Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Briunete*** @ 2016 10 21, 16:49)
<p>Mes ir vyksim i ta viesbuti smile.gif irgi siandien avansa sumokejom smile.gif Kuriuo laiku vyksit? kiek mokejot?</p>

Birželio antra pusė, 9n, 2+2 (seniai ne kūdikiai biggrin.gif ), 2000 pinigu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 21 spalio 2016 - 17:50
As irgi jau uzsisakiau smile.gif tikiuosi neteks nusivilt smile.gif islekiam 06.29 i Akka, 11 nakvyniu
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2016 10 20, 16:20)
Sveiki keliautojai smile.gif

Reikia patarimo - liepos pradzioj ruosiames i Turkija su trim atzalom. Ziurim, kad viezbutis butu orentuotas i vaikus. Agente atsiunte pasiulymus - Delfine jau buve, antra karta i ten pat nesinori. Gal kazkas buve galite parekomenduoti kuri is variantu rinktis: Club Asteria Belek , Akka AntendonOrange County Alanya. Na bet zinot isankstiniai pardavimai, o nusu seimai 11n be 3500euriuku ziuriu neapseisim .. o ir vaikiukai mazi dar. Na ne esme, labai noreciau patarimu smile.gif

QUOTE(Editulka23 @ 2016 10 21, 19:53)
As irgi jau uzsisakiau smile.gif tikiuosi neteks nusivilt smile.gif islekiam 06.29 i Akka, 11 nakvyniu

as irgi uz AKKA, labai patiko smile.gif
Atsakyti

Birželio antra pusė, 9n, 2+2 (seniai ne kūdikiai biggrin.gif), 2000 pinigu

Kaina lb gera ;) mes irgi tokios pat sudeties :D tik keliais simtais pinigu daugiau, nes 12 nakvyniu :)

Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2016 10 21, 19:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gute73" data-cid="71144364" data-time="1477064957"><div><p>Birželio antra pusė, 9n, 2+2 (seniai ne kūdikiai user posted image), 2000 pinigu</p></div></blockquote><p>Kaina lb gera ;) mes irgi tokios pat sudeties biggrin.gif tik keliais simtais pinigu daugiau, nes 12 nakvyniu smile.gif</p>

o kodėl aš tokiu kainų nematau?...mūsų irgi tokia sudėtis, bet labai jau didelius pinigėlius man išmeta...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 21, 20:21)
o kodėl aš tokiu kainų nematau?...mūsų irgi tokia sudėtis, bet labai jau didelius pinigėlius man išmeta...

Tai kad yra tokiu kainu ax.gif pvz 9n. birzelio 17d 2+2 (iki 12 metu) 2245 be nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 21, 20:21)

Gal jūsų vienas iš vaikų 12 metų? Pvz. mano vienai iš dukrų kelionės metu jau sueitų 12 ir kaina pasikeicia nei daug, nei mazai - lygiai 1000 eurų, t.y. iš 2400 į 3400 ( 10 naktų) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 21 spalio 2016 - 19:50
Laba
Gal gali pasidalinti info, kas buvo TR pavasari (balandzio pab.-geguzes pr.)?ar verta ☺ar ne per salta?😌
Atsakyti
QUOTE(miliukas @ 2016 10 21, 22:54)
Laba
Gal gali pasidalinti info, kas buvo TR pavasari (balandzio pab.-geguzes pr.)?ar verta ☺ar ne per salta?😌

Pernai buvom balandzio viduri, oras buvo nuostabus, kaip Lt vasara, 1 diena palynojo, tik baseinuose saltas vanduo ir jura zinoma ne arbatele, bet maudytis galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2016 10 21, 22:07)
Pernai buvom balandzio viduri, oras buvo nuostabus, kaip Lt vasara, 1 diena palynojo, tik baseinuose saltas vanduo ir jura zinoma ne arbatele, bet maudytis galima smile.gif

Aciu uz atsakyma ;) radom gera kaina bet dvejojam del oro..siemet buvom delfinuose liepa..buvo lb karsta bet ir kaina didoka smile.gif
Atsakyti
Mamukai, kam reikai geros kainos i TR ateinanciam sezonui, rasykit i AZ wub.gif
Atsakyti
Na isaiskinkit jus man viena dalyka smile.gif agente Akka viezbuty uz 11 naktu sake gera kaina ~3800, galvoju cia jau su nuolaida, paziuriu tezuose lygiai tas pats. Tai realiai koks man skirtumas is agentes pirkti, ar is tezu.. Na chebrune prasau man rekomenduoti gera agente, nes jau matau kad atejo laikas pokyciams...
Atsakyti