Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 10 22, 00:48)
yra ir patinka.bet tai nieko nereiskia.
o i antra klausima negaliu atsakyt,nes nezinau.

Nu čia jau netiesą kalbi akivaizdžią. biggrin.gif Net parašas tavo būdavo apie meilę. Šuniui, bet vis tiek apie meilę. Vadinasi, žinai.
Beje, kaip pavadintum savo santykį su ta moteriške, kurios nuotraukom nuolat dalinies soc. tinkle? Aš nesakau, kad tai kažkokia neplatoniška meilė (nors šmėsteli ir toks natūralus klausimas, ar tikrai). Na, nes, šiaip draugių juk niekas neviešina nuolat ir tiek daug, kad kiti į jas pažiūrėtų (tuolab, tos pat lyties!).
Todėl nemanau, kad to negalima pavadinti meile (kaip ir rašiau, nebūtinai kažkokio erotinio pobūdžio - galbūt tai meilė artimui, o gal ir ne).

Nors suprantu, kad bėdos pati nematai, bet tai juk dar blogiau, nes kiti pamato. Bet tikrai rekomenduočiau bent psichologą dėl tavo praeities (nors geriau psichoterapeutą). Žinok, tikrai neskauda. Be to. Išprievartavimas juk buvo ne pačioj paauglystės pradžioj tavo gyvenime. Iki tokio amžiaus, kai tau tai atsitiko, irgi nelabai realu, kad mergaitė nebūtų buvus nei karto įsimylėjus. Tai viskas daug giliau galimai, nei išprievartavimas.

Kažkaip daug čia gavosi.

Aš darbe prisidirbau iki ausų. Sava mirtim nuo senatvės nemirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 22, 17:28)

Ka pridirbai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 22, 17:38)
Ka pridirbai?

Klaidų, ką daugiau
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 22, 17:53)
Klaidų, ką daugiau

Jei iki ausu - tai kazkokiu ypatingu?

Sveciuojuos pas mama.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 22, 20:22)
Jei iki ausu - tai kazkokiu ypatingu?

Sveciuojuos pas mama.

Tokių keistų: tai `nedadielka`, tai apsiskaičiavimas, tai nesusipratimas. Taip per porą dienų viskas išlindo. Reaguoju dar pakankamai ramiai. Galbūt čia kažkiek ir psichologės nuopelnas. Nžn. Reik melstis, kad po savaitgalio negaučiau dozės pykčio nuodų iš "kolegų" dėl to. Nes po to man būna labai negerai. Nors jiems ten nieko gero, švelniai tariant, irgi padirbau.

Jie ten ir taip bėdų darbinių dar kitų turi be manęs. Tai žinot, kai susikrauna...

Aš per tuos ratus nušaliau gerklę. Skauda. 3 vakarus tryniaus apie tą ratą. Nu bet pagaliau vėl ratuota. Prie gero greit priprantama. Nors ta mašina jau įsitikinau, kad nlb pagal kišenę man. Tai koks ratas, tai koks šūdas. O valgyt tai jai duok ir duok. Kažkokia besotė.

Vienužodžiu visi keliai mane veda į kitą darbą. Tik nenuveda. KOL KAS.
Atsakyti
Nu tai eiliniai bajeriai. Nieko ypatingo nepridirbai. Turbut ir del streso klaidas darai, ne siaip sau gi?

Ismaukiau 2 taures vyno per visa vakara.
Noriu ta vaika atiduot kamnors ivaikint........
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 22, 21:28)
Nu tai eiliniai bajeriai. Nieko ypatingo nepridirbai. Turbut ir del streso klaidas darai, ne siaip sau gi?

Ismaukiau 2 taures vyno per visa vakara.
Noriu ta vaika atiduot kamnors ivaikint........

Ne visai eiliniai. Senokai taip žiauriai nebuvau pridirbus. Kai kurie prieštostoginiai dabar išlindo. Stresais dangstytis gal nereikia, nes blogiausias metas tikrai nebuvo man. Be to, nu kas čia per pasiteisinimas, kam tai įdomu...
Gal ir streso įtakota, bet ir šiaip nedėmesingumas, matyt, žioplumas.
Aišku, vienam asmeniui ten akivaizdžiai reikia egzorcisto. Nei medikai, nei gaisrininkai jam jau nepadės.

Kaip su mama reikalai tavo?

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 22, 21:43)
Ne visai eiliniai. Senokai taip žiauriai nebuvau pridirbus. Kai kurie prieštostoginiai dabar išlindo. Stresais dangstytis gal nereikia, nes blogiausias metas tikrai nebuvo man. Be to, nu kas čia per pasiteisinimas, kam tai įdomu...
Gal ir streso įtakota, bet ir šiaip nedėmesingumas, matyt, žioplumas.
Aišku, vienam asmeniui ten akivaizdžiai reikia egzorcisto. Nei medikai, nei gaisrininkai jam jau nepadės.

Kaip su mama reikalai tavo?

Nu o kas man tada... Mano zioplumas tai nezinia kada islys dar, buna ir keli men ir net metai praeina. Letai ten stumiasi popierizmai.

Su mama viskas ok. Paprastai taip.

Kita svtg vaziuoju i rekolekcijas. Aciu Bestygei. Laukiu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 22, 21:54)
Nu o kas man tada... Mano zioplumas tai  nezinia kada islys dar, buna ir keli men ir net metai praeina. Letai ten stumiasi popierizmai.

Su mama viskas ok. Paprastai taip.

Kita svtg vaziuoju i rekolekcijas. Aciu Bestygei. Laukiu jau smile.gif

Nežinau kaip kitur. Bet aš jau nežinau ką ir pasakyt kai išlenda. Nežinau kiek kartų esu girdėjus "atidžiau". Atidumo ten tikrai reikia daug. Matyt, neturiu aš jo. Ir moralinės, ir materialinės pasekmės po to. Pavargau.

O tai ne šį savaitgalį tos rekolekcijos???
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 22, 22:01)
Nežinau kaip kitur. Bet aš jau nežinau ką ir pasakyt kai išlenda. Nežinau kiek kartų esu girdėjus "atidžiau". Atidumo ten tikrai reikia daug. Matyt, neturiu aš jo. Ir moralinės, ir materialinės pasekmės po to. Pavargau.

O tai ne šį savaitgalį tos rekolekcijos???

Kita smile.gif
Gal paguosiu. Pas jus keli simtai ar tukstanciai, pas mus desimtis kartu daugiau gali kainuot klaidos...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 22, 22:33)
Kita smile.gif
Gal paguosiu. Pas jus keli simtai ar tukstanciai, pas mus desimtis kartu daugiau gali kainuot klaidos...

Aš žinau. Bet algos tiek, tikriausia, nesiekia. Tai neišieškos tiek.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 22, 17:28)
Nu čia jau netiesą kalbi akivaizdžią. biggrin.gif Net parašas tavo būdavo apie meilę. Šuniui, bet vis tiek apie meilę. Vadinasi, žinai.
Beje, kaip pavadintum savo santykį su ta moteriške, kurios nuotraukom nuolat dalinies soc. tinkle? Aš nesakau, kad tai kažkokia neplatoniška meilė (nors šmėsteli ir toks natūralus klausimas, ar tikrai). Na, nes, šiaip draugių juk niekas neviešina nuolat ir tiek daug, kad kiti į jas pažiūrėtų (tuolab, tos pat lyties!).
Todėl nemanau, kad to negalima pavadinti meile (kaip ir rašiau, nebūtinai kažkokio erotinio pobūdžio - galbūt tai meilė artimui, o gal ir ne).

Nors suprantu, kad bėdos pati nematai, bet tai juk dar blogiau, nes kiti pamato. Bet tikrai rekomenduočiau bent psichologą dėl tavo praeities (nors geriau psichoterapeutą). Žinok, tikrai neskauda. Be to. Išprievartavimas juk buvo ne pačioj paauglystės pradžioj tavo gyvenime. Iki tokio amžiaus, kai tau tai atsitiko, irgi nelabai realu, kad mergaitė nebūtų buvus nei karto įsimylėjus. Tai viskas daug giliau galimai, nei išprievartavimas.

Kažkaip daug čia gavosi.

Tai butent kad suniui.mirusiam suniui.

O ta moteriske...kaip drauge man ji,tik tiek kad zinomas zmogus,nesureiksminu as jos.

Ne paauglystej,bet ir iki jo as nebendravau su bernais,aplamai turbut buvau dar labiau vienisesne nei dabar.

Praktiskai visa savaite lovoj,isskyrus vakar isvyka.ir ka,siand taip skauda kojas...bet antr jau eisiu i darba,nes jokios naudos tas gulejimas neduoda
Atsakyti