Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

[quote=oaze 2,2016 10 24, 18:38]
Kaina didelė😑galvojau gavot pigiau.
Papildyta:
Pirminė kaina buvo 525 už standarta, pigesni buvo tik economy numeriai
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 10 24, 19:38)
Kaina didelė😑galvojau gavot pigiau.

rugpjutis gi.
Atsakyti
Na Udrius mestelejo komentara, sunervino ir dingo nieko neatsakes apie ta musu rezervuota
Saphira 4*
Gal kas galit pakomentuot? kaip ten su juo yra.
Siulo per daug nesidziaugt, kad rezervavom 17 06 24, nes teztour pardavineja viesbucius neturedami su jais sutarciu blink.gif
Tai kaip cia suprast? gal kas zinot ir galit atsakyt, issklaidyt mano nerima?
Kaip ten buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 24, 20:50)
rugpjutis gi.

Tai vat.mes šiais metais irgi galim tik rugpjūtį skrist,tai ta kaina kosmine gaunasi.Jaučiu niekur neskrisim😣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 24 spalio 2016 - 20:21
QUOTE(daluzenik @ 2016 10 24, 21:15)
Na Udrius mestelejo komentara, sunervino ir dingo nieko neatsakes apie ta musu rezervuota
Saphira 4*
Siulo per daug nesidziaugt, kad rezervavom 17 06 24, nes teztour pardavineja viesbucius neturedami su jais sutarciu  blink.gif
Kaip ten buna?  g.gif

Viskas su tuo Saphir tvarkoj. Pernai ne viena jame buvo, mes irgi buvom rezervavę, bet paskui jį uždarė ir visus perkėlė į kitą to paties tinklo viešbutį. Kas nenorėjo, galėjo kitus rinktis. Daug žmonių su Tezais važiuoja, bet nė vienas nesiskundė, kad atšaukė viešbutį, nes agentūra sutarties nesudarė. Pernai keitė viešbučius dėl rusų trūkumo. Tezai Saphir siūlo jau ne pirmus metus, tai vadinasi ir bendradarbiauja su juo. O šiaip parašykit savo agentei ir pasakykit, kad yra tokių baimių ir kodėl. Paaiškins jums.Arba pačių Tezų paklauskit. Atsako į klausimus tiek jie, tiek Novaturas.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2016 10 24, 20:15)
Saphira 4*
Siulo per daug nesidziaugt, kad rezervavom 17 06 24, nes teztour pardavineja viesbucius neturedami su jais sutarciu  blink.gif
Kaip ten buna?  g.gif

o kas jums dabar gales atsakyti? jums tik patys organizatoriai galetu i ta klausima atsakyti, mums ju sutartys juk nezinomos. O jie tikrai jums nieko nesakys. sedecau ramiai, jusu vietoje, nedings jums tas uzsakymas.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2016 10 24, 20:21)
O šiaip parašykit savo agentei ir pasakykit, kad yra tokių baimių ir kodėl. Paaiškins jums.Arba pačių Tezų paklauskit. Atsako į  klausimus tiek jie, tiek Novaturas.

Abejoju ar atsakys. Udrius agentas, bet man susidare ispudis, kad is anksto nieko nezinojo. Siaip sutartys, tai konfidenciali info, abejoju ar jie komentuos. Tikrai tokios info, kad parduoda viesbucius, su kuriais sutarciu nera (jei taip tikrai buvo) viesai neskelbs, kam jiems papildomas triuksmas.
Atsakyti
Marmaris ar Bodrumas - štai klausimas, kur gražiau, įdomiau. Aš iš tų žmonių kuriems Antalija tolyn link Kemero ir toliau yra geriau nei Alanija ir jos apylinkės.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 24, 21:26)
o kas jums dabar gales atsakyti?  jums tik patys organizatoriai galetu i ta klausima atsakyti, mums ju sutartys juk nezinomos. O jie tikrai jums nieko nesakys.  sedecau ramiai, jusu vietoje, nedings jums tas uzsakymas.
Papildyta:

Abejoju ar atsakys. Udrius agentas, bet man susidare ispudis, kad is anksto nieko nezinojo. Siaip sutartys, tai konfidenciali info, abejoju ar jie komentuos. Tikrai tokios info, kad  parduoda viesbucius, su kuriais sutarciu nera (jei taip tikrai buvo) viesai neskelbs, kam jiems papildomas triuksmas.

Tai be abejo, kad nerašys, jog neturi sutarties, bet ir per galvą neduos. Jei taip neramina, ko nepaklausus. O Saphir pernai sezono pradžioje veikė, kiek pamenu, net iš šitos temos buvo kas atostogavo ten. Paskui tik matyt dėl situacijos su rusais užsidarė. Bet pernai tokių viešbučių krūva buvo ir į kitus savo tinklo viešbučius ne vienas turistus kėlė.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 24, 20:34)
Marmaris ar Bodrumas - štai klausimas, kur gražiau, įdomiau. Aš iš tų žmonių kuriems Antalija tolyn link Kemero ir toliau yra geriau nei Alanija ir jos apylinkės.

smile.gif Marmario apylinkes siek tiek primena Kemero puse. Vaizdas i jura kitoks, kalnu tokiu nera. Bet zaluma tokia pati.
Bodrumas visai, visai kitoks. Gal bandyk kontrastui Bodruma? Bet jei as vaziuociau, tai vienareiksmiskai tik paciame Bodrume apsigyvneciau. Gumbet ribojasi su bodrumu. Galima sakyti, kad tai tas pats. Man ne. Bet, jei jau labai finansai pakryps i Gumbeto puse, tada taip. I kitur nevaziuociau. Kategoriska as biggrin.gif
Marmaryje buvau. Yra kas patiko, yra kas ne. Na, patiko labiau nei Side biggrin.gif Bet ne tiek, kad ten apsistociau. Turiu tn planu si ta aplankyti, bet apsistociau ne Marmaryje o pusiasalyje, kazkuriam kaimelyje. gal Datca, gal kitame.
Bet, jei pakeliaut kazkiek norisi, tai tada vyk i Fetija. Bodrumas man skurdokas siuo klausimu. Su masina dar galima kazka aplankyti, o siaip tai ten tik trupinukai. Bodrumas man labiau jura, miestas, naktines pramogos.
Fetijoje labai, labai daug lankytinu vietu aplink, atstumai mazi, susisiekimas geras. Ir tos lankytinos vietos labai vertos demesio, mazu viebutuku daug. Jei aktualu papludimys, tai tada oludenizas salia fetijos. jei minimaliai, tada pati Fetija arga Hisaronu-Ovacik
Atsakyti
Papildyta:

Mes buvom šia vasara Lonicera world.Tiesa,jis nuo šių metų padalintas į 3 viešbučius.Tai kaip viskas bus nžn.Pas mus buvo vienas viešbutis ,tai galėjom valgyti,maudytis kur norim. Tai 100% rusų viešbuti.Realiai per 12 metų dar tokio niekur nemačiau.Visi kalba rusiškai . Rusai ji labai megsta☺Maistas normalus.Labai patiko dorado a la karte restorane.Pas mus buvo fameli kambaris,tai per balkona galėjom stebėti vakarinius pasirodymus ir jūrą.Šiaip jūra man labiausiai nepatiko.Nors ten vien smelis ,bet nėra visiškai bangų.Kaip ežere jautiesi.Truko man to turkiško adrenalino☺Bet čia taip man pasirodė.Girdėjau ,kad žmonės specialiai rinkosi šį viešbutį ,dėl tokios ramios jūros.Praeitais metais kaina viešbučio buvo nebloga.Už 11n.3+2 (8 ir 14 metų)sumokėjom 2400€
[/quote]

Vaikai musu mazi 5,8 ir 10m., tai rami jura irgi privalumas smile.gif
Atsakyti

Mergaitės ar jums yra taip buvę ,kad nuėjus i agentūrą kainą pasiūlytų aukštesnę nei randu internete ne gana man irodinėja kad tokiu metu tez tur neskrenda .Nors jų puslapy nustačius 8 dienas man meta pasiūlimus beje ir visose kitose svetainėse .Pirkt atsisakiau is jų bet kažkaip subalamutino.Ar galiu pasitikėt svetainėm ir pirkt per jas ,nes sutaupyčiau nemažai .

p.s kalba eina apie 2017 10 26

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 24 spalio 2016 - 21:26
QUOTE(lingė @ 2016 10 24, 22:22)
<p>Mergaitės ar jums yra taip buvę ,kad nuėjus i agentūrą kainą pasiūlytų aukštesnę nei randu internete ne gana man irodinėja kad tokiu metu tez tur neskrenda .Nors jų puslapy nustačius 8 dienas man meta pasiūlimus beje ir visose kitose svetainėse .Pirkt atsisakiau is jų bet kažkaip subalamutino.Ar galiu pasitikėt svetainėm ir pirkt per jas ,nes sutaupyčiau nemažai .</p>
<p>p.s kalba eina apie 2017 10 26</p>

Na nelabai taip gali būti. Įeinat į kelionių organizatoriaus puslapį, surandat kas domina, matot kainą be nuolaidos. Nuo jos agentūros visad dar taiko papildomą nuolaidą.
Atsakyti