Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(gerule @ 2016 11 02, 20:01)
Gal esat buve rixos premium tekirova?  Butu idomu isgirst atsiliepimu.aciu

Sveiki,

Esu buvusi. Viskas su juo tikrai yra gerai. Bet man asmeniškai labiau patiko Rixos sungate mirksiukas.gif

O mes ir apsisprendėm. Keliones jau turim. Kylsim 2 kartus: birželio 1 d. ir spalio 14 d. biggrin.gif
Atsakyti
jau visi perkates keliones ? Manot neverta laukti pigiau ? pvz per paroda ? nes as vis dvejoju... norim birzelio 12 I rixos premium tekirova...
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2016 11 03, 12:57)
jau visi perkates keliones ? Manot neverta laukti pigiau ? pvz per paroda ? nes as vis dvejoju... norim birzelio 12 I rixos premium tekirova...

As ir laukiu parodos, nes dabar vasaros pabaigai/rudeniui - nieko nera. Kainos labai labai dideles.
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2016 11 03, 12:57)

Mes pirkom, nes su papildoma agentūros nuolaida į pasirinktus viešbučius kainos geros gavosi. Labai abejočiau, kad per parodą, į mūsų išsirinktus viešbučius, būtų pigiau. Jei kartais taip, tai koreguosim keliones, nes sutartis tai leidžia.
Atsakyti
Papasakokit, kaip ten yra su privaciu transferiu? galima atsisakyti tezuose ir novature? ir paskui paciam ieskoti? ar greiciau iseina? ax.gif jei iki viesbucio beveik 100 km
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 11 03, 12:57)
Papasakokit, kaip ten yra su privaciu transferiu? galima atsisakyti tezuose ir novature? ir paskui paciam ieskoti?  ar greiciau iseina?  ax.gif  jei iki viesbucio beveik 100 km

va mus ir tas domina labai
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 11 03, 13:57)
Papasakokit, kaip ten yra su privaciu transferiu? galima atsisakyti tezuose ir novature? ir paskui paciam ieskoti?  ar greiciau iseina?  ax.gif  jei iki viesbucio beveik 100 km

QUOTE(auksek @ 2016 11 03, 14:06)
va mus ir tas domina labai

Aš domėjausi šiems metams, nes viešbutis į kurį skridom buvo 150 km nuo oro uosto. Atsisakyti galima, privačiai užsisakyti ir. Bent jau mums į vieną pusę būtų kainavę 80 eurų (viešbučio paslauga į vieną pusę kainavo 200 eurų). Bet mes finale neėmėm, nes kelionės trukmė būtų sutrumpėjusi maždaug tik 30-40 min, t.y. vietoje 3,5 val būtume važiavę maždaug 3 val. Tad dėl tokio skirtumo nusprendėm, kad neverta išleisti tų pinigų individualiam pervežimui. Ir neapsirikimo. Net su dviem mažais vaikai kelionė neprailgo, o sutaupytus 160 eurų (už pervežimą pirmyn ir atgal) aš viešbutyje nuėjau į hamamą ir pasidariau 5, valandos trukmės, viso kūno masažus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2016 11 03, 11:57)

http://www.tez-tour.....html?city=4800 čia savaitei. Tik neleido 3 vaikų rinktis
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 11 03, 13:52)
http://www.tez-tour.....html?city=4800, čia savaitei. Tik neleido 3 vaikų rinktis

man agentura ir trecia vaika ipaise, bet gi zinai, taip noretus pigaiu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 11 03, 14:52)
http://www.tez-tour.....html?city=4800 čia savaitei. Tik neleido 3 vaikų rinktis

O man kainu nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2016 10 29, 18:33)
Noriu komentaru, kurios buvo viesbutyje prie greitkelio ? MEs planuojam i Long beach resort, tik galvoju kiek maisys kelias poilsio kokybei ? pvz garsas ? ar jis girdisi papludimyje bunant, kambariuose ?

Kambariuose tikrai nesigirdi jokio triuksmo. Lauke gal kazkiek nedaug girdis lauko restorane. O papludimy prie baseinu tikrai nieko nesigirdi per vandens sniokstima, muzika ir vaiku keliama triuksma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 03 lapkričio 2016 - 16:41
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 03, 14:34)
O man kainu nerodo unsure.gif

Aha, kažkodėl įkėlus nuorodą rodo tik puslapį be siūlomų kainų.

Mes dar neišsirenkam, kai reikia būriui žmonių suderinti, tai vienam data netinka, kitam vieta. biggrin.gif
Atsakyti