Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

[quote=otea,2017 07 08, 20:33]
Ne, ne tas.
Šis smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]

Filme gražesnis atrodė biggrin.gif
[/quote]

Gal blogas šios fotosesijos fotografas buvo biggrin.gif Arba išgražėjo rolleyes.gif
Atsakyti

Man labai smagiai ziuris ask yeniden, toks lengvas, labai linksmas. Maciau, kad Ozge su Bugra kartu kuria nauja filma, labai idomu bus pamatyti.

Atsakyti
[quote=Eimantė14,2017 07 08, 20:58]
Filme gražesnis atrodė biggrin.gif
[/quote]

Gal blogas šios fotosesijos fotografas buvo biggrin.gif Arba išgražėjo rolleyes.gif
[/quote]

Greičiausia blogas fotografas ax.gif biggrin.gif

[quote=martaop,2017 07 08, 22:00]
<p>Man labai smagiai ziuris ask yeniden, toks lengvas, labai linksmas. Maciau, kad Ozge su Bugra kartu kuria nauja filma, labai idomu bus pamatyti.</p>
[/quote]

Kartais pažiuriu kai per tv rodo, bet gal nuo pradžiu reikia viska žiureti ir sekti kad užkabintu ax.gif
Atsakyti
startavau su Отважный и Красавица, sitame seriala pagrindinis herojus labai ziurisi man ax.gif daugiau nei vieno su juo negaliu ziureti
Atsakyti
Pagaliau paziurejau KARA SEVDA. Is pradziu patiko, paskui guma ant gumos ☺ tai nusibodes buvo, bet susikaupiau ir voila! Pagrindine pora man tik is pradziu smagiai ziurejosi, o paskui net norejau kad Nihan is tikro isimyletu ta savo vyreli Emir ☺bet kai supratau, kad sitai meilei 0 sansu, tai galvoju ai, tegu jau jie buna laimingi- Kemal ir Nihan. Kad taip baigsis nemaniau 😕 juk Kemal toks buvo supermenas ir dzeimsas bondas viename- visur zingsniu vis priekyje. Bet...kai vestuves ivyko ne filmo pabaigoj, kilo itarimu 😮 Gal tokia filmo pabaiga ir logiska. Per stipri dvieju vyruku meile vienai merginai, o laimes nedaug . Siaip neblogas serialas, tik ilgokas, prasukant si bei ta galima ziuret. Ir dar manyciau rezisieriai uzsizaide su filmo atsukinejimo momentais- na parodo ivyki, o paskui tipo atsukam juostele ir parodom kaip cia viskas buvo 😊
Atsakyti
Tik dabar suzinojau apie nauja seriala Kalp Atisi. Argalite ideti nuoroda pvz is topcinema.tv ? As nerandu, bet kazkodel galvoju, kad turetu ten buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karas1433 @ 2017 07 10, 11:12)
Tik dabar suzinojau apie nauja seriala Kalp Atisi. Argalite ideti nuoroda pvz is topcinema.tv ? As nerandu, bet kazkodel galvoju, kad turetu ten buti smile.gif

Aciu, jau radau pati. smile.gif))
Atsakyti
kažin kokiu periodiškumu eis serijos
Ateş Böceği ir Dolunay
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 07 10, 14:00)
kažin kokiu periodiškumu eis serijos
Ateş Böceği ir Dolunay
IV ir II. Po 1 seriją į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(martaop @ 2017 07 08, 23:00)
Man labai smagiai ziuris ask yeniden, toks lengvas, labai linksmas.
Maciau, kad Ozge su Bugra kartu kuria nauja filma, labai idomu bus pamatyti.
Man taip pat patiko.
Labai gera žinia! Žiūrėsim kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 10, 17:06)
IV ir II. Po 1 seriją į savaitę.

reiškia jie bus neilgi, jei rodo tik po kartą savaitėje
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 07 10, 21:27)
reiškia jie bus neilgi, jei rodo tik po kartą savaitėje
???

Tai turkai visus tik taip ir rodo, ir ne kitaip.

Papildyta:
O jei dar kokios šventės ar ten koks futbolas, tai ir dvi savaites tenka serijos laukti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 10, 20:51)
???

Tai turkai visus tik taip ir rodo, ir ne kitaip.

Papildyta:
O jei dar kokios šventės ar ten koks futbolas, tai ir dvi savaites tenka serijos laukti.

jo tas tai nervina biggrin.gif

Mano vaikai labai isijaute i Anne . Man tai toks per daug istemptas.

Pradejau ziureti ir as ta naujaji Kalp atisi . O visas drauges itraukiau i Cezur ve guzel , dabar jos naktim nemiega lotuliukas.gif nu kaip man jis patiko as negaliu, dabar nei vienas po jo nesiziuri doh.gif
Atsakyti