Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 19:42)
As ziurineju Graikija kitiems metams, kaip viena is variantu. Skirtingas salas ir regionus. Kad uzkabintu, kol kas to nera. Kreta kaip tik ziurejau. Skurdu atrodo. Kas jums toki ispudi paliko? Kur pries tai ilsejotes Turkijoje? kokie skirtumai Kretos naudai?

aš šiemet Maljorkoje pabuvau ir nusprendžiau, kad Turkijoje nėra ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 19:35)
jus jau viesbuti issirinkot? koki?

Taip Saphir 4*.
Rasiau pries kelias dienas, tai Udrius prigasdino, kad Teztour pardavineja viesbucius neturedami sutarciu ir liepe per daug nesidziaugt dar unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Editulka23 @ 2016 10 26, 19:51)
Na as galiu issakyti savo nuomone. Is Graikijos ir jos visu salu rinkciausi tik Santorini. Na nelimpa man kazkaip Graikija nors tu ka.. Nardymui-be abejo, tik Egiptas. Jei ne nardymas man kazkaip vistiek kelionems (ypac su vaikais) pirmoj vietoj Turkija.

O Maljorka nepatiktu?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 10 26, 21:16)
aš šiemet Maljorkoje pabuvau ir nusprendžiau, kad Turkijoje nėra ką veikti biggrin.gif

Maljorkoj ir mes buvom, bet, man asmeniskai, Kreta paliko didesni ispudi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 20:42)
As ziurineju Graikija kitiems metams, kaip viena is variantu. Skirtingas salas ir regionus. Kad uzkabintu, kol kas to nera. Kreta kaip tik ziurejau. Skurdu atrodo. Kas jums toki ispudi paliko? Kur pries tai ilsejotes Turkijoje? kokie skirtumai Kretos naudai?

As ne viesbucius lyginu. Viesbuciai, be jokio abejones geresni Turkijoj, bet gamta man priimtinesne Kretos, o gal tiesiog laisve issinuomoti auto ir vaziuoti ten, kur nori... Turkijoj neisdrisom taip keliauti...
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 10 26, 19:16)

O ka veikete Maljorkoje ir ka Turkijoje?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 10 26, 18:55)
nu tas pats, kas is Turkijos gryzt i palanga... Lygiai tas pats...

Tikiu biggrin.gif Nebuvau ir nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 10 26, 19:29)
As ne viesbucius lyginu. Viesbuciai, be jokio abejones geresni Turkijoj, bet gamta man priimtinesne Kretos, o gal tiesiog laisve issinuomoti  auto ir vaziuoti ten, kur nori... Turkijoj neisdrisom taip keliauti...

as supratau, kad jus ne viesbucius lyginot, o kad jums patiko pati sala, t.y. gamta, papludimiai, gal miesteliai. Klausiu del viesbuciu, nes buvau kazkodel tikra, jog greiciau atostogavote juose ir niekur nevazinejote. Tai buvo idomu, bent kurioje vietoveje buvo viesbuciai. Nes, kaip jau sakiau,jei nori pamatyti maziausiai grazia Turkija, tai vaziuok nuo Antalijos link Alanijos. Mes vienbalsiai nutarem, kad kazin ar imanoma pasirinkti prasciau, nei ta puse. Idomu, kurioje jus buvot.
Na, bet jus paaiskinot, kodel jums Kreta patiko. Man, jau eile metu besinuomojanciai auto Turkijoje ir turinciai galimybe vaziuoti kur noriu, visgi Kreta, kiek domiuosi, paliko gana skurdu ispudi, baugu nusivilti. Bandau rasti nors kazka panasaus i Turkija, tokia, kokia as ja zinau. Maljorka nezinau net, viesbutuku tinkamu nerandu, papludimiai ne tokie, kokiu noretusi. Ka tik dukra atsiunte kruva nuotrauku is Ibizos. Papludimiai nuostabus. O stai gamta gana vienoda. Zodziu, neatrandu niekaip, kuo pakeist Turkija. Todel ir parupo sita tema pakalbeti, vistiek idomu, kas kur buve ir ka veike, kas patiko lyginant su Turkija. Tik mazai kas gali patarti, nes paprastai arba buna tik i kelias ekskursijas geriausiu atveju isleke, arba aplamai nejuda is viesbuciu. Nerandu su kuo pasitart verysad.gif Toli keliaut nesinori, o arti neatrandu vietos, su grazia gamta ir didele objektu ivairove. Ai, dar del Korfu mastom.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 20:33)
O ka veikete Maljorkoje ir ka Turkijoje?

O čia tai ir esminis klausimas. Ir dar, kokia keliautojų sudėtis?
Pvz. aš į Turkiją tam, kad iš gero viešbučio teritorijos neeiti. Mano vaikai nėra dar tokie dideli, jiems kalneliai ir baseinai yra viskas. Tai aš Turkiją vertinu kaip nuostabų, komfortišką visai mūsų šeimai variantą.
Po Turkijos buvome dviese barselonoje, ir tikrai žinau, kad ten grįšime wub.gif . Šiemet dviese trauksime į Romą, bet, jau šeimai, tai tikrai į Turkiją. Egipte buvome tris kartus, nieko prieš, bet Egiptiečiai man nepatinka, vakaro programos nesulyginamos su Turkija, kovo pabaigoje jūroje buvo kartais teik daug medūzų, kad į tą jūrą tiesiog nelipau verysad.gif Tai kažkaip. Turkija valdo biggrin.gif
Kretoje esu buvusi dviese su vyru. Patiko, bet kad būtų kažkas nerealaus, negaliu sakyti. Kam mokėti daugiau už tą, ką Turkijoje gauni dar geresniame lygyje pigiau, kolkas nežinau. Bet aš labai aiškiai žinau, ką veiksiu nuvykus. Ar tinginiausiu, kokteilį traukdama, ar ieškosi naujų įspūdžių. Nebandyčiau tų dalykų suderinti, nes to neleidžia mūsų biudžetas. Jie moku už gerą all, noriu naudotis jo privalumai, kai važiuoju pažindintis, renkuosi paprastesnį viešbutį, domiuosi maršrutais, veikla, restoranais, kur eisime, bet tai visai kitoks scenarijus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 spalio 2016 - 20:04
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 20:46)
as supratau, kad jus ne viesbucius lyginot, o kad jums patiko pati sala, t.y. gamta, papludimiai, gal miesteliai. Klausiu del viesbuciu, nes buvau kazkodel tikra, jog greiciau atostogavote juose ir niekur nevazinejote. Tai buvo idomu, bent kurioje vietoveje buvo viesbuciai. Nes, kaip jau  sakiau,jei nori pamatyti maziausiai grazia Turkija, tai vaziuok nuo Antalijos link Alanijos.  Mes vienbalsiai nutarem, kad kazin ar imanoma pasirinkti prasciau, nei ta puse. Idomu, kurioje jus buvot.
Na, bet jus paaiskinot, kodel jums Kreta patiko. Man, jau eile metu besinuomojanciai auto Turkijoje ir turinciai galimybe vaziuoti kur noriu, visgi Kreta, kiek domiuosi, paliko gana skurdu ispudi, baugu nusivilti. Bandau rasti nors kazka panasaus i Turkija, tokia, kokia as ja zinau. Maljorka nezinau net, viesbutuku tinkamu nerandu, papludimiai ne tokie, kokiu noretusi. Ka tik dukra atsiunte kruva nuotrauku is Ibizos. Papludimiai nuostabus. O stai gamta gana vienoda. Zodziu, neatrandu niekaip, kuo pakeist Turkija. Todel ir parupo sita tema pakalbeti, vistiek idomu, kas kur buve ir ka veike, kas patiko lyginant su Turkija. Tik mazai kas gali patarti, nes paprastai arba buna tik i kelias ekskursijas geriausiu atveju isleke, arba aplamai nejuda is viesbuciu. Nerandu su kuo pasitart verysad.gif Toli keliaut nesinori, o arti neatrandu vietos, su grazia gamta ir didele objektu ivairove.  Ai, dar del Korfu mastom.

Sios vasaros gale, rudens pradzioj lankemes Sicilijoj.
Tikrai suzavejo gamta.
Galima rasti visko: ir architekturos, ir virtuve gera, ir graziu papludimiu, ir kalnu...
Trys juros skalauja sia sala wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2016 10 26, 20:59)
Tikrai suzavejo gamta.
Galima rasti visko: ir architekturos, ir virtuve gera, ir graziu papludimiu, ir kalnu...
Trys juros skalauja sia sala  wub.gif

wub.gif Puikus variantas, būtinai aplankysime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 10 26, 19:54)
O čia tai ir esminis klausimas. Ir dar, kokia keliautojų sudėtis?
Pvz. aš į Turkiją tam, kad iš gero viešbučio teritorijos neeiti. Mano vaikai nėra dar tokie dideli,

Manes tai net keliautoju sudetis visai nedomina, mano vaikas iprates keliaut nuo mazens. pasimaudo, paciuozineja ir erzeliuoja: kur varysim siandien biggrin.gif? Realiai jam net kalneliai nera aktualu, svarbu jura butu.
Pikciausia buna, kai viesbutyje visko yra, o jis uzkanda bet ko, o paskui tempai i kavine biggrin.gif Tai mes kiek kitaip deliojames kelione, viesbucio prie vaiko derint nereikia.
Diduma turi tik viesbutines patirties Turkijoje, todel man sunkoka, nes jie keliauja kitur, o stai su Turkija palyginti negali, nes nemate.
Kazka vistiek teks issirinkt, nes abejojam del Turkijos labai stipriai. Tiksliau, tik menka tikimybe kad ten skrisime, nes net bilietu nebeziuriu kitam rudeniui verysad.gif
smagu, kad Barsa patiko. Man irgi. Bet katalonija per pora kartu apvaziavom (buvo ir dar vienas, bet tik keliu dienu apsilankymas ten), daugiau grizti nebera prasmes. Kai tuo tarpu turkijoje dar liko kruvos planu. Ech, rado laiko bardakus ten daryt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2016 10 26, 19:59)
Tikrai suzavejo gamta.
Trys juros skalauja sia sala  wub.gif

Su kuo lyginant? Nes man tai labai svarbu, tada bent mazdaug galiu isivaizduoti.
Atsakyti
Su kuo lyginant? Nes man tai labai svarbu, tada bent mazdaug galiu isivaizduoti.
[/quote]
Nezinau kur jus esat buvus, kad galetumet palygint, nes kiekvienam savi kriterijai.
Ir kai jau taip paklauset, net nezinau ar viska taip jau imanoma sulygint.
Kiekviena salis savaip zavinga.
Egiptas turi jura su visu nuostabiu povandeniniu pasauliu, kalnus, sacharos dykuma ir kupranugarius.
Jordanija -neprilygstamaja Petra suzavejo, savita kultura.
Izaraeilis - negyvaja jura, gamta, spa malonumais ir sveikatinimo proceduromis.
Tailandas turi savo dziungles, i jura nulinkusias palmes ir auksinio smelio papludimius, karaliaus rumus, sodus, isskirtine virtuve...ir tajus visada gerai nusiteikusius ir besisypsancius.
Sicilijos gamta skirtinga skirtingose pakrantese. Catanijos puseje daugiau akmenuotos pakrantes,
Toj pusej yra ir Etnos ugnikalnis, kuris tikrai paliko ispudi.
Cefalu- suzavejo senamiesciu, smelio papludimiai,
Agrigento- turku laiptais silta jura, visoj saly kalnai apauge kaktusais, vynuogynai...
Tai su kuo cia lygint net nezinau .
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 10 26, 19:35)
jus jau viesbuti issirinkot? koki?

Saphir 4*
Ir ka apie ji galetumet pakomentuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 26 spalio 2016 - 20:48
O pietų Ispanija? Tikrai yra daug įdomybių - pravažiuokit nuo Malagos iki Gibraltaro, pasukdami ir į šiauriau esančius miestelius. Tikrai rasite visko - gerą virtuvę, jaukių viešbutėlių, įdomių gamtos vaizdų ir istorinių vietų. Tik yra trūkumas - tiesioginių reisų nėra iš Lietuvos ir Latvijos.
Atsakyti