Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 10 20, 03:02)
Man liepe gert 2 k po puse tabl,tai db geriu po ketvirtadali ,visai normaliai,ramina gerai.
Man jos arba nesibaigiancios buna,arba dingstancios keliems menesiams.bet pikvo skausmai tai nedingsta...

Pradejo dar danti ir zandikauli skaudet,nu zodziu...tai uzsiregistravau pas studentus,ryt priims.tikiuos nieko rimto

Akivaizdu kad turi ginekologibe beda. Tokie dalykai nenormalu. Nugalek baime baime ir nueik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 20, 08:09)
Akivaizdu kad turi ginekologibe beda. Tokie dalykai nenormalu. Nugalek baime baime ir nueik.  4u.gif

As ne tiek bijau kiek man nemalonu.jau geriau pas dantiste eit.

Man "sekas" ligu atzvilgiu...nuejau pas dantista-reik kanalu pergydimo...

Nu zodziu....
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 20, 15:43)
As ne tiek bijau kiek man nemalonu.jau geriau pas dantiste eit.

Man "sekas" ligu atzvilgiu...nuejau pas dantista-reik kanalu pergydimo...

Nu zodziu....

Visiem buna kasnors nemalonu ale reik.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 17, 23:06)
Mhm. Kažkas naujai prisiregino. Mane ta tema kartais kankina paranojos. Nors, atrodo, nieko nežmogiško nesu parašius.

Bučki, o tavo sutartis neterminuota? 

Kas keli metai perrasoma.tai terminuota.

Meja. Bet is kur tiek drasos. Su tokim bedom negydant dar nezinia kam isbujot galibleist. Niekam nemalonu tos apziuros. Nu bet reikia, kad netektu dar daugiau nemalonumu patirt
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 10 20, 18:35)
Kas keli metai perrasoma.tai terminuota.

Meja. Bet is kur tiek drasos. Su tokim bedom negydant dar nezinia kam isbujot galibleist. Niekam nemalonu tos apziuros. Nu bet reikia, kad netektu dar daugiau nemalonumu patirt

As gal durnai mastau,bet man atrodo isbujojimai galimi tiems kur turi seksa.
Nu man ta apziura kaip prievartavimas...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 21, 01:08)

Durnai
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 21, 01:08)

Klysti. Reguliarus seksas tarp sveiku partneriu yra netgi kaip profilaktika daugumai susirgimu.
Atsakyti
Mėja, o tu esi kada įsimylėjus vaikiną/vyrą?
Neturiu omeny lytinio geismo, bet juk visi be išimties žmonės turi lytinę orientaciją vienokią ar kitokią.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 21, 14:41)
Mėja, o tu esi kada įsimylėjus vaikiną/vyrą?
Neturiu omeny lytinio geismo, bet juk visi be išimties žmonės turi lytinę orientaciją vienokią ar kitokią.

Nesu.moters ar vyro ir ne.
Atsakyti
Skamba neįtikinamai ir, net, hmm... Nežmogiškai, bet kaip pasakysi. Gal pati sau nepripažįsti.
Atsakyti
O meja, ar yra tau koks zmogus labai patikes, labiau nei kiti? (mama nesiskaito). Kuris tave trauktu? ( nebutinai seksualiai). Kaip tu supranti meile?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 21, 17:33)
O meja, ar yra tau koks zmogus labai  patikes, labiau nei kiti? (mama nesiskaito). Kuris tave trauktu? ( nebutinai seksualiai). Kaip tu supranti meile?

yra ir patinka.bet tai nieko nereiskia.
o i antra klausima negaliu atsakyt,nes nezinau.
Atsakyti