Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Diola @ 2016 11 04, 15:49)
Ir mes i si (AZURA DELUXE RESORT & SPA ) nusipirkom  rolleyes.gif  visad vaziuojam rugsejo pradzioj, o si karta lekiam birzelio 1-11 dienomis, tikiuosi neteks nusivilti  ax.gif atsiliepimai lyg ir geri smile.gif

mes su vyru buvom pernai azuroj, viesbutis naujas neseniai pastatytas, tai kambariai geri, svarus, maistas ivairus, programos vykdavo kas vakara, taip pat programos vaikam:) diskotekos prieplaukoj vakare, vesdavo i centra i klubus. prie baseino vieta reikdavo is ryto uzsikalti:) buvom birzeli or as super, daug vokieciu lietuviu tik keli smile.gif pereijus greitkeli yra miestelis, parduotuves, turgus didelis fainas:) i alanija veza autikas 20apie min smile.gif lengva nuvaziuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2016 11 02, 22:36)
Akka Antendon, Kemeras. Su vyeu jau buve Kemere, bet si karta ziurejom, kad viezbutis butu i vaikus orentuotas smile.gif kylam birzelio 29 smile.gif

mums ten patiko buvom su nepilnai 4m mergina,tai veiklos sočiai. 4u.gif beje buvom birzelio pirmoj pusej. lijo 1 kartą.
Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2016 11 04, 22:43)
<p>Reikia patarimų: Rixos Tekirova ar Rixos Sungate? Vaikams bus nepilnai 3m ir 6m. Iš anksto ačiū smile.gif</p><p></p>

Man labiau patiko Rixos Sungate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bee_happy: 05 lapkričio 2016 - 10:43

O gal galit bent trumpai parašyti kodėl labiau patiko? Dėliojuosi pliusus ir minusus :). Rixos Sungate arčiau orouosto, tai čia jau didelis pliusas. Kiek peržiūrėjau nuotraukų, tai susidarė įspūdis, kad Rixos Sungate vaikų baseinas labiau pritaikytas mažesniems už Rixos Tekirova? Tas mums irgi labai aktualu, nes mažoji neturi visiškai baimės jausmo - lipa bet kur, nesisaugo, tai gerai būtų, kad visos tos vaikiškos čiuožyklos būtų kuo mažesnės ir saugesnės, jei leistumėm, tai ir nuo suaugusių čiuožyklų čiuožtų. Teoriškai po metų turėtų turėti daugiau proto, bet bijau, kad dar drąsesnė pasidarys...

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 04, 22:36)

Aciu uz nuoroda.
Paganiau akis. Tikrai labai grazios foto wub.gif
Ir info nemazai.
Gal galetumet patart kur galima nuvaziuot is Alanijos?
Gyvensim netoli prie Konaklio.
ar ten yra tik viena vieta kur veza i raftinga, o gal kelios? tada kur patartumet?
Kaip galima savarankiskai judeti ir ka patartumet pamatyti aplink?
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2016 11 04, 15:49)
Ir mes i si (AZURA DELUXE RESORT & SPA ) nusipirkom  rolleyes.gif  visad vaziuojam rugsejo pradzioj, o si karta lekiam birzelio 1-11 dienomis, tikiuosi neteks nusivilti  ax.gif atsiliepimai lyg ir geri smile.gif

Mes ir birzelio 1:)
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2016 11 04, 23:11)
mes su vyru buvom pernai azuroj, viesbutis naujas neseniai pastatytas, tai kambariai geri, svarus, maistas ivairus, programos vykdavo kas vakara, taip pat programos vaikam:) diskotekos prieplaukoj vakare, vesdavo i centra i klubus. prie baseino vieta reikdavo is ryto uzsikalti:) buvom birzeli or as super, daug vokieciu lietuviu tik keli smile.gif pereijus greitkeli yra miestelis, parduotuves, turgus didelis fainas:) i alanija veza autikas 20apie min smile.gif lengva nuvaziuoti:)

O kaip fainai kad viskas patiko😉
mes siemet ir si viesbuti pasirimkome vyksim geguzi😀ar yra ten miesteli ar viesbutije kokia vietine ekskursiju agentura?
Atsakyti
Sveikos, mėčiausi tarp graikijos ir turkijos, vyras įkalbėjo turkija.Anais metais buvome delphin deluxe, šiais rixos premium tekirova tikriausiai.Vyksime su 1.8 vaiku
Mąstome gegužės mėn
Gal kas pirkote jau 2 suaugusiems?dbr meta 1450€
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2016 11 05, 16:58)
Aciu uz nuoroda.
Paganiau akis. Tikrai labai grazios foto  wub.gif
Ir info nemazai.
Gal galetumet patart kur galima nuvaziuot is Alanijos?
Gyvensim netoli prie Konaklio.
ar ten yra tik viena vieta kur veza i raftinga, o gal kelios? tada kur patartumet?
Kaip galima savarankiskai judeti ir ka patartumet pamatyti aplink?

Na žiūriu visos į tą pusę važiuoja, bet nei viena neatsako. Tai aš atsakysiu. Nors jau senokai buvau.
Iš vietinių verta pirkti ekskursiją į Sepadere kanjoną https://www.youtube....h?v=Jyxv-uPtGYw
Pačiai galima nuvykti į Alaniją, stotelėje iš karto paklauskit kuris dolmušas veža į kalną, jei neklystu 4, bet tai buvo jau seniai. Ten Alanijos pilies griūvėsiai, įėjimas mokamas, atgal grįžtant kai nusileis nuo kalno į Damlataš ola galite užsukti, įėjimas irgi mokamas, į bet kurią mečetę ne pamaldų metu galima savarankiškai užsukti, tik iš pagarbos jų religijai užsidenkite galvą skarele. Į Sidę galima dolmušu nuvažiuoti arba imti ekskursiją į Manavgat-Žaliąjį Kanjoną ar Sidę, Aspendos amfiteatrą. Va kokias ekskursijas sūlo toje dalyje, panašios daugelyje kelionių agentūrų. Laiko daug turite iki kelionės, kas aplinkui yra susižiūrėkite ir internete pasieškokite kaip iki ten nukeliauti, o jei ne savarankiškai, su agentūra tai nieko nė ieškoti nereikia, nuvyksite ir ten jums ant lėkštutės viską paduos, tik pinigus mokėkit. Galų gale nuvykti į Alaniją tiesiog pasivaikštinėti, kas ką mėgste, gal po parduotuvėles, turgų, o gal pajūriu
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2016 11 02, 13:45)
As tik savo asmenine nuomone issakysiu. Buvau pries keleta metu Delfine geguzes gale. Oras super. Bet kadangi as ziauri salcmire, man jura buvo per salta. Per 10dienu buvau i jura ilindus gal du kartus. Kitais metais varom paciam birzelio gale ir labai tikiuosi kad jura jau bus silta smile.gif

Aha,man vėsoka ir buvo, vakare megztuko norėjau:)
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2016 11 06, 19:22)
O kaip fainai kad viskas patiko😉
mes siemet ir si viesbuti pasirimkome vyksim geguzi😀ar yra ten miesteli ar viesbutije kokia vietine ekskursiju agentura?

Mums irgi viskas patiko.mes i ekskursijas vaziavom per Mustafa.tai labai patiko jo kaip gido paslaugos.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 11 06, 19:42)
Na žiūriu visos į tą pusę važiuoja, bet nei viena neatsako. Tai aš atsakysiu. Nors jau senokai buvau.
Iš vietinių verta pirkti ekskursiją į Sepadere kanjoną  https://www.youtube....h?v=Jyxv-uPtGYw
Pačiai galima nuvykti į Alaniją, stotelėje iš karto paklauskit kuris dolmušas veža į kalną, jei neklystu 4, bet tai buvo jau seniai. Ten Alanijos pilies griūvėsiai, įėjimas mokamas, atgal grįžtant kai nusileis nuo kalno į Damlataš ola galite užsukti, įėjimas irgi mokamas, į bet kurią mečetę ne pamaldų metu galima savarankiškai užsukti, tik iš pagarbos jų religijai užsidenkite galvą skarele. Į Sidę galima dolmušu nuvažiuoti arba imti ekskursiją į Manavgat-Žaliąjį Kanjoną ar Sidę, Aspendos amfiteatrą. Va kokias ekskursijas sūlo toje dalyje, panašios daugelyje kelionių agentūrų. Laiko daug turite iki kelionės, kas aplinkui yra susižiūrėkite ir internete pasieškokite kaip iki ten nukeliauti, o jei ne savarankiškai, su agentūra tai nieko nė ieškoti nereikia, nuvyksite ir ten jums ant lėkštutės viską paduos, tik pinigus mokėkit. Galų gale nuvykti į Alaniją tiesiog pasivaikštinėti, kas ką mėgste, gal po parduotuvėles, turgų, o gal pajūriu

Labai didelis aciu! 4u.gif
Atsakyti