Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

kopijas butina tureti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip daug jau planuojanciu 4u.gif
mes irgi jau planuojam, dairomes, vyksim geguzes men. apie 15 d. bent taip planuojam smile.gif vyksim 4 suauge ir 2 vaikai, tai dabar svarbiausia uzduotis kad viesbutis butu i vaikus orentuotas smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 spalio 2016 - 11:44
Ziuriu Teztour kainas, bet man jos didesnes nei pas Novatura.
Balandio galui geros kainytes, galvoju gal vietoj Druskininku poilsio surizikuoti ir balandi nuskristi.
Maudytis turbut per salta bus, bet saulutes tai gausim smile.gif O kita kelione rudeniui issirinkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruslyte822: 19 spalio 2016 - 11:51
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 10 19, 10:51)
Ziuriu Teztour kainas, bet man jos didesnes nei pas Novatura.
Balandio galui geros kainytes, galvoju gal vietoj Druskininku poilsio surizikuoti ir balandi nuskristi.
Maudytis turbut per salta bus, bet saulutes tai gausim smile.gif O kita kelione rudeniui issirinkti

mes balandzio 26d esam skride, kaip ir su
maudynem viskas super buvo, bet cia kaip koks pavasaris smile.gif
Atsakyti

Musu issirinktam viesbuciui tai pas tezus 100eur pigiau:) 

Is patirties gal kas galit pasakyt ar imt db ta kelione? ar pvz. per parodas ar bambadienius buna geresnes kainos?

Atsakyti
Sveiki. Noriu ir as pasidalinti savo keliones ispudziais. 14d.gryzom is turkijos-Bodrumo. Gyvenome SALMAKIS RESORT & SPA 4 *. Tikrai gan geras viezbutis nu kambariams gal biski maziau duociau zvaigzduciu, bet tikrai neblogi. Tvarkomi buvo kiekviena diena, kambarys erdvus. Maisto gan nemazai ir skanus. Animacija tai ui…bet kadangi susiradome kompanija ir visada budavome 6 tai patys kazka susimastydavome. Ememe maitinima su pusryciais ir vakariene, nes tikslas nebuvo vien viezbutyje guleti ir valgyti. tikrai pakako sito varianto, o be to ir vakarais su komapnija gaudavome kokteiliuku seip 4u.gif . oras tai pasakiskas nuo 26 iki 30. vakar jau vesoki tik su mekstinukais. pora kartu bande palyti, bet kaip as sakau -nespejom sulyti, o jau sausi budavome biggrin.gif . Vanduo jau irgi vesesnis, bet maudemes . kainos labiausiai patiko biggrin.gif kai mano tikslas buvo ir apsipirkti tai ismokus zodi indirim( nuolaida) tai prasisukau tikrai neblogai biggrin.gif kai nuo 650 lyru iki 140 nusilygau. viska apsimokejo pirkti tik lyromis, nes eurais prasydavo daugiau, o kadangi keityklu buvo daug tai nebuvo problemu ju ir keistis. Is vietiniu nuspirkome plaukima laivu aplankant 4 ilankas su skaidriu graziu vandeniu+pietus buvo. labai mums 6zmoniu kompanijai sita kelione patiko kaina +- buvo 9-10euru zmogui. taip pat pirkome is vietiniu pamukale 6asmenys tai dovanu hamama(pirtele dave) ir dar aisku nusiderejau. nepamenu kiek tiksliai i pamukale kainavo tik zinau kas 3kartus pigiau negu is agentes butume pirke smile.gif kainos kaip as sakau visos kaip iki euro buvo lietuvoje tad tikrai apsimokejo apsipirkineti. Dukrai 9m.nupirkau firmini trenigiuka ir veltinio tipo tase sumokejau apie 11euru. kai lietuvoje tase panase buvau nusiziurejusi uz 20euru. Kadangi vieni lietuviai buvo jau tame paciame viezbutyje si sezona 2kartus ir norejo nusipirkti kitiems metams, bet negalejo, nes sake, kad viezbutis kelia zvaigzduciu lygi tai kainu dar nezino kitieks metams. Laipteliu nemazai viezbutyje. nuo restorano iki registraturos 109 laiptukai biggrin.gif matem viezbuti ir dvigubai daugiau laipteliu. Wi-fi buvo, bet kambaryje prastas retai buvo, labiau jis eidavo registraturoje. Su vietiniais pakalbejus tai tikrai sake geras viezbutis musu. Kalba Bodrume labiau einama anglu. Rusu kazkaip jie nelabai sako, kad rusu cia maziausiai buna. Pagrinde vokieciai ir anglai aisku ir vietiniai. Viezbutis buvo pilnas kiek girdejau laisvu kambariu nelabai ir buvo ax.gif
Atsakyti
Linkėjimai iš saulėtosios Turkijos. Vakare liksiu į himeros kalną. Jau atkelevau su mama iki cirali. Apsistojome nuostabiame viešbutyje. Chimera Pia hotel. Mažytis šeimyninis nuostabus viesbutukas. Oi kaip dabar suprantu Cobre kai ji sako kad tik tokie viešbučiai jai patinka.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 19, 12:03)
mes balandzio 26d esam skride, kaip ir su
maudynem viskas super buvo, bet cia kaip koks pavasaris smile.gif

O kuriais metais balandi skridote? Kaip vakarai? vesus? Reikia turbut siltesniu rubu? Turbut temsta veliau nei rudeni? Oi kiek klausimu uzdaviau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 10 19, 14:16)
Linkėjimai iš saulėtosios Turkijos. Vakare liksiu į himeros kalną. Jau atkelevau su mama iki cirali. Apsistojome nuostabiame viešbutyje. Chimera Pia hotel. Mažytis šeimyninis nuostabus viesbutukas. Oi kaip dabar suprantu Cobre kai ji sako kad tik tokie viešbučiai jai patinka.

Geru atostogu!!!! Kaip oras? Lauksim ispudziu is keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 10 19, 14:13)
O kuriais metais balandi skridote? Kaip vakarai? vesus? Reikia turbut siltesniu rubu? Turbut temsta veliau nei rudeni? Oi kiek klausimu uzdaviau  bigsmile.gif
Papildyta:
Geru atostogu!!!! Kaip oras? Lauksim ispudziu is keliones smile.gif

2015m pavasarį. Man vakarai buvo vėsūs, norėjosi megztuką apsivilkti ypač ten kokią animaciją lauke žiūrint. Aš Turkijoje pirmą kart buvau tai kitais metų sezonais nežinau kada temsta, bet Egipte greičiau temdavo biggrin.gif vakariene eidavom valgyt, tai dar tamsu tikrai nebūdavo. Dienomis būdavo apie 30, viena diena tik buvo su debesėliais, daugiau daug saulutės, tiesa baseinai šiek tiek šaltoki. kadangi gegužės 1 dieną oficialus būna turistinio sezono atidarymas, tai vyko didelė šventė viešbutyje ir aplinkiniuose viešbučiuose su fejerverkais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 19, 16:35)
2015m pavasarį. Man vakarai buvo vėsūs, norėjosi megztuką apsivilkti ypač ten kokią animaciją  lauke žiūrint. Aš Turkijoje pirmą kart buvau tai kitais metų sezonais nežinau kada temsta, bet Egipte greičiau temdavo biggrin.gif vakariene eidavom valgyt, tai dar tamsu tikrai nebūdavo. Dienomis būdavo apie 30, viena diena tik buvo su debesėliais, daugiau daug saulutės, tiesa baseinai šiek tiek šaltoki.  kadangi gegužės 1 dieną  oficialus būna turistinio sezono atidarymas, tai vyko didelė šventė viešbutyje ir aplinkiniuose viešbučiuose su fejerverkais smile.gif

Aciu, kad pasidalinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 10 19, 14:16)

paziurejau smile.gif na, as rinkciausi kitoki pagal isvaizda, nes sis niekuo neissiskiriantis. bet, jei seimininkai geri ir butent jie pagrinde ar pilnai aptarnauja svecius, tada manau, kad bent dali supratimo apie ta geri tikrai turesite smile.gif gero jums poilsio
Atsakyti