Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

gal yra zinanciu kada a Dolunay prades rodyt?

Atsakyti
QUOTE(berzinekose @ 2017 06 27, 21:16)
<p>gal yra zinanciu kada a Dolunay prades rodyt?</p>

liepos 4
Atsakyti
pažiūrėjau pirmą seriją Ates Bocegi
nelabai sudomino
gal dar poros reikė palaukti.
gal dar įtrauks
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 16:19)
nelabai sudomino
gal dar įtrauks

Tragedija biggrin.gif

Aš šiandieninio laukiu. Online nežiūrėsiu, bet su vertimu būtinai. Užkabino mane ir fragai, ir aktoriai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atostogauju dabar Turkijoj. Buvau Mavi parduotuvej, nusifotografavau prie Kivanc plakato 😃 kalbu su turkais turkiskai, sokiruojasi 😁
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 07 01, 08:30)
Atostogauju dabar Turkijoj. Buvau Mavi parduotuvej, nusifotografavau prie Kivanc plakato 😃 kalbu su turkais turkiskai, sokiruojasi 😁

Aš iš Stambulo nesenai grįžau, Mavi parduotuvėje buvau, Kivanč'o plakatus irgi mačiau, tik nefotografavau biggrin.gif Su turkais turkiškai šiek tiek ir aš kalbėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 06 30, 16:50)
Tragedija  biggrin.gif

Aš šiandieninio laukiu. Online nežiūrėsiu, bet su vertimu būtinai. Užkabino mane ir fragai, ir aktoriai.

Koks čia serialas ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 16:19)
nelabai sudomino
gal dar įtrauks

Pirma pamačiusi pagalvojau kad pagrindine aktorė Serenay Sarikaya biggrin.gif nelabai toks....nors Seckin Ozdemir man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 07 01, 10:16)
Koks čia serialas ?  4u.gif

Pirma pamačiusi pagalvojau kad pagrindine aktorė Serenay Sarikaya  biggrin.gif  nelabai toks....nors Seckin Ozdemir man patinka  ax.gif

Kalp Atisi. As dar neziurejau, bet paskaiciau atsiliepimus, tai gerai ivertino tie, kas ziurejo.

Seckin Ozdemir tai gal ir nieko, bet jau pati mintis to serialo labai ne kokia. Ziauriai nukopijuota viskas nuo Kiralik Ask. Ir plius pagrindine aktore visiskai ne kokia.
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 06 30, 17:19)
QUOTE(Milagra @ 2017 06 30, 17:50)
Man pagrindiniai aktoriai vyrai schmoll.gif o jau ypač iš Kalp Atışı, brrr.
QUOTE(kami_ @ 2017 07 01, 08:38)
Aš iš Stambulo nesenai grįžau, Mavi parduotuvėje buvau, Kivanč'o plakatus irgi mačiau, tik nefotografavau biggrin.gif Su turkais turkiškai šiek tiek ir aš kalbėjau biggrin.gif
Kokioj kavinėj sakei buvai? Na kur sakei, kad tikrai pabuvosi (seriale kažkokiam matei/patiko), m?
QUOTE(Milagra @ 2017 07 01, 11:46)
Seckin Ozdemir tai gal ir nieko, bet jau pati mintis to serialo labai ne kokia. Ziauriai nukopijuota viskas nuo Kiralik Ask. Ir plius pagrindine aktore visiskai ne kokia.
Rimtai? O man į Kiralık Aşk labiau užneša šitas_İki Yalancı kuris startuos liepos 10d.

İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 07 01, 12:27)
Kokioj kavinėj sakei buvai? Na kur sakei, kad tikrai pabuvosi (seriale kažkokiam matei/patiko), m?İki Yalancı kuris startuos liepos 10d.
İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı

Hollywood city buvau smile.gif Filmavo ten O hayat benim serialo dalį 67 serijos (nuo 1:56:26). Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale smile.gif Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 01 liepos 2017 - 11:44
QUOTE(kami_ @ 2017 07 01, 11:40)
Hollywood city buvau smile.gif Filmavo ten O hayat benim serialo dalį 67 serijos (nuo 1:56:26). Beto tame seriale vaidino aktorius Keremcem, kuris vaidins ir İki Yalancı seriale smile.gif Reikės pažiūrėti pirm seriją būtinai, tikiuosi užkabins smile.gif

Ir as cia noreciau bigsmile.gif paciam Stambule cia ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 07 01, 14:05)
Ir as cia noreciau  bigsmile.gif paciam Stambule cia ?

Taip, Üsküdar rajone mirksiukas.gif
Atsakyti