Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2016 10 24, 21:56)
smile.gif Marmario apylinkes siek tiek primena  Kemero puse. Vaizdas i jura kitoks, kalnu tokiu nera. Bet zaluma tokia pati.
Bodrumas visai, visai kitoks. Gal bandyk kontrastui Bodruma?  Bet jei as vaziuociau, tai vienareiksmiskai tik paciame Bodrume apsigyvneciau. Gumbet ribojasi su bodrumu. Galima sakyti, kad tai tas pats. Man ne. Bet, jei jau labai finansai pakryps i Gumbeto puse, tada taip. I kitur nevaziuociau. Kategoriska as biggrin.gif
Marmaryje buvau. Yra kas patiko, yra kas ne. Na, patiko labiau nei Side biggrin.gif Bet ne tiek, kad ten apsistociau. Turiu tn planu si ta aplankyti, bet apsistociau ne Marmaryje o pusiasalyje, kazkuriam kaimelyje. gal Datca, gal kitame. 
Bet, jei pakeliaut kazkiek norisi, tai tada vyk i Fetija. Bodrumas man skurdokas siuo klausimu. Su masina dar galima kazka aplankyti, o siaip tai ten tik trupinukai. Bodrumas man labiau jura, miestas, naktines pramogos.
Fetijoje labai, labai daug lankytinu vietu aplink, atstumai mazi, susisiekimas geras. Ir tos lankytinos vietos labai vertos demesio, mazu viebutuku daug. Jei aktualu papludimys, tai tada oludenizas salia fetijos. jei minimaliai, tada pati Fetija arga Hisaronu-Ovacik

Dėkui, kaip visada man kelionės kryptį išspręndžia finansai ir likimas, bet kažkiek tą reikalą pasukti į man tinkančią kryptį pamėginti juk galima ax.gif Tik vakar grįžau iš Kemero, noriu vėl atgal mirksiukas.gif Na ten man buvo gal ir per karšta, vis tik +33 keliavimui man padaug, bet čia sugrįžus jau žiauriai šalta. Taip ir krypsta akys kur vėl kitą kart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 24, 21:38)
Dėkui, kaip visada man kelionės kryptį išspręndžia finansai ir likimas, bet kažkiek tą reikalą pasukti į man tinkančią kryptį pamėginti juk galima  ax.gif Tik vakar grįžau iš Kemero, noriu vėl atgal  mirksiukas.gif  Na ten man buvo gal ir per karšta, vis tik +33 keliavimui man padaug, bet čia sugrįžus jau žiauriai šalta. Taip ir krypsta akys kur vėl kitą kart  bigsmile.gif

tai jei i marmari, tai juk Dalamano oro uostas vistiek butu. Tai tikrai rekomenduociau Fetija. Vienareiksmiskai. ten veiklos labai daug.

Arba prsipazink, koki taska aplankyt numaciusi, kad Marmaris domina smile.gif

Ir siulyciau pasidometi bilietais ir viesbuciu atskirai. Nes kiek as pamenu, tai musiskiai labai prastus viesbucius siulo, o kainos visai neprastos. Tuo tarpu boookinge (arba kitur) kainos tokiems viesbuciams labai humaniskos, o pasirinkimas labai didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 spalio 2016 - 21:47
QUOTE(Cobre @ 2016 10 24, 22:45)

Arba prsipazink, koki taska aplankyt numaciusi, kad  Marmaris domina smile.gif

Oi dar tiek toli negalvojau, kol kas adaptuojuosi sugrįžus smile.gif Bet sportinio intereso dėlei kainas stebėti pradedu bigsmile.gif Šiuo metu kainos tik į Marmarį Novature jau yra, o Tezuose dar nepasirodė, tie gal ir Bodrumą turės. Šiaip tai labiau noriu į Gruziją, aplankant Abchaziją o gal ir Turkijos mažą dalelytę, nes ten įspūdingo grožio kaip ir nesimato, bet smalsu, tik kad skrydžių kainos kandžiojasi. Aš gi kaip tikra lietuvaitė- noriu gerai, daug ir vos kad ne už dyka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 24, 22:06)
Oi dar tiek toli negalvojau, kol kas adaptuojuosi sugrįžus  smile.gif Bet sportinio intereso dėlei kainas stebėti pradedu  bigsmile.gif  Šiuo metu kainos tik į Marmarį Novature jau yra, o Tezuose dar nepasirodė, tie gal ir Bodrumą turės. Šiaip tai labiau noriu į Gruziją, aplankant Abchaziją o gal ir  Turkijos mažą dalelytę, nes ten įspūdingo grožio kaip ir nesimato, bet smalsu, tik kad skrydžių kainos kandžiojasi. Aš gi kaip tikra lietuvaitė- noriu gerai, daug ir vos kad ne už dyka   lotuliukas.gif

O jau galima lankyti ir Gruzija, ir Abchazija? As labai norejau taip pries N metu, kai dar nebudavo skydziu pigiu i Gruzija. tai jei varai i Abchazija, tai tau kelias i Gruzija uztrenktas. Ir atvirksciai irgi.
Nes kiek ziurejau, Abchazijoj grazi gamta. Buvau uzsiskiedusi. Tai kol kas atidejau, nes neapsisprendziu, kur labiau noreciau biggrin.gif
Is Gruzijos i Turkija laisvai. Rusa Kapadokojoj sutikusi buvau. Tas tranzu is Gruzijos buvo atvares. Netycia, kaip jis sake biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 spalio 2016 - 22:13
QUOTE(Cobre @ 2016 10 24, 23:12)
O jau galima lankyti ir Gruzija, ir Abchazija?  As labai norejau taip pries N metu, kai dar nebudavo skydziu pigiu i Gruzija. tai jei varai i Abchazija, tai tau kelias i Gruzija uztrenktas. Ir atvirksciai irgi.
Nes kiek ziurejau, Abchazijoj grazi gamta. Buvau uzsiskiedusi. Tai kol kas atidejau, nes neapsisprendziu, kur labiau noreciau biggrin.gif
Is Gruzijos i Turkija laisvai. Rusa  Kapadokojoj sutikusi buvau. Tas tranzu is Gruzijos buvo atvares. Netycia, kaip jis sake biggrin.gif

Įmanoma per Zugadi tiltą. Pavadinimo bijau primeluoti, neturiu laiko pasitikrinimui.Tik iš anksto reikia vizos prašymą paduoti. Ir kirtus siena per 3 dd viza iš sostinės pasiimti. Ir jos neklijuoju i pasą. Jei domina vakare paieškosiu visos info ką turiu dėl sienos kirtimo issisaugojusi
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 25, 06:04)
Įmanoma per Zugadi tiltą. Pavadinimo bijau primeluoti, neturiu laiko pasitikrinimui.Tik iš anksto reikia vizos prašymą paduoti. Ir kirtus siena per 3 dd viza iš sostinės pasiimti. Ir jos neklijuoju i pasą. Jei domina vakare paieškosiu visos info ką turiu dėl sienos kirtimo issisaugojusi

idomu. i az ;)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
šią vasarą skridome į Turkiją ir labai džiaugiamės, kad terorizmo atvejai vykdavo labai toli nuo Antalijos (nors ir tai "paprotinančių" buvo vaje kiek daug...). Tačiau dabar jau jie kartojasi Antalijos regione, tai tikrai labai pradėjau rimtai galvoti ir bent jau kol kas išankstinių nesidairysiu..........
Štai kad ir šiandien - kad ir menkutis, bet Antalijoje
http://www.15min.lt/...moniu-57-702027

Labai gaila, jei Turkijos kaip ramios kurorto zonos nebebus...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 25, 10:54)

Ir vis dazneja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 25, 10:54)

na kaip istorija rodo, kuo daugiau sprogimų tuo kaina mūsų organizatoriuose kyla biggrin.gif Gal yra koks lūžio taškas kada kaina jau pradės mažėti.
Atsakyti
Hmm tik ką parašiau, kad rezervuojam. Nu visai nekas.
Atsakyti
vat taip ir pradedi abejoti....
Atsakyti
mes ryt kylam... unsure.gif
Atsakyti