Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Merginos pasiulykite koki seriala su Tuba wub.gif Arba kazka panasaus i Cezur ve Guzel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 04, 23:13)
Merginos pasiulykite koki seriala su Tuba wub.gif Arba kazka panasaus i Cezur ve Guzel wub.gif
Labai patiko Kara Para Aşk.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 04, 21:13)
Merginos pasiulykite koki seriala su Tuba  wub.gif  Arba kazka panasaus i Cezur ve Guzel  wub.gif

Kara Para Ask labai patiko wub.gif Bet i Cezur ve Guzel man labiau panasus butu Asi 4u.gif

Arba dar Gönülçelen - ten ji tokia laukinuke siek tiek, bent jau pradzioje biggrin.gif Bet patiko, gana linksmas, lengvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 22:20)
!OFF TOPIC! O aš niekaip nesusidraugauju su turkiškais saldėsiais. Nuo baklavos saldumo visi dantys ima gelti  biggrin.gif Dar su kolege ragavom Lokum rožių skonio. Tai juokavom, jog jausmas, kad valgytume kokį muilą ir tuoj pradės burbulai iš burnos eiti  biggrin.gif Žodžiu, reikia lavinti skonį ax.gif

Man jų saldumynai fui, labai gerai aprašėte skonį biggrin.gif Aš valgiau simitus prisimindama Kuzey...
Atsakyti
Pradejo rodyti Kara Para Aşk su Tuba ir Engin rytais per Tv1 wub.gif žiuriu per rusus, bet su mažuoju nelabai laiko yra tai dabar rodomas laikas super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 05 liepos 2017 - 08:21
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 04, 22:13)
Merginos pasiulykite koki seriala su Tuba  wub.gif  Arba kazka panasaus i Cezur ve Guzel  wub.gif

Jei jau žiūrėti, tai tik Kara para ask, nes Asi, o juo labiau Gonulcelen tai tokia gryna meksika, kad blogiau ir buti negali biggrin.gif Bet jai tinka ten vaidint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 05, 09:19)
Pradejo rodyti Kara Para Aşk su Tuba ir Engin rytais per Tv1  wub.gif žiuriu per rusus, bet su mažuoju nelabai laiko yra tai dabar rodomas laikas super  bigsmile.gif

O nuo kada jau rodo?ir kelinta val?
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 04, 23:13)

Man su Tuba patys geriausi KPA wub.gif ypac jos Elif -tiek vidum tiek isore. wub.gif Ir 20 dakika. Siaip jos Melek irgi labai patiko. Bet sitas serikas visai nepanasus i Cesur ve Guzel. Cia detektyvas. Ir ji beveik visa serika buna kalejme. Zodziu ne meile seile. Bet man tokia grazi Ali meile buvo savo zmonai. wub.gif kad mano skoniui tos meiles per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 07 05, 14:49)
Man su Tuba patys geriausi KPA wub.gif ypac jos Elif -tiek vidum tiek isore. wub.gif

Ir 20 dakika. Siaip jos Melek irgi labai patiko. Bet sitas serikas visai nepanasus i Cesur ve Guzel. Cia detektyvas. Ir ji beveik visa serika buna kalejme. Zodziu ne meile seile. Bet man tokia grazi Ali meile buvo savo zmonai.  wub.gif kad mano skoniui tos meiles per akis biggrin.gif
Dėl KPA pritariu visu 100%

Dėl 20 Dakika, tai ten geras rebusas. Žiūriu dabar 46 seriją, tai aš ten jau pati visus pradėjau įtarinėti, visi įtartinti man mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 07 05, 13:49)
O nuo kada jau rodo?ir kelinta val?

Šiandiena pirma serija rodė, 8.55 ryte, darbo dienomis rodys 4u.gif
Atsakyti
oi aciu merginos jus nuostabios wub.gif
mano pirmas matytas Turkiskas serialas Cezur ve Guzel.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 05, 15:16)
Dėl KPA pritariu visu 100%

Dėl 20 Dakika, tai ten geras rebusas. Žiūriu dabar 46 seriją, tai aš ten jau pati visus pradėjau įtarinėti, visi įtartinti man mastau.gif

Jo jo ten gerai susukta. Sakau pirma karta gailejaus, kad pabaiga is anksto pasiziurejau ax.gif o siaip ten taip ir padaryta, kad visus itartu ziurovas. Bet paskutineje serijoje ten labai viska teisingai sudelios ir labai teisingus zodzius pasakys. Ir siaip man patiko kad kurejai viska susiejo su tuo 20 min. Zodziu, ne lekstas serialas ☺
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 05, 14:58)
oi aciu merginos  jus nuostabios  wub.gif
mano pirmas matytas Turkiskas serialas Cezur ve Guzel.

Aš pradejus ji buvau žiurėti kai per TV3 rodė, o tada nutraukė rolleyes.gif tai dabar lauksiu Liepos galo per TV8 rodys ir tikiuosi nebenutrauks ax.gif Dabar Içerde ir Kara Para Aşk žiuriu tai kolkas užtenka šiu, nors viena akimi laukiu ir Dolunay su Iki Yalanci bigsmile.gif

O jus jeigu turkus tik dabar pradejote žiurėti, tai oghoho kiek daug geru serialu yra sukurta ! ypač senesniu, su tuo pačiu Kivanc Tatlitug iš Cezur Ve Guzel wub.gif

P.S Kara Para Aşk ryt rodys 9.15 o poryt 9.25 tai kaip suprantu laikas kinta kas diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 05 liepos 2017 - 17:32