[quote=Visgi,2017 07 01, 11:27]
[/quote]Man pagrindiniai aktoriai vyrai o jau ypač iš Kalp Atışı, brrr.
Rimtai? O man į Kiralık Aşk labiau užneša šitas_İki Yalancı kuris startuos liepos 10d.
[/quote]
Man jo isvaizda taip pat neispudinga, Oyku irgi ne grazuole, bet kaip pora jie labai charizmatiska ir iskart uzkabina. O man tai yra svarbiausia. I grazias leles man neidomu ziureti
Siaip visuose naujuose projektuose, isskyrus mano minetaji, matau tiesioginiu ar netiesioginiu "skoliniu" is Kiralik ask. Kadangi tai buvo visu laiku sekmingiausias vasarinis projektas, reitingais slaves net ir "rimtuosius" serialus, tai naturalu, kad visi dabar eina lengviausiu keliu, t.y. kopijuoja. Bet neivertina to, kad esme yra pagrindiniu aktoriu pora, kurie arba kabina, arba ne
[quote=kami_,2017 07 01, 11:40]Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins
[/quote]
Tai yra antras mane uzkabines naujas produktas. O hayat benim as neziurejau, bet Keremcem man patinka, pora faina, butinai uzmesiu aki.
kažkaip netikėta turkiškam seriale buvo pamatyti,
kaip moteris sumuša kelis vyriškius
ir ta scena taip gražiai parodyta
visa tai seriale Kalp Atisi
QUOTE(daibava @ 2017 07 02, 00:28)
kažkaip netikėta turkiškam seriale buvo pamatyti,
Patiko pirma serija? Apie ka?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 01, 22:30)
antrą tikrai žiūrėsiu
gydytojos Ailiul istorija
ji dažnai keitė mokyklas, nes nesutardavo su mokytojais,
ją geriausiai suprato močiutė,
naujoje mokykloje ji sutiko mokytoją Ali,
kuris anksčiau dirbo gydytoju,
mirus močiutei Ailiul apsisprendžia tapti gydytoja
Ailiul pasiekia savo ir tampa talentingu mediku
ir likimas ją vėl suveda su Ali
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 01, 22:30)
Apie meilę Ir apie gydytojus. Mane žavi vien jau tai, kad pagrindiniai herojai ne kokia tai pseudo geriete pelenė, o jis eilinio holdingo prezidentas
Kokį gerą serialą rekomenduotumėt su Burak Ozcivit ,bet kad būtų su laiminga pabaiga?
Noriu pažiūrėti su Kıvanç Tatlıtuğ serialą. Galit padėti išsirinkti kuris įdomesnis ar "Gümüş" ar "Menekşe ile Halil". Ačiū iš anksto labai.
QUOTE(Indrijan @ 2017 07 02, 14:18)
Noriu pažiūrėti su Kıvanç Tatlıtuğ serialą. Galit padėti išsirinkti kuris įdomesnis ar "Gümüş" ar "Menekşe ile Halil". Ačiū iš anksto labai.
O kodėl tarp šių renkatės? Kuzey Guney, Ask i memnu matėt jau? Tarp jūsų dviejų minėtų, tai aš rinkčiausi Gumus. MiH labai jau depresinis
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 07 02, 09:24)
Kokį gerą serialą rekomenduotumėt su Burak Ozcivit ,bet kad būtų su laiminga pabaiga?
Tokio tikriausiai nėra 😂 Turiu omenyje, jog būtų geras
QUOTE(Fjella @ 2017 07 02, 15:55)
man jis vis tiek islieka pats graziausias Malkocioklu gal tai kad pirmiausiai tokioj roleje pamaciau, gal kad buvo gerasis vaidmuo ir narsusis riteris
[quote=Fjella,2017 07 02, 15:55]
O kodėl tarp šių renkatės? Kuzey Guney, Ask i memnu matėt jau? Tarp jūsų dviejų minėtų, tai aš rinkčiausi Gumus. MiH labai jau depresinis
Papildyta:
Taip mačiau ir net ne vieną kartą. Kažkaip tie nauji serialai nelabai besužavi, nebeįtraukia jau manęs. Nusprendžiau rinktis iš senesnių. Abu sudomino, abu išversti (skaityti nereikia) niekaip nešsirinkau kurį. O MiH kuom jis jum depresinis? Kas jame nepatiko?
Papildyta:
Taip mačiau ir net ne vieną kartą. Kažkaip tie nauji serialai nelabai besužavi, nebeįtraukia jau manęs. Nusprendžiau rinktis iš senesnių. Abu sudomino, abu išversti (skaityti nereikia) niekaip nešsirinkau kurį. O MiH kuom jis jum depresinis? Kas jame nepatiko?
[quote=Indrijan,2017 07 02, 16:43]
Papildyta:
[/quote]
Muzika ir visas siuzetas liudnas...
Papildyta:
[/quote]
Muzika ir visas siuzetas liudnas...
QUOTE(Indrijan @ 2017 07 02, 15:18)
Aš pradėčiau nuo "Menekşe ile Halil". Tik tiek, kad jis skaudus. Įtampos per akis. Tiesiog užtenka pažiūrėti 1-mą seriją, na max 2, ir toliau iškart bus aišku, žiūrėt ar ne.