QUOTE(*Mulate* @ 2016 10 23, 21:39)
pukepuke, lyginu sau su pries tai aplankytais : visomis isskyrus vienos amaromis, esame ten net ne po karta buve, dar galiu palyginti su antedonu ,buvome du sykius irgi jame. Egipte rixos ilsejomes, pickalbtros ir tt.
Kiekvienas mes turime savo vaizduote apie viesbuti,as turejau visai kitoki paveiksla paskaicius atsiliepimus internete, kurie dauguma apie rixos tekirova tikrai geri. Na bet man pagrindiniai niuansai, kaip ir aprasiau prastas kondicionavimas arba net jo nebuvimas, tos nuolatines eiles ir balaganas valgykloje, saltas vaiku baseinas,smelynes jokios nebuvimas maziems vaikams, jokios stogines vaikuciams zaisti pliaze, na man dideli minusai. Nors skaitosi viesbutis pritaikytas vaikams...bet mano nuomone, labiau pradedant nuo mokyklinuku. Nelyginant net su amarom,man antedonas zymiai geresnis viesbutis, bet tai tik mano nuomone
Tai viskas ok, pamatysim - įvertinsim
Juolab, maniškiai mokyklinukai ir yra. O kuriuose amarose buvot, ir kuri nepatiko? Mes buvome vieninteliame Amara marine, tai, toks, nei blogai nei super buvo ten, gal vertinčiau kaip tikrai neblogą, tvarkingą viešbutį. Antedonas, šiai dienai, gerokai brangenis, tai negalėčiau iki juo vien kainų lygiu "trauktis".