Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Blykstė @ 2016 10 31, 19:45)
Sveiki 4u.gif
Planuojame iš anksto kitiems metams pirmąją tokią kelionę į Turkiją 4u.gif Esam visiškai žali 4u.gif Ar geras šitas pasiūlymas? Ar kas keliavote su šia kelionių agentūra?
http://airguru.lt/pa...UAI_387_OCTOBER

As sio viesbucio nesirinkciau. Nors pats viesbutis ir nera blogas taciau jis labai toli nuo oro uosto. Vaziuoti i ji apie 3val. Vaziuojant i ji pravaziuoti bent 50 labai geru ir dar daugaiu geru viesbuciu Beleke, Sideje ir visoje pakranteje pakeliui.
Patariu paziureti ir kitus variantus.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2016 11 01, 10:44)
As sio viesbucio nesirinkciau. Nors pats viesbutis ir nera blogas taciau jis labai toli nuo oro uosto. Vaziuoti i ji apie 3val. Vaziuojant i ji pravaziuoti bent 50 labai geru ir dar daugaiu geru viesbuciu Beleke, Sideje ir visoje pakranteje pakeliui.
Patariu paziureti ir kitus variantus.

patarkit labai geru viesbuciu sideje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mygtukai @ 2016 11 01, 16:24)
patarkit labai geru viesbuciu sideje  4u.gif

Crystal tinklo. Crystal sunset, Crystsl admiral. Crystal sunrais nesirinkciau , pernai atsiliepimai tiesiogiai iš lūpų buvo:.vokiečių ir kitų pagyvenusių pensionatas, vien senyvi poilsiautojai.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 11 01, 17:31)
Crystal tinklo. Crystal sunset, Crystsl admiral.  Crystal sunrais nesirinkciau , pernai atsiliepimai tiesiogiai iš lūpų buvo:.vokiečių ir kitų pagyvenusių pensionatas, vien senyvi poilsiautojai.

Pernai buvau Crystal Admiral. Nepatiko visai: palyginus nedidelė teritorija, maistas toks vidutiniškas, paplūdimys ne koks - kelios dienos iki mūsų atostogų tipo buvo audra ir apnešė paplūdimį visokiom žolėm, šiukšlėm ir tt., per savaitę taip ir nesugebėjo sutvarkyti, gal dėl to, kad sezonas jau į pabaigą buvo. Vieta viešbučio irgi nekokia - visiškai nėra kur išeiti už jo ribų. Už panašią ar vos didesnę kainą yra tikrai geresnių pasirinkimų
Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2016 11 01, 23:02)
Pernai buvau Crystal Admiral. Nepatiko visai: palyginus nedidelė teritorija, maistas toks vidutiniškas, paplūdimys ne koks - kelios dienos iki mūsų atostogų tipo buvo audra ir apnešė paplūdimį visokiom žolėm, šiukšlėm ir tt., per savaitę taip ir nesugebėjo sutvarkyti, gal dėl to, kad sezonas jau į pabaigą buvo. Vieta viešbučio irgi nekokia - visiškai nėra kur išeiti už jo ribų. Už panašią ar vos didesnę kainą yra tikrai geresnių pasirinkimų

pati buvau Sunset. bet agentė labai gyrė Admiral, todėl ir parašiau. O man patiko Sunset ne per didelė teritorija. Viskas kompaktiška patogu. Ir yra vakare kur išeit, apsipirkt. Tik pastebėjau, kad turkai stebi apyrankes ir pagal viešbučio lygį kainas dėlioja, taip kad apyrankių reik nedemonstruot. Vienas mums net išsižiojo, kad iš Crystal ir dar deritės...
Atsakyti
labas rytas

pradejome kitiems metams ziurineti kelione , noretume balandi .....Gal kas yra buve tokiu laiku .? Kain kaip oras ....nesusalsime .Ar buna jau viesbuciuose prasidejas sezonas ,baseinai veiks ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2016 11 02, 10:24)
labas  rytas
  pradejome kitiems metams  ziurineti kelione , noretume balandi  .....Gal kas yra buve tokiu laiku .?  Kain kaip oras    ....nesusalsime .Ar buna  jau  viesbuciuose prasidejas sezonas  ,baseinai veiks  ?

Pernai buvom balandzio viduri, oras buvo nuostabus, kaip Lt vasara, 1 diena palynojo, tik baseinuose saltas vanduo ir jura zinoma ne arbatele, bet maudytis galima. Sezonas buna dar neprasidejes pas juos. dienom vyko mini uzsiemimai, per savaite laiko buvo gal 2 vakariniai pasirodymai.
Atsakyti
As tik savo asmenine nuomone issakysiu. Buvau pries keleta metu Delfine geguzes gale. Oras super. Bet kadangi as ziauri salcmire, man jura buvo per salta. Per 10dienu buvau i jura ilindus gal du kartus. Kitais metais varom paciam birzelio gale ir labai tikiuosi kad jura jau bus silta smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Noriu išgirsti pasisakymų apie Rixos Belbidi. Esu buvusi kituose šio tinklo viešbučiuose, bet šįkart norim skristi į mažesnį ir ramesnį viešbutį. Domina šis. Pasidalinkite įspūdžiais kas jame buvote.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bee_happy: 02 lapkričio 2016 - 12:20
QUOTE(bee_happy @ 2016 11 02, 13:19)
Sveiki smile.gif

Noriu išgirsti pasisakymų apie Rixos Belbidi. Esu buvusi kituose šio tinklo viešbučiuose, bet šįkart norim skristi į mažesnį ir ramesnį viešbutį. Domina šis. Pasidalinkite įspūdžiais kas jame buvote.

Ačiū smile.gif

Gal esat buve rixos premium tekirova? Butu idomu isgirst atsiliepimu.aciu
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2016 11 02, 12:45)
As tik savo asmenine nuomone issakysiu. Buvau pries keleta metu Delfine geguzes gale. Oras super. Bet kadangi as ziauri salcmire, man jura buvo per salta. Per 10dienu buvau i jura ilindus gal du kartus. Kitais metais varom paciam birzelio gale ir labai tikiuosi kad jura jau bus silta smile.gif

I koki regiona, kokiam viesbuty issirinkot?
Mes taip pat birzelio gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2016 11 02, 20:17)
I koki regiona, kokiam viesbuty issirinkot?
Mes taip pat birzelio gale  ax.gif

Akka Antendon, Kemeras. Su vyeu jau buve Kemere, bet si karta ziurejom, kad viezbutis butu i vaikus orentuotas smile.gif kylam birzelio 29 smile.gif
Atsakyti