Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Kas kyla rytoj su mumis? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kada mazdaug Tezai turi kainas ismesti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal įsivaizduojat kokia temperatūra būna Alanijoj balandžio pabaigoj, birželio pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(Irmute.m @ 2016 10 13, 10:08)
Sveikos 4u.gif

Gal įsivaizduojat kokia temperatūra būna Alanijoj balandžio pabaigoj, birželio pradžioj?

Balandi nesildomi baseinai lediniai, tikrai maudytis jokio komforto, jura jau link 19, bet Turkijoje, tai salta skaitosi:) oras lietuviska vasara, diena isyla ir iki 25-28, vakarais nukrenta iki 20, buna lietaus, jei pasiseks gal tik po kelias vakandas nulis, bet buna kad is 7 dienu ir 2-3 pralyja. Tiesa 2013m balandzio pabaigoje buvo ir virs 30 silumos, bet jura salta vistiek. nors pasak Turku geguzes pr didesne lietaus tikimybe, nei balandi.
birzeli daugiau maziau jau vasara, siemet buvom 2 savaites, tai pora pusdieniu buvo tokiu paniukusiu, bet nelyjo. jura jau normali, baseinais jau galima pilnai naudotis. Visos pramogos isibegejusios, komandos susidirbusios, todel maziau lepsusu gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 10 13, 10:31)
Balandi nesildomi baseinai lediniai, tikrai maudytis jokio komforto, jura jau link 19, bet Turkijoje, tai salta skaitosi:) oras lietuviska vasara, diena isyla ir iki 25-28, vakarais nukrenta iki 20, buna lietaus, jei pasiseks gal tik po kelias vakandas nulis, bet buna kad is 7 dienu ir 2-3 pralyja. Tiesa 2013m balandzio pabaigoje buvo ir virs 30 silumos, bet jura salta vistiek. nors pasak Turku geguzes pr didesne lietaus tikimybe, nei balandi.
birzeli daugiau maziau jau vasara, siemet buvom 2 savaites, tai pora pusdieniu buvo tokiu paniukusiu, bet nelyjo. jura jau normali, baseinais jau galima pilnai naudotis. Visos pramogos isibegejusios, komandos susidirbusios, todel maziau lepsusu gaunasi.

labai ačiū už atsakymą 4u.gif jau buvau susigundžius pigiais bilietais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 12, 22:34)
Jie į Antalijos regioną, tai Novature kartais visai neblogų kainų tik skrydziui, arba imant patį pigiausią viešbutį. Kidy tour pavasariui tik srydis kainavo 229eur, O Novature 144 pirkau, dar peržiūrėjau tiksliai. Nors su pačiu pigiausiu viešbučiu dar pigėliau įmanoma gauti.
Beje o kokia kaina jūsų nuomone yra gera tik skrydžiui?

tikrai taip, skrydis dazniausiai kainuoja daugiau nei srydis su kukliu viesbutuku. Beda ta, kad man reikia neskandartines trukmes, todel dauguma pasiulymu atkris. Antra didziausia beda, kad idealiausia butu nusileisti Izmire, o is LT tiesiogiai be sansu, is bedos tiktu Milos oro uostas (bodrumo), bet mano atveju paprasciausia bus su persedimu, vaikai jau nebemazi, o dar ir stambula uzkabintume porai dieneliu wub.gif Bet cia kol kas tik variantas, viska nulems kainos.
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 10 13, 10:40)
tikrai taip, skrydis dazniausiai kainuoja daugiau nei srydis su kukliu viesbutuku. Beda ta, kad man reikia neskandartines trukmes, todel dauguma pasiulymu atkris. Antra didziausia beda, kad idealiausia butu nusileisti Izmire, o is LT tiesiogiai be sansu, is bedos tiktu Milos oro uostas (bodrumo), bet mano atveju paprasciausia bus su persedimu, vaikai jau nebemazi, o dar ir stambula uzkabintume porai dieneliu  wub.gif  Bet cia kol kas tik variantas, viska nulems kainos.

Na taip jei ne į Antalijos pusę ir dar nestandartiniam laikui gerų pasiūlymų retai buna. Nebent į vieną pusę.
Atsakyti
Gal kas galit priminti, koks pigiausias parkingas prie vilniaus oro uosto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 10 13, 11:31)
Gal kas galit priminti, koks pigiausias parkingas prie vilniaus oro uosto 4u.gif

aš kiek ieškojau pernai, tiek šiemet, pigiausia buvo valetparking. Jie pasiima auto, o gryžus pristato. Pernai neturėjom jokių problemų. O kai gražina auto jau būna "pašilęs" smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de_za_vu: 13 spalio 2016 - 10:34
QUOTE(bruc @ 2016 10 13, 09:40)
tikrai taip, skrydis dazniausiai kainuoja daugiau nei srydis su kukliu viesbutuku. Beda ta, kad man reikia neskandartines trukmes, todel dauguma pasiulymu atkris. Antra didziausia beda, kad idealiausia butu nusileisti Izmire, o is LT tiesiogiai be sansu, is bedos tiktu Milos oro uostas (bodrumo), bet mano atveju paprasciausia bus su persedimu, vaikai jau nebemazi, o dar ir stambula uzkabintume porai dieneliu  wub.gif  Bet cia kol kas tik variantas, viska nulems kainos.

Kodel Izmiras? Kazkaip ta puse man maziau idomi, nors tikrai yra idomiu vietu. O ir Behramkale poilsiui nusiziuejusi esu. O jus su kokiais tikslais i ta puse?
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 13, 10:34)
aš kiek ieškojau pernai, tiek šiemet, pigiausia buvo valetparking. Jie pasiima auto, o gryžus pristato. Pernai neturėjom jokių problemų. O kai gražina auto jau būna "pašilęs" smile.gif 4u.gif

Dekui, kiek ziuriu, cia pigiausiai ir gainasi. Idomu cia nebuna dat kokiu nuolaidu kodu?
Papildyta:
ziuriu, ten galima irasyti draugo, rekomendavusio ju paslaugas kazkoki koda ir gauti nuolaida 4u.gif gal kas naudojosi ju paslaugomis galetu pasidalinti rekomendacija? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 12, 23:34)
Jie į Antalijos regioną, tai Novature kartais visai neblogų kainų tik skrydziui, arba imant patį pigiausią viešbutį. Kidy tour pavasariui tik srydis kainavo 229eur, O Novature 144 pirkau, dar peržiūrėjau tiksliai. Nors su pačiu pigiausiu viešbučiu dar pigėliau įmanoma gauti.
Beje o kokia kaina jūsų nuomone yra gera tik skrydžiui?

Siemet bilietu per ecotravel nerealiu kainu buvo Vilnius-Gazipasa-Vilnius rugpjuti 109 eurai, zinoma kaina tik su rankiniu bagazu, bet pasirodo imanoma susitalpinti savaitei smile.gif Birzeli per juos irgi skridau ilgeliau, kainavo jau su 15 kg lagaminu 159 eurai.
Atsakyti