiurėti nes viskas vyksta pagrinde ligonineje, istorija nenuvalkiota ax.gif nors vaikiniai aktoriai nelabai žavi ax.gif
Žiuriu ir Ates Bocegi del pagrindinio aktoriaus, jis paskutineje vietoje iš žiurimu, istorijai daugiau kažko truksta, žiuresim kaip toliau rotuliosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 17, 23:11)
Kaip nauji serialai ? Ar kuri žiurite ?  4u.gif

daugiau sudomino Dolunay
kitiems taip ir likau abejinga
Atsakyti
Startuosiu su 7 serija Cesur ve Guzel, kazin cia visa seriala duosis su tuo nestumu? jau sunku ziureti ax.gif siaip idomus smile.gif , net plaukus nusireziau panasiai kaip pagrindine aktore blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man Kalp atisi be konkurencijos wub.gif

Dar Iki yalanci žiūriu, bet su šiuo turbūt ilgai netrauksiu, nes žiauriai erzina idiotų aplinka biggrin.gif

Visi kiti baisiai lėkšti ir neapleidžia jausmas, kad jau 100 kartų juos mačiau, plius aktoriai neįtikina absoliučiai ax.gif
Papildyta:
Man Kalp atisi be konkurencijos wub.gif

Dar Iki yalanci žiūriu, bet su šiuo turbūt ilgai netrauksiu, nes žiauriai erzina idiotų aplinka biggrin.gif

Visi kiti baisiai lėkšti ir neapleidžia jausmas, kad jau 100 kartų juos mačiau, plius aktoriai neįtikina absoliučiai ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Donulay, tai pats tas atostogoms. Didelis pliusas, jog nėra atsilikėlių šiame seriale. Serialas lyg ir nuspėjamas, bet tuo pačiu lyg ir turi kažkokį cinkelį. Ozgu visuose serialuose vaidina taip pat, tai šis dalykas erzina. Apie vaikinuką kolkas neturiu nuomonės, nes jo vaidybos dar nematau - kolkas jis man tik gražus smile.gif Pats siužetas labai neišpildytas, atrodo jog rodo kažkokiomis dalimis. Žodžiu, lengvas toks.

Kitų dar nežiūrėjau, bet šiandien kibsiu į Kalp Atisi.
Atsakyti