Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(Elegant @ 2008 08 16, 16:19)
Gal kas naudojo kompaktinę pudrą

DIOR DIORSKIN FOREVER COMPACT SPF 25 ?

user posted image

Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Pries menesi nusipirkau sia pudrike,020 numeriuka thumbup.gif Laaabai patenkinta.Tiesa,naudojau tik keleta kartu,nes pabaigineju YSL ir Estee Lauder pudrytes.Bet si Diorskin Forever compact pudra optiskai labai lygina veido oda,mazina poras thumbup.gif Gerai islieka.Man ji primine mano labai megta Sothys kompaktine pudra apvalioje juodoje dezuteje(geriausia is visu turetu).Diorskin dezute nera tokia patogi naudojimui,na norint greitomis pasipudruoti nosyte.Atidarius pirma dangteli,reikia dar ciupinetis su antruoju,ant kurio guli kempinele,kad pasiektum veidrodeli ir pudra doh.gif Bet del tokios kokybiskos pudros verta papluseti thumbup.gif
Atsakyti
Man Dior bealkoholis tonikas 'Soothing toner' tikras geris-odytes po jo netempia, labai maloniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2008 08 20, 22:13)
Pries menesi nusipirkau sia pudrike,020 numeriuka thumbup.gif Laaabai patenkinta.Tiesa,naudojau tik keleta kartu,nes pabaigineju YSL ir Estee Lauder pudrytes.Bet si Diorskin Forever compact pudra optiskai labai lygina veido oda,mazina poras thumbup.gif  Gerai islieka.Man ji primine mano labai megta Sothys kompaktine pudra apvalioje juodoje dezuteje(geriausia is visu turetu).Diorskin dezute nera tokia patogi naudojimui,na norint greitomis pasipudruoti nosyte.Atidarius pirma dangteli,reikia dar ciupinetis su antruoju,ant kurio guli kempinele,kad pasiektum veidrodeli ir pudra doh.gif Bet del tokios kokybiskos pudros verta papluseti thumbup.gif

Dėkui Tau... mirksiukas.gif Reikės išbandyt. smile.gif

Beje kokia jos dabar kaina? Niekur tikslios nerandu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 21, 11:37)
Dėkui Tau... mirksiukas.gif    Reikės išbandyt. smile.gif 

Beje kokia jos dabar kaina? Niekur tikslios nerandu... unsure.gif

Duty free as 38 eurus mokejau,o Kristianos tinklapyje kaina nenurodyta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2008 08 21, 23:40)
Duty free as 38 eurus mokejau,o Kristianos tinklapyje kaina nenurodyta irnesakyk.gif

Beje, o ši pudra nėra kreminė? Na tokios būna kurios yra kompaktinės bet iš tiesų jos nesausos (tikiuosi supratai ką norėjau pasakyti g.gif ) Nes Dior tinklalapyje ji įrašyta prie makiažo pagrindų, tai pagalvojau kad gali būti tokia pusiau kreminė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 22, 10:32)
Beje, o ši pudra nėra kreminė? Na tokios būna kurios yra kompaktinės bet iš tiesų jos nesausos (tikiuosi supratai ką norėjau pasakyti  g.gif ) Nes Dior tinklalapyje ji įrašyta prie makiažo pagrindų, tai pagalvojau kad gali būti tokia pusiau kreminė... rolleyes.gif

Ne,ne kremine.Bet itariu,kad ja ir su dregna kempinele naudoti galima(ko as niekada nedarau).Tada jau butu galima vietoj makiazo pagrindo naudoti.O as ja ant kremines pudros kaip normalia pudra tepu.Gaila,kad kaip tik si ryta jos pakuote su instrukcija ismeciau-buciau daugiau info suteikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2008 08 23, 10:49)
Ne,ne kremine.Bet itariu,kad ja ir su dregna kempinele naudoti galima(ko as niekada nedarau).Tada jau butu galima vietoj makiazo pagrindo naudoti.O as ja ant kremines pudros kaip normalia pudra tepu.Gaila,kad kaip tik si ryta jos pakuote su instrukcija ismeciau-buciau daugiau info suteikus doh.gif

Dėkui Tau. Tikrai pakankamai info suteikei. mirksiukas.gif Dar dvejojau gal pirkti Chanel kompaktinę, bet dabar tikrai apsisprendžiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 23, 11:02)
Dėkui Tau. Tikrai pakankamai info suteikei.    mirksiukas.gif  Dar dvejojau gal pirkti Chanel kompaktinę, bet dabar tikrai apsisprendžiau.  smile.gif

Nera uz ka,kad tik praverstu 4u.gif Chanel universali kompaktine pudra man nelabai patiko,taip pat kaip ir Chanel biri.As uz Dior kompaktine ir Givenchy biria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2008 08 23, 19:28)
Nera uz ka,kad tik praverstu 4u.gif Chanel universali kompaktine pudra man nelabai patiko,taip pat kaip ir Chanel biri.As uz Dior kompaktine ir Givenchy biria smile.gif

O apie Givenchy kompaktines ar kompaktines/kremines ka manai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 08 23, 19:48)
O apie Givenchy kompaktines ar kompaktines/kremines ka manai? 4u.gif

Kompaktiniu/kreminiu as kazkaip is viso nenaudoju.Givenchy kompaktines is senesniu kolekciju esu turejusi-tai ypatingo ispudzio nepadare.Del to dar nebandziau ju kompaktiniu is naujesniu kolekciju.Givenchy man birios pudros,skaistalai bei veido prieziuros priemones patinka,bet cia jau poster_offtopic.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 08 16, 15:19)
Gal kas naudojo kompaktinę pudrą

DIOR DIORSKIN FOREVER COMPACT SPF 25 ?

user posted image

Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

as turiu man ji labai patinka, ji ner labai gerai maskuojanti, bet mazumele zinoma, pamaskuoja, ir yra labai lengvute, visiskai nesijaucia ant veido good.gif norejau kazko tokio ir idelaiai tiko - lengva, nesiamto ant veido, be to idealiai atspalvis tiko, taip kad labai as ja patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 23, 21:29)
as turiu man ji labai patinka, ji ner labai gerai maskuojanti, bet mazumele zinoma, pamaskuoja, ir yra labai lengvute, visiskai nesijaucia ant veido good.gif norejau kazko tokio ir idelaiai tiko - lengva, nesiamto ant veido, be to idealiai atspalvis tiko, taip kad labai as ja patenkinta

Kur pirkai? Jei Kristianoj tai gal galėtum atskleisti kainą? rolleyes.gif
Atsakyti