Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 15:58)
oi aciu merginos  jus nuostabios wub.gif
mano pirmas matytas Turkiskas serialas Cezur ve Guzel.
Įsivaizduoju kaip sužavėjo, nes pirmas, pirma pažintis. Atvėrėt pandoro skrynią (gerąją prasme) smile.gif
Atrasit galbūt ir daugiau savų favoritų, vienu žodžiu turėsit daug gražaus laiko ir tikriausiai nemiegotų naktų smile.gif
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 07 05, 16:50)
Jo jo ten gerai susukta. Sakau pirma karta gailejaus, kad pabaiga is anksto pasiziurejau ax.gif o siaip ten taip ir padaryta, kad visus itartu ziurovas. Bet paskutineje serijoje ten labai viska teisingai sudelios ir labai teisingus zodzius pasakys. Ir siaip man patiko kad kurejai viska susiejo su tuo 20 min. Zodziu, ne lekstas serialas ☺
Geras sumanymas, tiesa. Toks jausmas kad visi turi po motyvą.
QUOTE(otea @ 2017 07 05, 18:28)
Dabar Içerde ir Kara Para Aşk žiuriu tai kolkas užtenka šiu, nors viena akimi laukiu ir Dolunay su Iki Yalanci bigsmile.gif
Net pavydu baltu pavydu, kad dar tik žiūrit tokius gėrius smile.gif
Atsakyti
Kara Para Aşk kazkaip nekabina jis manes..

Ale Tubai daug graziau trumpi plaukai smile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau pirmą seriją Dolunay
nieko toks, bet didelio įspūdžio nepadarė,
dar kelias reikė pažiūrėti, gal suvilios
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 05, 19:44)
Įsivaizduoju kaip sužavėjo, nes pirmas, pirma pažintis. Atvėrėt pandoro skrynią (gerąją prasme) smile.gif
Atrasit galbūt ir daugiau savų favoritų, vienu žodžiu turėsit daug gražaus laiko ir tikriausiai nemiegotų naktų smile.gif Geras sumanymas, tiesa. Toks jausmas kad visi turi po motyvą.Net pavydu baltu pavydu, kad dar tik žiūrit tokius gėrius smile.gif

Oi su tom naktim 😁 kiek kartu eita miegot 4ryto 😂
Brac nors imk ir antra kart ziuret ta cezur ve guzel 😁
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 05, 19:44)
Net pavydu baltu pavydu, kad dar tik žiūrit tokius gėrius smile.gif

Planavau per rusus žiurėti bet nelabai išeina su mažyliu, tai per LT rodomi laikai gerai tinka, nes tada jis valgo biggrin.gif

Bet turku serialai tokie geri, nera net ka lyginti su telemundom ar amerikiečiu melodramom, bent jau man ax.gif vyras irgi Icerde jau pradeda su manimi žiurėti jam visai patinka "tas skustas" bigsmile.gif ( Cagatay ) wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 20:09)
Kara Para Aşk  kazkaip nekabina jis manes..

Aš beveik puse rusu kalba pažiurejus, tai dabar taupau, nenoriu taip greitai sužiureti, delto per LT man dabar žiureti po valia labai tinka biggrin.gif
Gal dar pora seriju pažiurejus idomiau jums bus mirksiukas.gif
Man atvirkščiai ilgais plaukais Tuba labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 05 liepos 2017 - 20:21
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 21:09)
Kara Para Aşk  kazkaip nekabina jis manes..

Čia žinokit labai normalu, todėl, kad pirmą žiūrėjot Cesur ve Güzel. Ir dabar dar labai sunku persiorentuoti į kitą personažą.

Aš kai žiūrėjau Kara Para Aşk, tai vos paskui Cesur ve Güzel pripratau prie jos trumpų plaukų, šiaip ne taip.
QUOTE(daibava @ 2017 07 05, 21:14)
pažiūrėjau pirmą seriją Dolunay
nieko toks, bet didelio įspūdžio nepadarė, dar kelias reikė pažiūrėti, gal suvilios
Žiūrėjau, lengvas, kaip ir visi vasariški, scenarijus nuspėjamas, bet nieko nuostabaus.
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 21:16)
Oi su tom naktim 😁 kiek kartu eita miegot 4ryto 😂
Brac nors imk ir antra kart ziuret ta cezur ve guzel 😁
Jei nieko tinkamo nerasit, tai ir žiūrėkit smile.gif
QUOTE(otea @ 2017 07 05, 21:20)
Bet turku serialai tokie geri, nera net ka lyginti su telemundom ar amerikiečiu melodramom, bent jau man ax.gif vyras irgi Icerde jau pradeda su manimi žiurėti jam visai patinka "tas skustas" bigsmile.gif ( Cagatay ) wub.gif
Labai gerų yra, tikrai. Kai vyras žiūrėjo Kuzey Güney, tai sakė jei sutiktų gatvėj Kuzės brolį, tai tikrai į snukį duotu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žiūrėjote Kalp Atışı pirmą seriją? Kokios nuomonės? Mane, tiesą sakant, įtraukė, patiko neeilinio siužeto idėja. Nors pagrindinis aktorius ne pats gražiausias(bent jau man), bet jo ir Eylül pora „užkabino“. Tik tikiuosi, kad nenuvils ir tolimesnės serijos. smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimantė14: 05 liepos 2017 - 20:44
QUOTE(Eimantė14 @ 2017 07 05, 21:40)
Gal kas žiūrėjote Kalp Atışı pirmą seriją? Kokios nuomonės? Mane, tiesą sakant, įtraukė, patiko neeilinio siužeto idėja. Nors pagrindinis aktorius ne pats gražiausias(bent jau man), bet jo ir Eylül pora „užkabino“. Tik tikiuosi, kad nenuvils ir tolimesnės serijos.  smile.gif  wub.gif
Kažkas panašiai jau rašė. Yra kam patiko. Gal atsilieps ir parašys.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 05, 20:20)
Planavau per rusus žiurėti bet nelabai išeina su mažyliu, tai per LT rodomi laikai gerai tinka, nes tada jis valgo  biggrin.gif 

Bet turku serialai tokie geri, nera net ka lyginti su telemundom ar amerikiečiu melodramom, bent jau man  ax.gif  vyras irgi Icerde jau pradeda su manimi žiurėti jam visai patinka "tas skustas"  bigsmile.gif ( Cagatay )  wub.gif
Aš beveik puse rusu kalba pažiurejus, tai dabar taupau, nenoriu taip greitai sužiureti, delto per LT man dabar žiureti po valia labai tinka  biggrin.gif
Gal dar pora seriju pažiurejus idomiau jums bus  mirksiukas.gif
Man atvirkščiai ilgais plaukais Tuba labiau patinka  biggrin.gif

ale kantrybes turit biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 07 05, 20:36)
Čia žinokit labai normalu, todėl, kad pirmą žiūrėjot Cesur ve Güzel. Ir dabar dar labai sunku persiorentuoti į kitą personažą.

Aš kai žiūrėjau Kara Para Aşk, tai vos paskui Cesur ve Güzel pripratau prie jos trumpų plaukų, šiaip ne taip.Žiūrėjau, lengvas, kaip ir visi vasariški, scenarijus nuspėjamas, bet nieko nuostabaus.Jei nieko tinkamo nerasit, tai ir žiūrėkit smile.gif Labai gerų yra, tikrai. Kai vyras žiūrėjo Kuzey Güney, tai sakė jei sutiktų gatvėj Kuzės brolį, tai tikrai į snukį duotu biggrin.gif

aha sunku tikrai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimantė14 @ 2017 07 05, 20:40)
Gal kas žiūrėjote Kalp Atışı pirmą seriją? Kokios nuomonės? Mane, tiesą sakant, įtraukė, patiko neeilinio siužeto idėja. Nors pagrindinis aktorius ne pats gražiausias(bent jau man), bet jo ir Eylül pora „užkabino“. Tik tikiuosi, kad nenuvils ir tolimesnės serijos.  smile.gif  wub.gif

Aš rašiau, žiūrėjau, super! Vienintelis iš naujienų tikrai vertas dėmesio. Labai laukiu antros serijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimantė14 @ 2017 07 05, 19:40)

Ir as ziurejau. Pirma serija net labai uzkabino bigsmile.gif Laukiu antros. Aktorius ir man ne itin, bet nera taip blogai rolleyes.gif

Einu ziureti kas ten dar is naujienu yra. Nes nieko neberandu gero, jau KPA nusitaikiau vel paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 07 05, 22:43)
Ir as ziurejau. Pirma serija net labai uzkabino  bigsmile.gif Laukiu antros. Aktorius ir man ne itin, bet nera taip blogai  rolleyes.gif

Manęs jo išvaizda neerzina. Jei mane įtikina vaidyba, aš išvaizdos nebematau. O čia vaidmenys idealiai pataikyti. Oyku nereali. Tarkim KPA man ji visiškai nepatiko, o čia jai taip tinka tas chuligankos vaidmuo biggrin.gif Ta scena, kai ji sudaužė tuos mafijozus, aišku, iš fantastikos serijos, bet čia jau scenaristų problema biggrin.gif O ji kaip aktorė savo darbą atliko tobulai. Pats pateikimas fainas, muzika, žodžiu, užskaitau, užkabino nuo pirmo momento.
Atsakyti