Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 07 05, 21:58)
Manęs jo išvaizda neerzina. Jei mane įtikina vaidyba, aš išvaizdos nebematau. O čia vaidmenys idealiai pataikyti. Oyku nereali. Tarkim KPA man ji visiškai nepatiko, o čia jai taip tinka tas chuligankos vaidmuo biggrin.gif Ta scena, kai ji sudaužė tuos mafijozus, aišku, iš fantastikos serijos, bet čia jau scenaristų problema biggrin.gif O ji kaip aktorė savo darbą atliko tobulai. Pats pateikimas fainas, muzika, žodžiu, užskaitau, užkabino nuo pirmo momento.

Manes irgi neerzina ax.gif Normalus vyrukas, o vaidina tikrai itikinamai. Kas del Oyku, nereali jinai. Nors iki siol man sunku patiketi, kad ji ir KPA vaidino. Man ten ji visai visai kitokia, negu pvz Kuzey Guney. Pirma serija labai liuks, patinka man tokie. Lauksim toliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 05, 20:36)
Kai vyras žiūrėjo Kuzey Güney, tai sakė jei sutiktų gatvėj Kuzės brolį, tai tikrai į snukį duotu biggrin.gif

lotuliukas.gif prajuokinot ! Aš pati sutikus jam jaučiu užduočiau viena nors esu visai nemušeika biggrin.gif iš principo nenoriu žiureti to serialo kur jis pagrindiniame vaidmenyje nes man atrodo kad ten Guney vaidina biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 21:35)
ale kantrybes turit  biggrin.gif

Kitaip dabar nelabai ir išeina pažiureti bet nesiskundžiu, gerus serialus reikia pataupyti bigsmile.gif

Su Švente visas ! lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 liepos 2017 - 08:10
QUOTE(otea @ 2017 07 06, 08:09)
lotuliukas.gif prajuokinot ! Aš pati sutikus jam jaučiu užduočiau viena nors esu visai nemušeika  biggrin.gif iš principo nenoriu žiureti to serialo kur jis pagrindiniame vaidmenyje nes man atrodo kad ten Guney vaidina  biggrin.gif
Kitaip dabar nelabai ir išeina pažiureti bet nesiskundžiu, gerus serialus reikia pataupyti  bigsmile.gif

Su Švente visas ! lithuania.gif

O aš priešingai, po Guney labai pamėgau šį aktorių ir dabar stebiu kiekvieną jo projektą. Guney buvo labai sudėtingas vaidmuo, ne bet kas galėjo jį perteikti, o jam tai pavyko visu 100 proc. ir dar daugiau. Ploju atsistojus biggrin.gif
Jei aktorius geras, man nesvarbu, kad jis blogiukas, kaifuoju į jį žiūrėdama. Nesvarbu, kad noriu užmušti lotuliukas.gif

Su švente lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Užmečiau akį į Dolunay. Nu tragedija huh.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 06, 09:09)
lotuliukas.gif prajuokinot ! Aš pati sutikus jam jaučiu užduočiau viena nors esu visai nemušeika  biggrin.gif iš principo nenoriu žiureti to serialo kur jis pagrindiniame vaidmenyje nes man atrodo kad ten Guney vaidina biggrin.gif
Man panašiai buvo po "Fatmagül'ün Suçu Ne?", bet ne su Buğra Gülsoy (Guney),
esu žiūrėjusi porą filmų su juo po Fatmagul, Kuzės ir man patiko,
bet su Kaan Tasaner (Erdogan), buvo nelengva žiūrėti "Kayip". Tad suprantu jus smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jetau, aš šitiek seriju kankinausi, bandžiau prisiminti, kad kur man po galais matytas tas trenktas senis (kur vaidina 20 Dakika), nuojauta kuždejo,
kad vis tik lyg Adini Feriha Koydum jį mačiau, Ferihos tėvas jis, bet galvojau gi negali būti, nes ten buvo toks visai senučiukus, mažučiukas...
Ką tik patikrinau neapsikentusi, ir tikrai, tai jis, tas pats aktorius, Ferihos tėvas doh.gif V ž jo mimikos, laikysenos ir pozyvos neįmanoma pamiršt, brrrr...

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 06, 08:51)
O aš priešingai, po Guney labai pamėgau šį aktorių ir dabar stebiu kiekvieną jo projektą. Guney buvo labai sudėtingas vaidmuo, ne bet kas galėjo jį perteikti, o jam tai pavyko visu 100 proc. ir dar daugiau. Ploju atsistojus  biggrin.gif
Jei aktorius geras, man nesvarbu, kad jis blogiukas, kaifuoju į jį žiūrėdama. Nesvarbu, kad noriu užmušti lotuliukas.gif

Nu va man neina persiteikti, jau po Fatmagul man jis nepatiko biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 07 06, 10:25)
Man panašiai buvo po "Fatmagül'ün Suçu Ne?", bet ne su Buğra Gülsoy (Guney),
esu žiūrėjusi porą filmų su juo po Fatmagul, Kuzės ir man patiko,
bet su Kaan Tasaner (Erdogan), buvo nelengva žiūrėti "Kayip". Tad suprantu jus smile.gif

Va va butent biggrin.gif

Pažiurejau pirma serija Dolunay nu toks nieko, bet pagrindinis aktorius mane nelabai žavi...o Kalp Atisi labai patiko ! Kažkas naujo ir mergaičiuke kieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 06, 14:31)
Pažiurejau pirma serija Dolunay nu toks nieko, bet pagrindinis aktorius mane nelabai žavi...

o Kalp Atisi labai patiko ! Kažkas naujo ir mergaičiuke kieta  biggrin.gif

Man nei aktorius, nei aktore nepatiko, tokie netikri abudu. Plius kiekviena scena jau kazkur matyta. Kai kurios scenos tiesiog zodis i zodi nukopijuotos, tragedija kazkokia biggrin.gif

Prognozuoju, kad tai bus sios vasaros hitas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 06, 14:31)
Pažiurejau pirma serija Dolunay nu toks nieko, bet pagrindinis aktorius mane nelabai žavi...

ir man abu aktoriai nelabai dera
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 06, 15:14)
Man nei aktorius, nei aktore nepatiko, tokie netikri abudu. Plius kiekviena scena jau kazkur matyta. Kai kurios scenos tiesiog zodis i zodi nukopijuotos, tragedija kazkokia biggrin.gif

Prognozuoju, kad tai bus sios vasaros hitas  rolleyes.gif

Tikrai labai nuspėjamas ir panašios scenos į kitus serialus.
Bet manau vistiek žiuresiu del Ozge, patinka man ji tpkia pozityvi, vasarai to ir reikia biggrin.gif

QUOTE(daibava @ 2017 07 06, 16:16)
ir man abu aktoriai nelabai dera

drinks_cheers.gif man ji gražiau žiurisi su jo draugu kur prie Hachiko jachtos susipažino, vardo nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 07 05, 22:43)
Ir as ziurejau. Pirma serija net labai uzkabino  bigsmile.gif Laukiu antros. Aktorius ir man ne itin, bet nera taip blogai  rolleyes.gif

Einu ziureti kas ten dar is naujienu yra. Nes nieko neberandu gero, jau KPA nusitaikiau vel paziureti  ax.gif

Ir mane sis filmas uzkabino biggrin.gif vakar su sunum ziurejom issizioja biggrin.gif
ydomu siandien ikels 2serija ? brac kaip sunku man laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 06, 19:53)
Ir mane sis filmas uzkabino biggrin.gif vakar su sunum ziurejom issizioja  biggrin.gif
ydomu siandien ikels 2serija ? brac kaip sunku man laukti doh.gif

Tai kad man atrodo rytoj tik rodys antra serija unsure.gif
Atsakyti