Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 12:25)
Dekui, kiek ziuriu, cia pigiausiai ir gainasi. Idomu cia nebuna dat kokiu nuolaidu kodu?
Papildyta:
ziuriu, ten galima irasyti draugo, rekomendavusio ju paslaugas kazkoki koda ir gauti nuolaida 4u.gif  gal kas naudojosi ju paslaugomis galetu pasidalinti rekomendacija? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveiki,

aš naudosiuosi jau trečią kartą jų paslaugomis, tai suteikė 5% nuolaidą šiam kartui. O kokių duomenų reikia, kad jums suteiktų nuolaidą? Jei galėsiu, tikrai padėsiu smile.gif
Atsakyti
mielai padėsiu ir aš, kokių duomenų reikia? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 12:25)
Dekui, kiek ziuriu, cia pigiausiai ir gainasi. Idomu cia nebuna dat kokiu nuolaidu kodu?
Papildyta:
ziuriu, ten galima irasyti draugo, rekomendavusio ju paslaugas kazkoki koda ir gauti nuolaida 4u.gif  gal kas naudojosi ju paslaugomis galetu pasidalinti rekomendacija? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2016 10 13, 11:48)
Sveiki,

aš naudosiuosi jau trečią kartą jų paslaugomis, tai suteikė 5% nuolaidą šiam kartui. O kokių duomenų reikia, kad jums suteiktų nuolaidą? Jei galėsiu, tikrai padėsiu smile.gif

QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 13, 12:04)
mielai padėsiu ir aš, kokių duomenų reikia?  4u.gif
Papildyta:

Dar nesuprantu, ten raso taip: Rekomendavo draugai? Įveskite draugo atsiųstą kodą į žemiau esantį langelį ir pasinaudokite tik Jums skirta nuolaida. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 13:16)
Dar nesuprantu, ten raso taip: Rekomendavo draugai? Įveskite draugo atsiųstą kodą į žemiau esantį langelį ir pasinaudokite tik Jums skirta nuolaida. unsure.gif

parašiau jiem spaklausimą, nes neseniai gavau sutartį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 13, 12:24)
parašiau jiem spaklausimą, nes neseniai gavau sutartį smile.gif

Vat idomu, kaip ten kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 13:28)
Vat idomu, kaip ten kas 4u.gif

o kokiam laikui rezervuojat? kada nusileidžia lėktuvas? oro uosto psl.žiūriu, kad atskrenda +-13val., o kiek laiko užtrunka atsiimti lagaminus?? taigi nepadarysi, kad jie mašiną pristatytų 13val ir lauktų kokį pusvalandį ar daugiau smile.gif arba patys stovit ir laukiat kol atvažiuoja biggrin.gif kažkaip man čia niekas neaišku biggrin.gif mes irgi 18d. kylam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 10 13, 13:17)
o kokiam laikui rezervuojat? kada nusileidžia lėktuvas? oro uosto psl.žiūriu, kad atskrenda +-13val., o kiek laiko užtrunka atsiimti lagaminus?? taigi nepadarysi, kad jie mašiną pristatytų 13val ir lauktų kokį pusvalandį ar daugiau  smile.gif arba patys stovit ir laukiat kol atvažiuoja biggrin.gif kažkaip man čia niekas neaišku  biggrin.gif  mes irgi 18d. kylam  ax.gif

Dar nerezervavau. Siaip ten reik ivesti atgalinio skrydzio numeri ir pagal tai jie masina pristato. Bent pas juos taip parasyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 13 spalio 2016 - 13:20
Truputį ne į temą, bet gal galit pasidalinti info, kokiom agentūrom rašot dėl 2017 m kelionių. Gal turite savo n metų patvirtintas agentes, kurios jums suteikia didžiausią nuolaidą kelionei? Nes manoji visada tik max 5 proc duodu.... tai mąstau šiais metais kreiptis į kelias, kuri pasiūlys mažesnę kainą, tą ir pasirinksiu. Tik nesinorėtų užšokti ant vienadienių agentūrų, kurių 2017 m vasarą gali jau ir nebebūti. ačiū 4u.gif
p.s. jei nenorit čia rašyti, lauksiu į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 14:19)
Dar nerezervavau. Siaip ten reik ivesti atgalinio skrydzio numeri ir pagal tai jie masina pristato. Bent pas juos taip parasyta 4u.gif

Mes laukdami bagazo paskambinome jiems. Isejus i lauka jau lauke toje 15 min nemokamo stovejimo aiksteleje. Jei gerai pamenu, pagal rida masina stovejo uz 7 km, tai atlekia greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 10 13, 14:17)
o kokiam laikui rezervuojat? kada nusileidžia lėktuvas? oro uosto psl.žiūriu, kad atskrenda +-13val., o kiek laiko užtrunka atsiimti lagaminus?? taigi nepadarysi, kad jie mašiną pristatytų 13val ir lauktų kokį pusvalandį ar daugiau  smile.gif arba patys stovit ir laukiat kol atvažiuoja biggrin.gif kažkaip man čia niekas neaišku  biggrin.gif  mes irgi 18d. kylam  ax.gif

greit jie atlekia, pasiimant lagaminus pasukam, palaukia jei kas 4u.gif
atvažiuojant pasukam, tai susitinkam aikštelėje prieš pat oro uostą, netoli ir eiti.
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 10 13, 10:40)
tikrai taip, skrydis dazniausiai kainuoja daugiau nei srydis su kukliu viesbutuku. Beda ta, kad man reikia neskandartines trukmes, todel dauguma pasiulymu atkris. Antra didziausia beda, kad idealiausia butu nusileisti Izmire, o is LT tiesiogiai be sansu, is bedos tiktu Milos oro uostas (bodrumo), bet mano atveju paprasciausia bus su persedimu, vaikai jau nebemazi, o dar ir stambula uzkabintume porai dieneliu  wub.gif  Bet cia kol kas tik variantas, viska nulems kainos.

O jus is Lenkijos skrydziu neiurejot?
Zirint is kurio miesto, bet juk zinau, kad traukiniai juk vaziuoja iki Lenkijos, o tada gal jau daugiau krypciu ir resu butu? mirksiukas.gif
Cia tik pamastymai ax.gif
Atsakyti
buvom Majesty mirage, mums visai patiko. ir kaina buvo labai patraukli.

QUOTE(daluzenik @ 2016 10 12, 20:01)
O "apsiforminau" tai reiskia, kad jau kelione turite?
Gal galit ka patart?
Noretume pigesnio, bet ne visai prasto viesbucio
msriai keliu seimu kompanijai, kurioj bus ir vaiku ne visai mazu, ir jaunimelio ir saugusiu, nepersenusiu  tongue.gif
Gal kas matet ar is savo patirties galetumet ka nors patart?
butu smagu kaina kuo mazesne, bet 500Eu butu virsutine riba

Atsakyti