Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Įdomi @ 2016 10 23, 20:32)
Ką Tezai su Novaturu žada laikotarpiui, kai bus uždarytas VNO? Iš Kauno skris? smile.gif

taip. O kuom Kaunas blogai ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2016 10 23, 19:26)
Udriau, o šiaip, ką rekomenduotumet iš masinės gamybos viešbučių Turkijoje, kur būtų geras maistas? Mums aktualu. Ačiū.

na kiek teko, tai pakolkas izraelyje ir italijoje maistas super. O šiaip bandykite arba delphinus arba tuos viešbučius, kurie neskirti rusijos rinkai (ta prasme kurie nepardavinėjami Lietuvoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 23 spalio 2016 - 18:47
QUOTE(Udrius @ 2016 10 23, 19:34)

Asmeninės antipatijos biggrin.gif O šiaip niekuo, svarbu skraidins. Bet galvoju, gal kaimynų lenkų paslaugomis pasinaudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 10 23, 15:58)
Jūs dar taip nesidžiaukite - pernai buvo, kad tezai pardavinėjo viešbučius neturėdami sutarčiu smile.gif

Apsvieskite prasau kaip taip gali buti?
Dar neteko girdet tokio atvejo.
Kas tuomet nutinka turistams? kur jie dedasi?
Ir pernai neatsidare viesbuciai gal del rusu, nes nebuvo tiek turistu?
Ar renovuot uzdare si viesbuti?
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2016 10 23, 19:32)
Ką Tezai su Novaturu žada laikotarpiui, kai bus uždarytas VNO? Iš Kauno skris? smile.gif

Kokiam laikotarpiui nuo kada iki kada bus VNO uzdarytas?
Mums is Kauno tik geriau, visai cia pat ax.gif
Atsakyti
Kazkas klausete apie RIXOS TEKIROVA, man necituoja zinuciu...Yra mano atsiliepimas siame forume apie keliones, Turkijos tema ,kuri uzsidare 07,16.
Ilsejomes 06.22-07.02 ,Iskart grizus rasiau atsiliepima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2016 10 23, 20:06)
Kokiam laikotarpiui nuo kada iki kada bus VNO uzdarytas?
Mums is Kauno tik geriau, visai cia pat  ax.gif

Tiksliai nepamenu, bet grubiai nuo liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio. Kadangi keliauju visada per gimtadienį, o jis kaip tik tame tarpe, tai reiks ieškoti optimaliausių kelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 10 23, 19:47)
Papildyta:
na kiek teko, tai pakolkas izraelyje ir italijoje maistas super. O šiaip bandykite arba delphinus arba tuos viešbučius, kurie neskirti rusijos rinkai (ta prasme kurie nepardavinėjami Lietuvoje)

Sakot, rusijos rinkai, bus blogai? Ir delphinus bandžiau, ir jie labai net rusijos rinkai, iki normalių a la carte delfinose toooli. Bet maistas geras, kaip masovkei.
Mūsų šeimai vis tik prigijo du atostogų varinta (galime keliauti du kartus į metus) i: su vaikas all, be vaikų, paprastame viešbutyje. Variantai visiškai skirtingi, biudžetas, beje, panašus, nors ir viešbučiai ne super kai dviese keliaujame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 23 spalio 2016 - 19:33
QUOTE(*Mulate* @ 2016 10 23, 20:25)
Kazkas klausete apie RIXOS TEKIROVA, man necituoja zinuciu...Yra mano atsiliepimas siame forume apie keliones, Turkijos tema ,kuri uzsidare 07,16.
Ilsejomes 06.22-07.02 ,Iskart grizus rasiau atsiliepima mirksiukas.gif

Na nepagaiėjau laiko, radau TĄ jūsų atsileipimą. O vis tik, su kuo jus lyginote, taip ir nesupratau? Kur prieš tai buvot, nerašėte TAME atsiliepime smile.gif
Atsakyti
pukepuke, lyginu sau su pries tai aplankytais : visomis isskyrus vienos amaromis, esame ten net ne po karta buve, dar galiu palyginti su antedonu ,buvome du sykius irgi jame. Egipte rixos ilsejomes, pickalbtros ir tt.
Kiekvienas mes turime savo vaizduote apie viesbuti,as turejau visai kitoki paveiksla paskaicius atsiliepimus internete, kurie dauguma apie rixos tekirova tikrai geri. Na bet man pagrindiniai niuansai, kaip ir aprasiau prastas kondicionavimas arba net jo nebuvimas, tos nuolatines eiles ir balaganas valgykloje, saltas vaiku baseinas,smelynes jokios nebuvimas maziems vaikams, jokios stogines vaikuciams zaisti pliaze, na man dideli minusai. Nors skaitosi viesbutis pritaikytas vaikams...bet mano nuomone, labiau pradedant nuo mokyklinuku. Nelyginant net su amarom,man antedonas zymiai geresnis viesbutis, bet tai tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 10 23, 21:39)
pukepuke, lyginu sau su pries tai aplankytais : visomis isskyrus vienos amaromis, esame ten net ne po karta buve, dar galiu palyginti su antedonu ,buvome du sykius irgi jame. Egipte rixos ilsejomes, pickalbtros ir tt.
Kiekvienas mes turime savo vaizduote apie viesbuti,as turejau visai kitoki paveiksla paskaicius atsiliepimus internete, kurie dauguma apie rixos tekirova tikrai geri. Na bet man pagrindiniai niuansai, kaip ir aprasiau prastas kondicionavimas arba net jo nebuvimas, tos nuolatines eiles ir balaganas valgykloje, saltas vaiku baseinas,smelynes jokios nebuvimas maziems vaikams, jokios stogines vaikuciams zaisti pliaze, na man dideli minusai. Nors skaitosi viesbutis pritaikytas vaikams...bet mano nuomone, labiau pradedant nuo mokyklinuku. Nelyginant net su amarom,man antedonas zymiai geresnis viesbutis, bet tai tik mano nuomone mirksiukas.gif

Tai viskas ok, pamatysim - įvertinsim smile.gif Juolab, maniškiai mokyklinukai ir yra. O kuriuose amarose buvot, ir kuri nepatiko? Mes buvome vieninteliame Amara marine, tai, toks, nei blogai nei super buvo ten, gal vertinčiau kaip tikrai neblogą, tvarkingą viešbutį. Antedonas, šiai dienai, gerokai brangenis, tai negalėčiau iki juo vien kainų lygiu "trauktis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 23 spalio 2016 - 21:26
Vakar grįžome iš UTOPIA WORLD. Nuostabios atostogos... Vakar net kalbėjome, kad dar grįšim ten vacation1.gif
Viešbučio Turkijoje su gražesne teritorija bei vaizdu iš jos - dar nemačiau!
Įkelčiau nuotraukų, bet kažkaip man nesiseka su šiuo reikalu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabytee: 24 spalio 2016 - 09:09
QUOTE(*Mulate* @ 2016 10 23, 21:39)

Su mažiukais ir aš tikrai kita viešbutį rinkčiaus vien dėl šitų priežasčių, bet kai su mano vyrukais prioritetas kuo daugiau pramogu, kuo baisesniu vandens kalnelių smile.gif ir šiap, kad būtų kuo daugiau vietų išsikrovimui, tai mums gerai bus. O maistas tai jiems nesvarbu ;) svarbu būtu picos, bulvyčių, ledų ir blynų! O jūroj nei vienas iš mūsų nemėgstam mirkti, geriau baseinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytee @ 2016 10 24, 10:06)
Vakar grįžome iš UTOPIA WORLD. Nuostabios atostogos... Vakar net kalbėjome, kad dar grįšim ten  vacation1.gif
Viešbučio Turkijoje su gražesne teritorija bei vaizdu iš jos - dar nemačiau!
Įkelčiau nuotraukų, bet kažkaip man nesiseka su šiuo reikalu blink.gif

Ir kaip ten nuotaikos spalio mėn.? Ar aqua parkas dar veikia? Animacija vaikams nesuprastėjo? kaip viešbučio užpildymas? Domiuosi būtent spalio mėn., nes kitiems metams tik tokią datą galim rinktis..
Atsakyti