Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(daibava @ 2017 06 24, 23:38)
viskas baigėsi ir Cesur ve Güzel
visi turkų serialai, kuriuos žiūrėjau pasibaigė   verysad.gif

Bet dar rusai neikele?

As kaip tik prisivijau 31 serija.
Biski absurdas su Banu linija. Lyg negalejo papasakoti teisybes ir butu Suhan suvaidinus persileidima doh.gif
Graziausios linijos man buvo brolio ir tevo santykiai (asaras brakiau kapiniu scenoj) ir Bulent'o rysys su mama (toks pamastymo vertas siuzetas, kad buvo ju gyvenimai taip, o kas ne, kodel susikloste taip ju likimai.. kaip galejo kitaip ir pan.).

Jei is tiesu mire brolis, tai nu nu nafiiiik. Pats nuosirdziausias herojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 birželio 2017 - 23:43
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 24, 23:43)
Bet dar rusai neikele?

jau yra dubliažas
Atsakyti
per anksti parasiau komentara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 birželio 2017 - 18:08
Niu zaiuriai patiko man Cezur ve Guzel wub.gif gaila,kad baigesi. Labai gaila brolio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 22, 14:42)
Na va, vakar pasibaigė Kara Sevda istorija, trukusi 2 metus wub.gif Ar buvo žiūrinčių? Kokie įspūdžiai? mirksiukas.gif  biggrin.gif

šiaip sunkus serialas, man pažiūrėjusi jį visada toks grūzas krūtinėje likdavo...aišku pabaiga galėjo būti gera
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 26, 01:28)
Niu zaiuriai patiko man Cezur ve Guzel  wub.gif  gaila,kad baigesi. Labai gaila brolio  unsure.gif

Nors peikiau aš tą serialą, vistiek žiūrėjau ir ieškojau Kivanč vaidybos apraiškų. Dabar nežinau ką žiūrėsiu, nieks netraukia.
Atsakyti
QUOTE(berzinekose @ 2017 06 24, 12:32)
Labuka,jus man pasakykit ar yra nors vienas turku serialas kuris nesibaigtu pagrind herojo a herojes mirtimi,kur laiminga pabaiga vakar zurejau final serija,susinervinau,pavadinimo neminesiu serialo...

Beja gal kur ruosiates ziureti Dolunay?
Yra, ne tiek daug bet tikrai yra. Va kad ir šįkart iš mano 4-rių žiūrėtų 2:2,
t.y. 2 baigėsi bloga pabaiga, 2 baigėsi gera pabaiga. Man net keista būna
kai geros pabaigos sulaukiu, nes labiau įpratus jau prie blogos esu.

Jei bus linksmas, labai lengvai vasariškas, tai galbūt pradžią ir žvilgtelsiu.
QUOTE(daibava @ 2017 06 24, 22:38)
visi turkų serialai, kuriuos žiūrėjau pasibaigė verysad.gif
Mano irgi. Finalinėm dienom finalines serijas žiūrėdavau iki vidurnakčio,
tai su tuo adrenalinu ir užmigdavau, nes tikrai buvo keletas nenuspėjamų.
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 26, 01:28)
Niu zaiuriai patiko man Cezur ve Guzel wub.gif gaila,kad baigesi. Labai gaila brolio unsure.gif
Man pradžia labiau patiko nei pabaiga, nes pati pabaiga labai pasakiška, princesiška,
gal todėl, kad aš neįpratus prie tokių. Tas Riza man priminė vieną paranojinį persekiotoją
_MustafaMenekşe ile Halil, taip sakant irgi kryptingai iki pat pabaigos varė.
QUOTE(Whagati @ 2017 06 26, 09:46)
šiaip sunkus serialas, man pažiūrėjusi jį visada toks grūzas krūtinėje likdavo...aišku pabaiga galėjo būti gera
Nors antro sezono jau nežiūrėjau, bet paskutinę seriją vis tik pažiūrėjau. Jautru labai.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 26 birželio 2017 - 13:18
nezinau ka ziureti po kara sevdos ax.gif nesinori man labai lengvo, bet ir labai sunkaus nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2017 06 26, 13:46)
nezinau ka ziureti po kara sevdos  ax.gif  nesinori man labai lengvo, bet ir labai sunkaus nea  ax.gif

Kiralik Ask? mirksiukas.gif Ir peverkti, ir pasijuokti.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 26, 16:47)
Kiralik Ask?  mirksiukas.gif Ir peverkti, ir pasijuokti.

deja, perziuretas jau ax.gif
Atsakyti
Kara Sevda nesu žiurejus, kaip fona kartais namuose isijungiu bet neseku, jeigu nuo pradžiu būčiau žiurejus suprasčiau daugiau. Bet paskaičius jūsu komentarus pažiurejau pabaiga ax.gif ir kibirus ašaru išliejau....jetus kaip gaila ju abieju
Atsakyti