Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(daluzenik @ 2016 10 26, 20:57)
Ir ka apie ji galetumet pakomentuot?

Nieko. Matau, kad rinkotes viesbuti, ne vieta. tas ir buvo idomu, ka issirinkte, nes minejot, kad noresit kazkur gal pasizmonet. O viesbutis, kaip viesbutis, nemanau, kad kai rinkotes, ieskojot kazko isskirtinio, tiesa? ;)
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 22:38)
Nieko. Matau, kad rinkotes viesbuti, ne vieta. tas ir buvo idomu, ka issirinkte, nes minejot, kad noresit kazkur gal pasizmonet. O viesbutis, kaip viesbutis, nemanau, kad kai rinkotes, ieskojot kazko isskirtinio, tiesa? ;)

Portugalija be galo graži. ir gamta ir paplūdymiai ir lankytinų vietų apstu. Mes vykom į pietus Algarvę, Faro oro uostą. Sekantį kartą morėčiau skrist į Porto o atgal grįšt iš Faro. Bet čia vėliau nes pernai tik buvom...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 22:38)

Ne tiek isskirtinio, kiek placiai auditorijai tinkamo.
Didele kompanija siemet pas mus keliauninku ir labai "marga", bus ir tokiu, kuriem tai bus pirma poilsine kelione, tai nesinori sugadint pirmo ispudzio.
mirksiukas.gif
Biudzetas ne visu vienodas, tai emem viduriuka, kad nebutu per daug brangu, bet nesinorejo ir labai prasto varijanto. rolleyes.gif
Tai kaip manot ar pavyko ta aukso viduri rast?
O pakeliaut kai norisi, galima is bet kokios vietos rast ka pamatyt.
Juo labiau kai pirmas kartas, kai niekas nematyta, tai viskas bus idomu ir nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 27 spalio 2016 - 08:14
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 20:46)
Toli keliaut nesinori, o arti neatrandu vietos, su grazia gamta ir didele objektu ivairove. 

Cobre Maroke buvot?
Ten manau Jums patiktu, nereali ir skirtinga gamta. ir keliavimo budas ten tinkamiausias arba auto arba visuomeniniu ;)
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 10 27, 10:36)
Cobre Maroke buvot?

smile.gif aciu visoms. labai, labai. galvojau, gal bus tokiu, kas nors kazkiek keliavo turkijoje ir gali pasiulyt kazka, kas paliko ne ka mazesni ispudi.
o dabar gavosi visai turkijos temos neatitinkantys postai. aciu visoms uz gerus ketinimus, bet tersti temos nebenoriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 27 spalio 2016 - 11:17
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 24, 19:40)
990 euru dviems 7n , gavom 5 procentus, 08,08. Standart room

siais metais su kidy skridom , tik ju laikas skridimo 12 val tas blogai verysad.gif diena visa ismesta

gal kas buvote azura deluxe resort ant spa 5zv ?
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2016 10 26, 18:59)
lotuliukas.gif na niekada nebuvau, bet jau nuomone susidariusi butent tokia...

turejau ja nekokia jau vykdama ten, issirinkom viesbuti kuris renovuotas 2015 metais - tai jau tikejausi elementarios tvarkos... Taciau langai po renovacijos nebuvo valyti ne karto (nu tik kai statybininkai langus sumontuoja ir purvinu skurliu perbraukia - tiek ir buvo), patalyne demeta... Siulas ant kilimo voliojos visas 10 dienu, nors kambarius tvarke kasdien... Buvom rugpjucio pradzioje - atrodo pats vidurvasaris - taciau baseine vanduo saltas... vakarais reikia megztuku. Vidiniame baseine, jakuzi - vanduo rudas, gelsvas ir slapimo - chloro kvapu unsure.gif . Nu dar susitaikoma... Bet kai pasake kad nuo auksto priklauso kada eiti pusryciauti (skirta 30 min pusryciam, 1 pietum ir vakarienei) - as buvau sokiruota - juk 4*... Bet jiems tai norma... Staltiesiu niekas nekeicia, o kadangi gyvenom 6 aukste - priklause valgyt paskutiniems blink.gif Raktas senobinis... bet sistema - uzdarius duris - is lauko jos neatsidaro, tik atsirakina. Vaika paguldzius kazkaip nesaugu palikti viena - uzsimanys gert nueit parsinest ar siaip ko - kaip grys be rakto? Leist viena eit gult - vel... kaip mums gryzt? Paprasiau antro rakto - negalima, tokia viesbucio politika... Net gidas ijunges toki pat abejinguma viskam... Atejo i susitikima - be jokiu katalogu kaip buna ekskursiju... As apie jas nieko nebuvau domejusis, nes planavom i Stambula vykti, o kaip tik buvo to perversmo laikas, tad bent pradzioje visi sake kad nieks neves - pradejau ziuretis alternatyvos kur ka nuveikt - tau reik, tu ir ieskokis... Gidas sake nueit i bet kuria agentura, issirinkt tada jam paskambint - pasakys tezu kainas ax.gif

Agenturose lygis ir is tos pat serijos... po 18 val - nebedarbo laikas, kai atrodo kurorte gyvenimas miestely tik prasideda... Uzejom - sedi moteriske pati sau grazi, guma kramto ir i kompa nosi ibedus - sakau i stambula noriu - nea, sako, nevezam, pavojinga, draudziama ir nekreipia i mus demesio... Sakau gal galit man gaut koki bilieta lektuvu, autobusu bile koki - nusigauciau savarankiskai - sako nea, nezinau kaip, nezinau kur... Nors ir sakyk, leiskit mane prie to savo kompo - pati susirasiu unsure.gif Sakau o ka tada vietoj pasiulyt galit - numete kataloga - ieskokis ir toliau sedi savo kompe... Sunkiai bepamenu Lietuvoje tokius laikus... Ai dar buvom sokiruoti - buvau nuziurejus tokia pizama lauktuviu parvezt - paskutini vakara nuejau pirkt - senis grindis plauna ir man jos nebeparduoda, sako ateik rytoj... Nebebusiu sakau, isskrendu - sako tada labai gaila (man nei matuotis nei rinktis nebereikejo - pirstu rodau, kad va noriu butent sitos - ne, ir viskas... Pirkom dukrai skrybelaite - pabandziau deretis - isplese man ja is ranku ir pakabino i vieta unsure.gif Aisku ne visi tokie prekeiviai, buvo ir maloniu - bet su Turkija nepalyginsi...

Ai, 4* viesbutyje animatoriai 16-18 metu vaikai rolleyes.gif visas programas kuria, veda patys...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 10 27, 16:01)
turejau ja nekokia jau vykdama ten, issirinkom viesbuti kuris renovuotas 2015 metais - tai jau tikejausi elementarios tvarkos... Taciau langai po renovacijos nebuvo valyti ne karto (nu tik kai statybininkai langus sumontuoja ir purvinu skurliu perbraukia - tiek ir buvo), patalyne demeta... Siulas ant kilimo voliojos visas 10 dienu, nors kambarius tvarke kasdien... Buvom rugpjucio pradzioje - atrodo pats vidurvasaris - taciau baseine vanduo saltas... vakarais reikia megztuku. Vidiniame baseine, jakuzi - vanduo rudas, gelsvas ir slapimo - chloro kvapu unsure.gif . Nu dar susitaikoma... Bet kai pasake kad nuo auksto priklauso kada eiti pusryciauti (skirta 30 min pusryciam, 1 pietum ir vakarienei) - as buvau sokiruota - juk 4*...

Čia apie Bulgarija, koks viešbutis ?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 27, 17:24)
Čia apie Bulgarija, koks viešbutis ?

Jo, Bulgarija... Festa panorama.

Ai dar įspūdžiai... Važiavom traukinuku iš viešbučio iki nessebaro senamiesčio, sumąsčiau vaiką nufitografuoti traukinuke paprašė pinigų, kaip ir parduotuvelese, kavinukese už foto prašo pinigų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 27 spalio 2016 - 16:53
Sveikutės 4u.gif
Aš šiemet kaip niekada neapsisprendžiu dėl viešbučio. smile.gif

Renkuosi tarp Kamelya Selin , Maritim Pine Beach ir Port Nature Luxury .
Gal kas galit patarti , parašyti savo atsiliepimus ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2016 10 27, 18:02)
Sveikutės  4u.gif
Aš šiemet kaip niekada neapsisprendžiu dėl viešbučio. smile.gif

Renkuosi tarp Kamelya Selin , Maritim Pine Beach ir Port Nature Luxury .
Gal kas galit patarti , parašyti savo atsiliepimus ... ax.gif

Mes buvom kemalya fulya (tas pats kompleksas, selinas šalia stovėjo). Nežinau kaip pačiame seline, bet lietuviai eidavo pas mus į fulya smile.gif Sakė jaukiau ir smagiau smile.gif Fulya man rodos ir šiek tiek pigesnis. Gide taip pat visada fulya laukdavo, o is selino ir klub poilsiautojai ateidavo su ja pasitarti.

Kamelya komplekso labai didele teritorija, labai išpuoselėta. pats kompleksas su savitu stiliumi. nežinau man ten viskas super buvo ir prie juros gultai erdviai išdėstyti, ir jura smeliukas lengvai gilejanti. Tarp poilsiautoju mazai rusakalbiu, pagrinde vokieciai, net personalas sveikinasi vokiskai. o ar gyvensit seline, ar kamelya ar klub praktiskai jokio skirtumo. visur viskuo naudojates tik pusryciauti, pietauti ir vakarieniauti einate i savo restorana. Bet aptarem su lietuviais maistus tai visur tas pats meniu. Jei antis tai antis nesvarbu selinas ar kamelya.

Port nature Luxury nesirinkom dėl mažos teritorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 27 spalio 2016 - 17:38
QUOTE(Forgete @ 2016 10 27, 18:28)
Mes buvom kemalya fulya (tas pats kompleksas, selinas šalia stovėjo). Nežinau kaip pačiame seline, bet lietuviai eidavo pas mus į fulya smile.gif Sakė jaukiau ir smagiau smile.gif Fulya man rodos ir šiek tiek pigesnis. Gide taip pat visada fulya laukdavo, o is selino ir klub poilsiautojai ateidavo su ja pasitarti.

Kamelya komplekso labai didele teritorija, labai išpuoselėta. pats kompleksas su savitu stiliumi. nežinau man ten viskas super buvo ir prie juros gultai erdviai išdėstyti, ir jura smeliukas lengvai gilejanti. Tarp poilsiautoju mazai rusakalbiu, pagrinde vokieciai, net personalas sveikinasi vokiskai. o ar gyvensit seline, ar kamelya ar klub praktiskai jokio skirtumo. visur viskuo naudojates tik pusryciauti, pietauti ir vakarieniauti einate i savo restorana. Bet aptarem su lietuviais maistus tai visur tas pats meniu. Jei antis tai antis nesvarbu selinas ar kamelya.

Port nature Luxury nesirinkom dėl mažos teritorijos.

Ačiū už informaciją 4u.gif
Aš suprantu, kad teritorija ta pati ir kaina Selin ddesnė, bet mane tiesiog patraukė Selino vilos prie jūros su tiesoginiu išėjimu į pliažą ir savais gultais ax.gif Fulija tokio patogumo lyg ir nesiūlo...
Man irgi norisi didelės teritorijos , tad Port Nature dėl to ir neimponuoja .
Tad visumoj jums Kamelya patiko ?
Kada ten buvote ? Ar teritorijoje daug pavėsio ?
Atsakyti