Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 14:55)
Tarp jūsų dviejų minėtų, tai aš rinkčiausi Gumus. MiH labai jau depresinis smile.gif
Papildyta:

Tokio tikriausiai nėra 😂 Turiu omenyje, jog būtų geras  ax.gif

drinks_cheers.gif Menekse ve Halil tai toks tikras turkiskas "kaimas". Ne lokacija turiu omenyje, o poziuri. As tokiu labai nemegstu. Jei ne Kivanc, gyvenime nebuciau jo ziurejus biggrin.gif O Gumus tai tipiska muilo opera su pakilimais ir nuopoliais, mirusiais ir prisikelusiais, atrastais ir prarastais vaikais ir tt biggrin.gif 3 sezonus reikejo kazkaip isgimdyt, tai ko tik ten neprivele tam siuzete smile.gif As rinkciausi Gumus.

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 liepos 2017 - 17:35
QUOTE(kami_ @ 2017 07 01, 12:40)
Hollywood city buvau smile.gif Filmavo ten O hayat benim serialo dalį 67 serijos (nuo 1:56:26). Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale smile.gif Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins smile.gif
Va dabar prisiminiau, kad šitas tau patiko. Oho, pažiūrėjau, kad nemažai serijų turi, t.y. daug.
Turkiškus saldumynus valgei? Aš labai mėgstu turkiškus saldainius, skanumėlis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 02, 19:45)
Va dabar prisiminiau, kad šitas tau patiko. Oho, pažiūrėjau, kad nemažai serijų turi, t.y. daug.

Valgiau ir atsivežiau smile.gif Visai skanus tas jų Nojaus pudingas( Aşure) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 02, 18:45)

!OFF TOPIC! O aš niekaip nesusidraugauju su turkiškais saldėsiais. Nuo baklavos saldumo visi dantys ima gelti biggrin.gif Dar su kolege ragavom Lokum rožių skonio. Tai juokavom, jog jausmas, kad valgytume kokį muilą ir tuoj pradės burbulai iš burnos eiti biggrin.gif Žodžiu, reikia lavinti skonį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 22:20)
!OFF TOPIC! O aš niekaip nesusidraugauju su turkiškais saldėsiais. Nuo baklavos saldumo visi dantys ima gelti biggrin.gif Dar su kolege ragavom Lokum rožių skonio. Tai juokavom, jog jausmas, kad valgytume kokį muilą ir tuoj pradės burbulai iš burnos eiti biggrin.gif Žodžiu, reikia lavinti skonį ax.gif
Mano mylimiausi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 21:20)
!OFF TOPIC! O aš niekaip nesusidraugauju su turkiškais saldėsiais. Nuo baklavos saldumo visi dantys ima gelti  biggrin.gif Dar su kolege ragavom Lokum rožių skonio. Tai juokavom, jog jausmas, kad valgytume kokį muilą ir tuoj pradės burbulai iš burnos eiti  biggrin.gif Žodžiu, reikia lavinti skonį ax.gif

Man tie, kur turistams pardavineja, irgi nelabai biggrin.gif
Bet pvz Orcik tai apsivalgymas tongue.gif rolleyes.gif

Kuzes Makaros irgi neatsisakyciau biggrin.gif Ziauriai man skanu. Nors ten nera grynai turkiskas reikalas. Daugiau vengrai, cekai ir tt juos kepa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 liepos 2017 - 22:20
QUOTE(mickute7 @ 2017 07 02, 17:00)
man jis vis tiek islieka pats graziausias Malkocioklu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif gal tai kad pirmiausiai tokioj roleje pamaciau, gal kad buvo gerasis vaidmuo ir narsusis riteris wub.gif
Ėjau net žiūrėt kas ten tas Malkoçoğlu. Radau, ir dabar žinau kas smile.gif
Girdėt daug gidėjau apie šį serialą, bet nesu jo žiūrėjusi.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 07 02, 22:17)
Man tie, kur turistams pardavineja, irgi nelabai biggrin.gif
Bet pvz Orcik tai apsivalgymas  tongue.gif  rolleyes.gif 

Kuzes Makaros irgi neatsisakyciau biggrin.gif Ziauriai man skanu. Nors ten nera grynai turkiskas reikalas. Daugiau vengrai, cekai ir tt juos kepa.

O mama mia! Čia ne tas skanumynas, kuris daromas iš granatų sulčių ir graikinių riešutų? Kažką labai panašaus ragavau tik gruzinų virtuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 03, 00:20)
Ėjau net žiūrėt kas ten tas Malkoçoğlu. Radau, ir dabar žinau kas smile.gif
Girdėt daug gidėjau apie šį serialą, bet nesu jo žiūrėjusi.

Didingas amzius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 23:28)
O mama mia! Čia ne tas skanumynas, kuris daromas iš granatų sulčių ir graikinių riešutų? Kažką labai panašaus ragavau tik gruzinų virtuvėje.

Aha, tas pats. Niammm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 07 03, 06:19)
Didingas amzius tongue.gif
Aha, žinau, neįmanoma nežinot, vos ne kas antras žiūrėjo.
QUOTE(Whagati @ 2017 06 26, 14:46)
nezinau ka ziureti po kara sevdos ax.gif  nesinori man labai lengvo, bet ir labai sunkaus nea ax.gif
Sutinku, aš irgi nežinau, neturiu ką pasiūlyt, o ir daug ką jau matei. Visiškai nėr ką žiūrėti, visiškai.

20 Dakika Trailer 1
20 Dakika Trailer 2

Atsakyti
"Menekşe ile Halil" as uz sita.Gumus iveikiau su kanciom 3 serijas.Dabar ziuriu kita depresini Kirgin cicekler...mane itrauke.
Atsakyti