Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2016 10 29, 17:00)
vat tame ir yra visas reikalas, kad Turkija, tai siluma, skanus maistas, vaisiai, gamta, papludimiai, lygumos, kalnai, kita kultura,  archeologiniai paminklai, siekiantys tukstancius metu atgal, krikscionybes istakos, biblijoje minimos vietos. Pramogos. Aktyvios veiklos ivairove. Ir oras - geras oras, be dideliu siurprizu.

Bus pasakojimas. Juk dar ir pernyksciu, ir uzpernyksciu ispudziu nera. Jei pavyks dar ir tas nuotraukas atgauti, tai manau, kad bus visko, tik dar ne dabar smile.gif

Bijau kad kitos tokios šalies kaip Turkija nerasi, nes nėra tokios. smile.gif Kiekviena kitokia, turinti savitumo. Prieš pora dienų buvau pas odontologę, užsukau į mažą kambariuką, o ten grindys mėlynomis su ornamentais plytelėmis išklotos. Iš karto Tunisą prisiminiau, ten mane labai plytelės, mozaikos, architektūra žavėjo. geriau, gražiau nei Egiptas, bet ir ne Turkija smile.gif Matyt turkinligė apsėdo, įdomu ar išvyka prie Nemruto kalno ir Adijaman apylinkes nuo to išgydytų hmm.gif Šiap tai buvo viena iš mano trokštamų išvysti vietų Turkijoje, gaila kad taip ir neteko pabuvoti...
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 29, 19:42)
Bijau kad kitos tokios šalies kaip Turkija nerasi, nes nėra tokios.  smile.gif  Kiekviena kitokia, turinti savitumo. Prieš pora dienų buvau pas odontologę, užsukau į mažą kambariuką, o ten grindys mėlynomis su ornamentais plytelėmis išklotos. Iš karto Tunisą prisiminiau, ten mane labai plytelės, mozaikos, architektūra žavėjo. geriau, gražiau nei Egiptas, bet ir ne Turkija smile.gif Matyt turkinligė apsėdo, įdomu ar išvyka prie Nemruto kalno ir Adijaman apylinkes nuo to išgydytų  hmm.gif Šiap tai buvo viena iš mano trokštamų išvysti vietų Turkijoje, gaila kad taip ir neteko pabuvoti...

Sakykite keliautojos, o kiek gali kainuoti a la carte restorane pavalgyti? Matau parašyta už papildomą mokestį, o kiek tai gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 29, 17:42)
Bijau kad kitos tokios šalies kaip Turkija nerasi, nes nėra tokios.  smile.gif  Kiekviena kitokia, turinti savitumo. Prieš pora dienų buvau pas odontologę, užsukau į mažą kambariuką, o ten grindys mėlynomis su ornamentais plytelėmis išklotos. Iš karto Tunisą prisiminiau, ten mane labai plytelės, mozaikos, architektūra žavėjo. geriau, gražiau nei Egiptas, bet ir ne Turkija smile.gif Matyt turkinligė apsėdo, įdomu ar išvyka prie Nemruto kalno ir Adijaman apylinkes nuo to išgydytų  hmm.gif Šiap tai buvo viena iš mano trokštamų išvysti vietų Turkijoje, gaila kad taip ir neteko pabuvoti...

nemruto kalno kai kurios foto ispudingos. ziurejau per youtube realius video, tai ... svelniai tariant, labai jau vidutiniskai viskas. buvo ir mano svajone kazkada. nors as i rytu puse turiu kitu svajoniu, kur tiksliai zinau, kad vaizdas manes nenuvils. prie to paties ir nemrutas tada butu. maciau, kas specialiai del nemruto vaziavo. stovejo rankas nuleide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2016 10 29, 20:46)
Sakykite keliautojos, o kiek gali kainuoti a la carte restorane pavalgyti? Matau  parašyta už papildomą mokestį, o kiek tai gali būti?

queen's park tekirova - buvo 5 -10€
Atsakyti
Gal kažkas žino kiek AKKA ANTEDON a la carte restoranuose kainuoja paskanauti?
Atsakyti
Gal kas žinot , kada bus paskelbtos kelionių į Bodrumą kainos ? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2016 10 30, 14:37)
Gal kas žinot , kada bus paskelbtos kelionių į Bodrumą kainos ? hmm.gif

Na novaturas ir kidy neturi. Tad laukite ar tezai skelbs
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2016 10 30, 11:38)
Gal kažkas žino kiek  AKKA ANTEDON  a la carte restoranuose  kainuoja paskanauti?

Žmogui 5eur
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 10 28, 13:49)
grįžom 25d - tai prieš išvažiuojant labiausiai baiminausi dėl oro, bet oras buvo pasaka +28-33  thumbup.gif ir nei vieną dieną lietaus ar apniukusio dangaus nebuvo tongue.gif kai atskridom, buvo lūtis Alanijoj, bet, kai nuvežė mus į viešbutį, viskas buvo pasibaigę - tik balos telkšojo, tai ta diena buvo vėsesnė, kokie +26, bet nuo kitos dienos pradėjo saulutė kepint thumbup.gif

Na mes paskutune diena, rytoj isskrendam, tai pirma diena kaip smulkus lietus, o taip buvo apie 30 laipsniu visas dienas
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Planuojame iš anksto kitiems metams pirmąją tokią kelionę į Turkiją 4u.gif Esam visiškai žali 4u.gif Ar geras šitas pasiūlymas? Ar kas keliavote su šia kelionių agentūra?
http://airguru.lt/pa...UAI_387_OCTOBER
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2016 10 31, 19:45)
Sveiki 4u.gif
Planuojame iš anksto kitiems metams pirmąją tokią kelionę į Turkiją 4u.gif Esam visiškai žali 4u.gif Ar geras šitas pasiūlymas? Ar kas keliavote su šia kelionių agentūra?
http://airguru.lt/pa...UAI_387_OCTOBER

Pati siame viesbutyje nebuvau, bet labai noreciau. As ji ziurinejau. ax.gif
Bet siemet musu kompaniai birzelio gale jis brangokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2016 10 31, 19:45)
Sveiki 4u.gif

Kelionių agentūra tik parduoda keliones(kaip pardavėjas batoną), o pačią kelionę organizuoja kelionių organizatorius( kaip batoną kepa kepėjai). Ir nuo kelionių agentūros nepriklauso kelionės gerumas, kaip ir nuo pardavėjo batono skanumas. Bet agentūra kaip ir pardavėjas gali gerai pakonsultuoti, suteikti daugiau informacijos, nukreipti tinkama linkme, suteikti nuolaidėlę.
O koks kelionių organizatorius čia nė neparašyta, bet tikrai ne Kidy Tour, nes jie skrydžius vykdo su turkų avialinijomis, o čia Small Planet. Paklauskit kas kelionės organizatorius, beje AirGuru yra ne tik agentūra, bet ir kelionių organizatorius, todėl ir jie patys gali organizuoti keliones.
Atsakyti