Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

[quote=Dan@25,2016 10 27, 20:10]
gal kas buvote azura deluxe resort ant spa 5zv ?
[/quote]
Buvome siemet spalio pradzioje. 😏 Klauskit kas domina
[/quote]

viskas idomu smile.gif jei nesunku papasakokite apie viesbuti ir tt ,kaip maitinimas ir tt ar jums patiko
ar salia kazkur iseiti yra ar toli i miestelio centro

mums ji labai jau isgyre ir rekomendavo , paskaicius atsiliepimus tai lb gerai vertina tai nusipirkome i si viesbuti
Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2016 10 27, 21:17)
Sveikos, ką tik grįžom iš Akkos, viešbutis tikrai labai fainas, turbūt net neverta rašyti, nes jau daug apie jį rašyta smile.gif
Tik noriu pasidalinti vienu pastebėjimu, gal kam pravers: ėjom pasivaikščioti pro kaimelį ir atkreipėm dėmesį, kad skiriasi taxi kainos priklausomai nuo viešbučio. Pvz prie Akka kaina į Antaliją ir atgal - 70eur, o prie Rixos - 90usd. Tai jei kas atostogausit Rixos ir planuosit kur vykti, nepatingėkit paeiti ~30m  smile.gif
labai dėkinga už info  4u.gif

Sakykt kaip oras tokiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 10 28, 12:32)

grįžom 25d - tai prieš išvažiuojant labiausiai baiminausi dėl oro, bet oras buvo pasaka +28-33 thumbup.gif ir nei vieną dieną lietaus ar apniukusio dangaus nebuvo tongue.gif kai atskridom, buvo lūtis Alanijoj, bet, kai nuvežė mus į viešbutį, viskas buvo pasibaigę - tik balos telkšojo, tai ta diena buvo vėsesnė, kokie +26, bet nuo kitos dienos pradėjo saulutė kepint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 10 28, 09:25)
Baisu, galila kai tenka parsivežti tokius įspudžius iš atostogų.
Bet neusislaikysiu,  nu niekaip nesuprantu kas į tą Bulgariją gali vykti atostogauti, kai turim viskas galimybes kitoms kryptimis už tokią pat kainą, čia net neidiskutuotina hmm.gif  doh.gif 

Kad įspūdžius tai labai gerus parsivežiau, nes atostogos, Stambulas (sena svajonė) saulė, rūpesčių nebuvimas - gi faina. Šiaip labai super dalykas netolimas skrydis, trumpas. Smėlėti paplūdimiai, tikra banguota jūra. Ir kaina bent pernai per išankstinius tikrai žemesnė nei kitur kur... Tik kad ji neatitinka visai realybės... Kitas reikalas. Bet tikrai daug kam ten tinka, patinka, žmonės patenkinti ir krypties keisti neplanuoja... Aš matyt per daug islepus, nors kartais kai pažiūriu kaip čia temoje merginos virkauja dėl amaru, delfinų (visad renkuos pigesnius gerokai variantus) ir pan viešbučių - galvoju, kad kažko nesuprantu matyt...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 10 28, 16:15)
Bet tikrai daug kam ten tinka, patinka, žmonės patenkinti ir krypties keisti neplanuoja... Aš matyt per daug islepus, nors kartais kai pažiūriu kaip čia temoje merginos virkauja dėl amaru, delfinų (visad renkuos pigesnius gerokai variantus) ir pan viešbučių - galvoju, kad kažko nesuprantu matyt...

Čia kiekvienam savo, aš pirmą kart Turkijoje pabuvojau dviejose 5* ir viename 4* viešbučiuose, pažintinė kelionė buvo. Kai visi jau raudojo kas per blogis 4*, aš tik džiūgavau, man jis daug mielesnis buvo, o Belekas tai mano košmarų vieta- grynas turistų rezervatas doh.gif O daugumai pati geriausia vieta buvo. Kiek žmonių- tiek nuomonių. Aš pailsiu visiškai atsijungusi nuo savo aplinkos, truputį paliečiant tos šalies kasdienio gyvenimo.
Atsakyti
[quote=riberte,2016 10 28, 10:40]
Buvome siemet spalio pradzioje. 😏 Klauskit kas domina
[/quote]
viskas idomu smile.gif jei nesunku papasakokite apie viesbuti ir tt ,kaip maitinimas ir tt ar jums patiko
ar salia kazkur iseiti yra ar toli i miestelio centro

mums ji labai jau isgyre ir rekomendavo , paskaicius atsiliepimus tai lb gerai vertina tai nusipirkome i si viesbuti
[/quote]
Mums viskas patiko:vieta,maistas,plezas. Kadangi Alanijos pusej pirma karta, visuomet vaziuodavom i Kemero puse, tai patiko smeletas papludinys,kad nereikia vandens batu. Maisto buvo labai daug ir gan ivairaus: zuvys, kepsniai ant groteliu, vistiena, kalakutiena.Alkio nepajauciau ☺ Plius uzkandziai prie juros, baseino. .Jeigu ieskoti kazkokiu minusu - ju yra, bet tas nesugadina atostogu. Beje vokieciu megstamas viesbutis.Gal vakarines programos silpnokos, trukdavo ~1h.ir viskas.Siaip gal patys animatoriai jau "pavarge" nuo turistu matyt. Paciam miestelyj gal ir nelabai iseisite ,nebent apsipirkti lauktuviu.mes vaziavom i ekskursijas su Mustafa.tai labai patiko. Kai turi su kuo palyginti,tai nori nenori ieskai kazkokiu trukumu. To daryti nereiketu. Juk svarbiausia yra nusiteikimas ir gera nuotaika.Tiesa teritorija nera didele.
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 10 28, 12:32)

Mes grįžom 26d, visas dienas buvo 28-30C, per savaitę vieną kartą nulijo, paskutinę dieną buvo vėjuota. Oras super pasitaikė, prieš metus buvom netoli Sidės spalio 24 - lapkričio 1d, tai oras tikrai vėsesnis buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniellla: 28 spalio 2016 - 21:26
Ghmm... Kas čia šioje temoje pasidarė - ai gal ne į turkiją jau, gla į portugaliją, ispaniją , maroką ... Kažkas naujo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 10 29, 10:50)
Ghmm... Kas čia šioje temoje pasidarė - ai  gal ne į turkiją jau, gla į portugaliją, ispaniją , maroką ... Kažkas naujo... smile.gif

cia ne kiti, cia as. jei nesprogines, tai savaitei skrisiu tingiam poilsiui i turkija. bet cia ekspromtu galima. o keliavimui reikia pasiruosimo, kitiems atostogas juk reikia planuoti. nesinori uzsisokt ant bombermenu smile.gif todel ir ieskau. tik neturiu su kuo pasitart verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 29, 14:04)
o keliavimui reikia pasiruosimo, kitiems atostogas juk reikia planuoti. nesinori uzsisokt ant bombermenu smile.gif todel ir ieskau. tik neturiu su kuo pasitart verysad.gif

O Islandija nevilioja? Pati ten nebuvau bet man tai svajonių keliones šalis. Kokia gamta, niekur kitur tokios nėra. Nežinau ar dar yra tiesioginiai skrydžiai, bet vienu metu buvo. Net pigia kaina buvau užtikusi bet neisdrisau, bailė esu, čia juk ne paketine Turkija kur gali vykti nors ir po kelių dienų.
Beje Cobre tu mums dar skolinga esi ax.gif Dar kelionės pasakojimo neisgirdome, nuotraukų nepamateme o tu jau apie kitą kelionę planuoji biggrin.gif zinoki kad man baisingai smalsu tik nedrįsau spausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 29, 15:45)
O Islandija nevilioja?  Pati ten nebuvau bet man tai svajonių keliones šalis. Kokia gamta, niekur kitur tokios nėra. Nežinau ar dar yra tiesioginiai skrydžiai, bet vienu metu buvo. Net pigia kaina buvau užtikusi bet neisdrisau, bailė esu, čia juk ne paketine Turkija kur gali vykti nors ir po kelių dienų.
Beje Cobre tu mums dar skolinga esi  ax.gif  Dar kelionės pasakojimo neisgirdome, nuotraukų nepamateme o tu jau apie kitą kelionę planuoji  biggrin.gif zinoki kad man baisingai smalsu tik nedrįsau spausti  4u.gif

vat tame ir yra visas reikalas, kad Turkija, tai siluma, skanus maistas, vaisiai, gamta, papludimiai, lygumos, kalnai, kita kultura, archeologiniai paminklai, siekiantys tukstancius metu atgal, krikscionybes istakos, biblijoje minimos vietos. Pramogos. Aktyvios veiklos ivairove. Ir oras - geras oras, be dideliu siurprizu.

Bus pasakojimas. Juk dar ir pernyksciu, ir uzpernyksciu ispudziu nera. Jei pavyks dar ir tas nuotraukas atgauti, tai manau, kad bus visko, tik dar ne dabar smile.gif
Atsakyti
Noriu komentaru, kurios buvo viesbutyje prie greitkelio ? MEs planuojam i Long beach resort, tik galvoju kiek maisys kelias poilsio kokybei ? pvz garsas ? ar jis girdisi papludimyje bunant, kambariuose ?
Atsakyti