gal yra zinanciu kada a Dolunay prades rodyt?
QUOTE(berzinekose @ 2017 06 27, 21:16)
<p>gal yra zinanciu kada a Dolunay prades rodyt?</p>
liepos 4
pažiūrėjau pirmą seriją Ates Bocegi
nelabai sudomino
gal dar poros reikė palaukti.
gal dar įtrauks
nelabai sudomino
gal dar įtrauks
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 16:19)
nelabai sudomino
gal dar įtrauks
nelabai sudomino
gal dar įtrauks
Tragedija
Aš šiandieninio laukiu. Online nežiūrėsiu, bet su vertimu būtinai. Užkabino mane ir fragai, ir aktoriai.
Atostogauju dabar Turkijoj. Buvau Mavi parduotuvej, nusifotografavau prie Kivanc plakato 😃 kalbu su turkais turkiskai, sokiruojasi 😁
QUOTE(Lux @ 2017 07 01, 08:30)
Atostogauju dabar Turkijoj. Buvau Mavi parduotuvej, nusifotografavau prie Kivanc plakato 😃 kalbu su turkais turkiskai, sokiruojasi 😁
Aš iš Stambulo nesenai grįžau, Mavi parduotuvėje buvau, Kivanč'o plakatus irgi mačiau, tik nefotografavau Su turkais turkiškai šiek tiek ir aš kalbėjau
QUOTE(Milagra @ 2017 06 30, 16:50)
Tragedija
Aš šiandieninio laukiu. Online nežiūrėsiu, bet su vertimu būtinai. Užkabino mane ir fragai, ir aktoriai.
Koks čia serialas ?
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 16:19)
nelabai sudomino
gal dar įtrauks
nelabai sudomino
gal dar įtrauks
Pirma pamačiusi pagalvojau kad pagrindine aktorė Serenay Sarikaya nelabai toks....nors Seckin Ozdemir man patinka
QUOTE(otea @ 2017 07 01, 10:16)
Koks čia serialas ?
Pirma pamačiusi pagalvojau kad pagrindine aktorė Serenay Sarikaya nelabai toks....nors Seckin Ozdemir man patinka
Kalp Atisi. As dar neziurejau, bet paskaiciau atsiliepimus, tai gerai ivertino tie, kas ziurejo.
Seckin Ozdemir tai gal ir nieko, bet jau pati mintis to serialo labai ne kokia. Ziauriai nukopijuota viskas nuo Kiralik Ask. Ir plius pagrindine aktore visiskai ne kokia.
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 17:19)
Man pagrindiniai aktoriai vyrai o jau ypač iš Kalp Atışı, brrr.QUOTE(Milagra @ 2017 06 30, 17:50)
QUOTE(kami_ @ 2017 07 01, 08:38)
Aš iš Stambulo nesenai grįžau, Mavi parduotuvėje buvau, Kivanč'o plakatus irgi mačiau, tik nefotografavau Su turkais turkiškai šiek tiek ir aš kalbėjau
Kokioj kavinėj sakei buvai? Na kur sakei, kad tikrai pabuvosi (seriale kažkokiam matei/patiko), m?QUOTE(Milagra @ 2017 07 01, 11:46)
Seckin Ozdemir tai gal ir nieko, bet jau pati mintis to serialo labai ne kokia. Ziauriai nukopijuota viskas nuo Kiralik Ask. Ir plius pagrindine aktore visiskai ne kokia.
Rimtai? O man į Kiralık Aşk labiau užneša šitas_İki Yalancı kuris startuos liepos 10d.İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı
QUOTE(Visgi @ 2017 07 01, 12:27)
Kokioj kavinėj sakei buvai? Na kur sakei, kad tikrai pabuvosi (seriale kažkokiam matei/patiko), m?İki Yalancı kuris startuos liepos 10d.
İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı
İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı
Hollywood city buvau Filmavo ten O hayat benim serialo dalį 67 serijos (nuo 1:56:26). Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins
QUOTE(kami_ @ 2017 07 01, 11:40)
Hollywood city buvau Filmavo ten O hayat benim serialo dalį 67 serijos (nuo 1:56:26). Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins
Ir as cia noreciau paciam Stambule cia ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 01, 14:05)
Ir as cia noreciau paciam Stambule cia ?
Taip, Üsküdar rajone