Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Briunete*** @ 2016 10 18, 20:04)
O kur jus matot tezu kainas? kiek matau, kad i Turkija jie dar nepaskelbe

pasirinkau turkija uvedziau datas ir ismete 4u.gif
Atsakyti
i turkija jau daug viesbuciu tezai rodo
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2016 10 18, 20:05)
crystal aura nepatarė, nes didelė tikimybė, kad ir šiemet neatsidarys, ir lieki ant ledo smile.gif

Seksiu ir kitu kainas, jei kazka uzmatysiu patinkancio pasikeisiu, o jei neatsidarys, keicia i kita viesbuti, manau rizikuosiu biggrin.gif Noriu Kemere.
Atsakyti

Į Bulgariją tezai paskelbė, o kaip su Turkija?

Atsakyti
Long Beach Resort & SPA tezuose 100 eur pigesnis. Novaturas 6 proc. dave, reikia paspausti gal iki 8 ir bus ramu. Rixos tekirova irgi apie simtuka skiriasi. Zenkliu skirtumu neradau.
Atsakyti

Kuri rinktis Rixos premium Tekirova ar Delfin Delux ?? galvosukis :)) Tezai pigiau i tuos ismete, kazi kiek is agento maximaliai galima isspaust nuolaidos? 

Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2016 10 18, 20:47)
<p>Kuri rinktis Rixos premium Tekirova ar Delfin Delux ?? galvosukis smile.gif) Tezai pigiau i tuos ismete, kazi kiek is agento maximaliai galima isspaust nuolaidos? </p>

kuriai datai ?
Atsakyti

Nuo 12 birzelio ;)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš kaip retai keliaujanti turiu klausimą, kaip elgiatės kelionės metu su asmens dokumentais? Ar kelionės metus jį visur kartu vežiojatės, t.y. į ekskursijas, pasivaikščiojimus ir pan, ar paliekate paslėptus viešbutyje? 4u.gif ax.gif o gal yra kokios tvarkos kaip reiktų teisingai elgtis? Vežtis kartu į papludimį, miestą ar ekskursija kaip ir baugu atrodo, o jei pavogs,ar pamesi, bet vėl prireikus jų gali neturėti... Dėkinga už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 19, 08:55)
Sveikos 4u.gif
aš kaip retai keliaujanti turiu klausimą, kaip elgiatės kelionės metu su asmens dokumentais? Ar kelionės metus jį visur kartu vežiojatės, t.y. į ekskursijas, pasivaikščiojimus ir pan, ar paliekate paslėptus viešbutyje? 4u.gif  ax.gif o gal yra kokios tvarkos kaip reiktų teisingai elgtis? Vežtis kartu į papludimį, miestą ar ekskursija kaip ir baugu atrodo, o jei pavogs,ar pamesi, bet vėl prireikus jų gali neturėti... Dėkinga už komentarus 4u.gif

Nesinešiojau niekur, užrakintus seife palikdavau
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 19, 06:55)
Sveikos 4u.gif
aš kaip retai keliaujanti turiu klausimą, kaip elgiatės kelionės metu su asmens dokumentais? Ar kelionės metus jį visur kartu vežiojatės, t.y. į ekskursijas, pasivaikščiojimus ir pan, ar paliekate paslėptus viešbutyje? 4u.gif  ax.gif o gal yra kokios tvarkos kaip reiktų teisingai elgtis? Vežtis kartu į papludimį, miestą ar ekskursija kaip ir baugu atrodo, o jei pavogs,ar pamesi, bet vėl prireikus jų gali neturėti... Dėkinga už komentarus 4u.gif

palieku lagamine dazniausiai tarp liemeneliu kur ikomponuoju, biggrin.gif ar apatineme trikotaze smile.gif , dabar kai su dukriuku vasara vazavom atostogu i pampersa idejau , ir ikisau tarp visu pampiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2016 10 19, 07:55)
Sveikos 4u.gif

O aš pasinaudojau čia rastu patarimu - originalus paslepiam kambary, nešiojuosi atšviestas kopijas, dar turim kopijas emaile, ir fotokopijas telefone. Atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti