Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(gute73 @ 2016 10 21, 18:49)
Birželio antra pusė, 9n, 2+2 (seniai ne kūdikiai  biggrin.gif  ), 2000 pinigu

Nu nu, susitiksim gal? Mes nuo birželio 12 9 naktim.
Pralošiau 100 eu bet tiek to biggrin.gif
Jaučiu iš novaturo į tezus preiti sunkaiu nei sutartį pakeisti?

Papildyta:
QUOTE(gute73 @ 2016 10 21, 20:38)
Tai kad yra tokiu kainu  ax.gif  pvz 9n. birzelio 17d 2+2 (iki 12 metu) 2245 be nuolaidos.

Tai nuo 17 d. jus? Tikrai susitiksim tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2016 10 21, 23:47)
Na isaiskinkit jus man  viena dalyka smile.gif agente Akka viezbuty uz 11 naktu sake gera kaina ~3800, galvoju cia jau su nuolaida, paziuriu tezuose lygiai tas pats. Tai realiai koks man skirtumas is agentes pirkti, ar is tezu.. Na chebrune prasau man rekomenduoti gera agente, nes jau matau kad atejo laikas pokyciams...

gal pasiūlė novaturo kainą o ne tezų, gal dar nesiderėjote smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2016 10 21, 23:43)
Mamukai, kam reikai geros kainos i TR ateinanciam sezonui, rasykit i AZ wub.gif

na nesireklamuokite taip atvirai smile.gif ir iš vis jei jau norite tokiam biznyje dirbti, ateikite pas mane dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 10 22, 02:17)

Papildyta:

Oi kiek bus kompanijos-mes taip pat birželio 12 d. 10n.
Atsakyti

Oi kiek bus kompanijos-mes taip pat birželio 12 d. 10n.

Mes ir nuo birzelio 12d. :D puse autiko bus i sita viesbuti :D 

Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2016 10 22, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="silver 27" data-cid="71145525" data-time="1477114980"><div><p>Oi kiek bus kompanijos-mes taip pat birželio 12 d. 10n.</p></div></blockquote><p>Mes ir nuo birzelio 12d. biggrin.gif puse autiko bus i sita viesbuti biggrin.gif </p>

lithuania.gif
Atsakyti
Koks populiarus Rixos Tekirova sia vasara bus..o pernai tik mes su Marselina ten ilsejomes berods..na tikiuos,nei viena nenusivilsit taip kaip as siuo viesbuciu ir pailsesit gerai friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 22 spalio 2016 - 08:59
QUOTE(pukepuke @ 2016 10 22, 01:17)

Papildyta:

Mes nuo 15d.- butinai reiks susisiekt mums pries isvaziuojant smile.gif nu bus smagu thumbup.gif as paprasiau pirma paleidimo diena, kad rezervuotu, ir gerai padariau, nes kita diena jau simtu pabrango. Del tezu tai jo, nes visada su novaturu vaziuodavom, bet kai kaina keli simtai skirtumas, tai nebesvarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 22 spalio 2016 - 09:37
Ajajai - tikrai mano vyresnėlė jau nebe vaikas (13-14 m.) - oi kaip tada brangu atostogos Turkijoje cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 22, 14:23)
Ajajai - tikrai mano vyresnėlė jau nebe vaikas (13-14 m.) - oi kaip tada brangu atostogos Turkijoje  cray.gif

na tada tam yra graikija ir italija, pirmajam vaikai iki 14 metu berods, antrojoje - vaikai iki 18 metu gyvena nemokamai smile.gif
Atsakyti
Mes dabar neapsisprendziam del dvieju Crystal Aura Beach ar Long Beach Harmony..... unsure.gif
Long Beach harmony ziauriai patinka bet bijau del atstumo nuo oro uosto nes su maziais dviem vaziuojam, Kemere jau trys kart buvom kazkaip norisi kiro kazko jau...
Skrisim vel geguzes men. ,nes kai praeita karta buvom oras buvo fantastinis
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 10 22, 13:41)
na tada tam yra graikija ir italija, pirmajam vaikai iki 14 metu berods, antrojoje - vaikai iki 18 metu gyvena nemokamai smile.gif

Ačiū - reikės pasidairyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(g.gum @ 2016 10 22, 13:46)
Mes dabar neapsisprendziam del dvieju Crystal Aura Beach ar Long Beach Harmony..... unsure.gif
Long Beach harmony ziauriai patinka bet bijau del atstumo nuo oro uosto nes su maziais dviem vaziuojam, Kemere jau trys kart buvom kazkaip norisi kiro kazko jau...
Skrisim vel geguzes men. ,nes kai praeita karta buvom oras buvo fantastinis

Nebijokit to atstumo - mums pernai visai neprailgo iki Long beach kelionė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 22 spalio 2016 - 14:05
QUOTE(g.gum @ 2016 10 22, 14:46)

Mes i Crystal Aura Beach geguze pradzioje smile.gif
Atsakyti