QUOTE(biologė @ 2007 06 19, 15:23)
Su nuotraukėlių įmetimu tai kebloka, nesu to darius ir neturiu kada mokytis. Bet nukopinau aprašymą iš Kristianos (nuotrauką kažkodėl nušvilpė) ir puslapio adresą įdedu, tai nebus sunku susirast.
http://www.kristiana...gamintojo_id=5#
DEEP HYDRATION INTENSIVE MASK
Giliai drėkinanti Hydraction linijos kaukė yra odos atsinaujinimo ir drėkinimo paslaptis. Ši priemonė skirta ypač sausai, netekusiai daug vandens odai.
Ši kaukė ne tik teikia Hydraction produktuose esančią naudą, bet taip pat savo sudėtyje turi ir taukmedžio sviesto ekstrakto bei minkštinamųjų ir raminamųjų aliejų, saugojančių odą nuo išsausėjimo.
Jūsų oda tarsi pabunda naujam gyvenimui!
· Sausai odai
· 1 arba 2 kartus per savaitę
· Intensyviai drėkinanti kaukė
75 ml - 129 Lt
Dabar pastebėjau, kad kaina ne 125 lt, kaip sakiau, mat su nuolaidų kortele pirkau. Bet vis tiek verta tų pinigų, bent jau man.
as irgi nesenai sunaudojau si kauke,manlabai patiko,nezinau su ka ja paliginti nes pres tai jokiu nepirkau,buvo tik avene tai irgi nebloga,ai neprisimenu,o is dioro dar turiu kartu pirkau veido sveitikli,tai labai geras irgi toks svelnus labai,ir dioro anticeliulitini losjona,labai patiko jo konsistencija,bet kad padejo negaleciau pasakyti,jis man buvo kaip paprastas kremas,po dusu kojoms,va ir dar del tuso noreciau pasakyti,as kristianoje irgi apziurejau visas tai man nei viena nepatiko irgi buvau pagalvojusi kad seni tie megineliai,nes krito man nuo blakstenu ir tokiais gumulais tepdavo,tai nupirkau as paprasta juoda tusa is clinuoq ten net ant ipakavimo parasyta paprastas juodas naturaluma suteikiantis tusas,tokio as savo ilgom blakstenom ir ziurejau,va