Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

Ką realiai daro Diorshow tušas?Labiau pailgina ar patankina blakstienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 09 04, 20:42)
Ką realiai daro Diorshow tušas?Labiau pailgina ar patankina blakstienas  4u.gif

man atrodo labiau patankina
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2007 09 04, 23:17)
man atrodo labiau patankina

Žiūrint koks tušas, aš turiu dioro viena tušą kuris ilgina tai cia DIORSHOW BLACK OUT,o tankina DIORSHOW mascara ...Bet žinokit nepasakyčiau kad labai tie tušai mane sužavejo,matyt perdaug tikejausi...na aišku čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juli@: 08 spalio 2007 - 18:50
QUOTE(vita82 @ 2007 09 04, 20:42)
Ką realiai daro Diorshow tušas?Labiau pailgina ar patankina blakstienas  4u.gif

turiu Diorshow BlackOut - tai ir tankina ir ilgina ir is vis supiar atrodo good.gif pats geriausias tusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 10 08, 20:49)
turiu Diorshow BlackOut - tai ir tankina ir ilgina ir is vis supiar atrodo good.gif pats geriausias tusas  mirksiukas.gif

Dior blackout tai ilgina blakstienas, o tankina diorshow mascara tas su sidabriniu kamsteliu.
Atsakyti
Christian Dior kvepalai'' Pure Poison'' patys,patys,patys mylimiausi wub.gif wub.gif Be galo ilgai islaiko puiku aromata.
Atsakyti
QUOTE(juli@ @ 2007 10 08, 19:13)
Dior blackout tai ilgina blakstienas, o tankina diorshow mascara tas su sidabriniu kamsteliu.

man jis ir tankina ir riecia. kazkoks matyt ypatingas papuole
Atsakyti
merginos gal turejot si rinkinuka, Dio Holiday Palette wub.gif
tai beveik viskas vienoje vietoje:tusas,blizgesiukas,seseliai,biri pudryte..
o viskas tipo kai mazoj pinigineje 4u.gif

noriu isigyti blush2.gif butu patogu viska tureti vienoje vietoje mirksiukas.gif

Papildyta:
http://public.fotki....e/dior2007.html
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2007 10 21, 19:33)
merginos gal turejot si rinkinuka, Dio Holiday Palette wub.gif
tai beveik viskas vienoje vietoje:tusas,blizgesiukas,seseliai,biri pudryte..
o viskas tipo kai mazoj pinigineje  4u.gif

noriu isigyti  blush2.gif butu patogu viska tureti vienoje vietoje mirksiukas.gif
Papildyta:
http://public.fotki....e/dior2007.html

is idejos nemegstu rinkiniu - nepatogu dalimis nesiotis kur reikia, plius ne viskas kartu baigias, taip ir kaupias tada dezes namie, o kartais tam tikru detaliu is rinkiniu gali ir nepanaudoti.. bet cia tik mano toks isitikinimas, jei tau viskas ten tinka - valio good.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gal kuri turite šią pudrytę?
user posted image
Domina atsiliepimai, ar nelabai blizgi? Ar kiek dengia, ar tik kažką panašaus į rutuliukus daro?

Net nežinau kodėl aš jos taip užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
As jau 3 metai naudoju tik Dior pieneli akiu ir veido makiazui valyti, bandziau ir kitokiu, bet sitas pats geriausias mirksiukas.gif
Dar patiko ir Hydraction Sorbet kremas, nors kosmetologe supeike, sake kad per daug sintetiniu kvapu prideta g.gif
Turiu seselius, bet nesu labai suzaveta, kazkaip sunkiai jie tepasi man. Lupu blizgesiai labai patinka bet tik Addict, Dior Kiss blizgesiai labai jau lipnus...
O siaip kur jus perkat kosmetika? As tai dazniausiai kai darbo reikalais tenka pavazinet - jei i hong konga ar singapura tenka nulekt - visada prisiperku puse lagamino, ten daug pigiau, parsivezu beveik kontrabanda rolleyes.gif LT man kazkaip brangoka tose kristianose blush2.gif
Atsakyti
As is DIORO tai tik krempudra naujaja turiu FOREVER. Nebloga tokia smile.gif Siaip labai noreciau dar ka nors is sios firmos pameginti biggrin.gif
Atsakyti